μπορεις να μου πεις καποιο ποιοτικο προιον για τα εσωτερικα πλαστικα που να μην περιεχει σιλικονη? οπως επισης το ιδιο για τα ελαστικα.ευχαριστω.
μπορεις να μου πεις καποιο ποιοτικο προιον για τα εσωτερικα πλαστικα που να μην περιεχει σιλικονη? οπως επισης το ιδιο για τα ελαστικα.ευχαριστω.
Για τα πλαστικά πολύ καλό το 303 aerospace
Για τα ελαστικά τέλειο το Zaino Z16.
Τα έχουμε αναφέρει αυτά όμως εδώ μέσα σε προηγούμενες σελίδες αν κοιτάξεις λίγο...
Detailing Madness
Παιδιά έχετε δοκιμάσει προϊόντα της GTechniq?
https://gtechniq.com/
Σκέφτομαι να κάνω παραγγελία να τα δοκιμάσω. Από απλά καθαριστικά και MF πετσέτες μέχρι τα nanocoating που έχουν, τα C1 Crystal Laquer, C2 Liquid Crystal και EXO Hybrid Coating.
BILL007 (17-06-15)
Bazil Van Sinner (29-06-15), BILL007 (30-06-15), chrisgiapz3 (30-06-15), Vassilis ///M (29-06-15)
οταν χρησιμοποιησεις το foam γραψε πως σου φανηκε
BILL007 (30-06-15)
Καλοδούλευτα!
Από πού η αγορά;
Detailing Madness
BILL007 (30-06-15)
Ευχαρίστως, θα επανέλθω με εντυπώσεις!
Από Elite Car Care, μία εβδομάδα έκανε ακριβώς. Τέλεια συσκευασία, με styrofoam μέσα στην κούτα, τα μπουκάλια όλα μέσα και έξτρα ζελατίνα όπως βλέπετε και στην φωτό.
Έκανα όμως την βλακεία και ξεχάστηκα και δεν πήρα ένα καινούριο Wash Mitt. Έχετε καμιά ιδέα ποιος να έχει άμεσα διαθέσιμο Αθήνα? Αλλιώς να παραγγείλω από ebay.
BILL007 (30-06-15), chrisgiapz3 (30-06-15)
Παιδιά ερώτηση. Ξέρουμε κάποιο προϊόν που να καθαρίζει αλοιφή η οποία πήγε σε άβαφα μαύρα πλαστικά; Απο απροσεξία μου λέρωσα τα χερούλια του αυτοκινήτου και δυστυχώς όταν το είδα ήταν αργά.εχω της meguiars το heavy duty vinyl cleaner αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα κατι.
nikos ///M (30-06-15)