tokiko (26-01-15)
turtle wax headlight lens restorer αν έχεις όρεξη για τρίξιμο με το χέρι φέρνει άριστα αποτελέσματα.
Έκανα τα φανάρια μου σήμερα που ήταν καμμένα από τον ήλιο στο πάνω μέρος και γίνανε πένα!
Κόστος 17¤ και έχει ότι χρειάζεσαι μέσα.
sierra (19-05-15)
Και τα αποτελέσματα σε φώτο
![]()
Το πριν δεν μας δείχνεις
Καλό είναι να ανοιχτεί ξεχωριστό topic
To thread εδώ είναι για προιόντα και παρουσίασή τους
Παρακαλώ τους moderators για τις κατάλληλες ενέργειες
Detailing Madness
ξερω διαβαζοντας το τοπικ οτι υπαρχουν πιο ποιοτικα προιοντα αλλα επειδη το vinyl & rubber το βρισκω διπλα μου λεω να το δοκιμασω.λογω οτι εχει σιλικονη καποιοι ανεφεραν οτι με τον καιρο κανει απριλες,οτι μαζευει σκονη κ.λπ. επισης οτι δεν εχει αντηλιακη προστασια.ομως παρα πολλοι στο εξωτερικο το προτιμουν και ειναι ευχαριστημενοι.ειναι τελικα καλο προιον?εκανα μια δοκιμη στο καταστημα και ειδα οτι αλλαξε χρωμα το ταμπλω εγινε πιο σκουρο και εδω και ενα μηνα κραταει.δ
Αν το έχεις μεράκι και χόμπυ απλά δεν ψωνίζεις αυτά που φέρνουν Ελλάδα, πλην ελαχίστων φυσικά εξαιρέσεων...
Detailing Madness
ποιων εξαιρεσεων δλδ. ? ποια ειναι αυτα τα προιοντα που ειναι εξισου ποιοτικα για την προστασια των εσωτερικων πλαστικων και μπορω να τα βρω στην ελλαδα?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dreamer : 06-06-15 στις 21:19
www.dazzle-car.gr
Ρίξε μια ματιά
Αν και εγώ αυτά που ψωνίζω δεν τα παίρνω από Ελλάδα μιας και δεν τα φέρνει κανείς!
Detailing Madness
nikos92 (07-06-15)