ναι
οχι
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Αυτό ακριβώς είπα προηγουμένως. Οταν καποιος αγοράζει Καγιέν, τον φορολογείς την ώρα της αγοράς. Του ζητάς πόθεν έσχες και του επιβάλεις φόρο αναάλογο με την τιμή αγοράς. Τον φόρο τον λένε ειδικό και τον πληρώνει ο αγοραστής. Το πόθεν έσχες, όμως, δεν το κοιτάνε επι της ουσίας, καθώς οι περισσότεροι το αποπληρώνουν με δάνειο αλλά ουδείς εξετάζει εάν μπορούν να πληρωθούν οι δόσεις του δανείου βάσει των ετήσιων εισοδημάτων.
Αυτό έκανε και ο Ρουσσόπουλος όταν αγόρασε τα δύο σπίτια του. Πήρε δάνεια και οι δόσεις ήταν €7.500 μηνιαίως ενώ τα μηνιαία έσοδα του ηταν €7.000.
Αλλά επίτηδες δεν φορολογούν στην πηγή για να μπορούν μετά να βαζουν τεκμηρια, έκτακτες εισφορές και λοιπά χαράτσια. Το να βουτήξεις το μαύρο χρήμα είναι το πιο εύκολο πράγμα εάν φυσικά θέλεις να το πράξεις.
Εάν δεν θέλεις να το πράξεις δεν νομιμοποιείσαι να επιβάλεις χαράτσια διότι κάνεις και αυτον που έχει μαυρο χρήμα "θύμα", άσε που θα έχει σίγουρα δικηγόρο και θα κάνει αγωγή και δεν θα πληρώσει τελικά.
Η Ελλάδα έχει μία φοβερή πρωτοτυπία, εάν δεν το ζητήσεις δεν θα το πάρεις ακόμη και αν το δικαιούσαι. Με το Παπαθανασίου όσοι πήγαν δικαστικώς τελικά δεν πλήρωσαν φράγκο. Τα χάπατα όπως εγώ τα 'σκασαν και δεν πήραν χαμπάρι διότι και τα κανάλια είναι στο κόλπο. Και εάν επικαλεσθείς δεδικασμένο, η Εφορία δεν το δέχεται διότι δεν έχει έγγραφο από το υπουργείο. Σου λένε να υποβάλλεις και συ αγωγή.
Γι΄αυτό σας λέω μην μασάτε, πρέπει να αντιδράσουμε, υπάρχουν τσακάλια δικηγόροι(οχι σαν τον Νικολουτσόπουλο βέβαια) οι οποία αυτά τα έχουν βούτηρο στο ψωμί τους. Και όσο περισσότεροι είμαστε τόσο πιο γρήγορα προχωρούν τις αγωγές. Ρωτήστε, ψάξτε το και θα δείτε ότι έχω δίκιο.
Ας οργανωθούμε μέσα από το site και ας κάνουμε μία ομαδική αγωγή.
Στο κάτω κάτω θα μας στοιχίσει ελάχιστα και η προϊστορία είναι υπέρ μας.
Μην μασάτε, αυτοί ποντάρουν στην έλλειψη πίστης που έχουμε στις δυνάμεις μας. Ποντάρουν στην πεποιθηση που επικρατεί ότι τελικά τίποτε δεν θα καταφέρουμε.
Παιδιά πρέπει να τολμήσουμε,
μη μασάτε,
τα φάγανε μόνοι τους,
δεν θα τους πληρώσουμε και τα γαμ......κα εμείς!!!!!!
Για να σου δώσουν οποιασδήποτε μορφής εξουσία πρέπει πρώτα να προσφέρεις καλές υπηρεσίες στους ανθρώπους.
μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας, οι πινακίδες έχουν κατατεθεί...
αααα ρε κουφάλες...να ξέρετε μόνο πως για όλα υπάρχει τιμωρία. και μόνο που βάζετε τους
συνταξιούχους σε τέτοιο λουκι πάλι, είναι η μεγαλύτερη αμαρτία που μπορείτε να κάνετε. είναι
το ίδιο με το να αφήνεις νηστικό ένα αβοήθητο παιδάκι, μόνο που το παιδάκι δεν καταλαβαίνει και
πολά.
τομάρια.
sympether with chiefτης
Για οσο καιρο θα το εχω στην ακρη,θα πληρωνω κανονικα οσα θελει το κρατος (τελη-εισφορες-κ.λ.π.),μονο που θα τα καταθετω σε εναν λογαριασμο ( κωδικο Μ5) που θα ανοιξω στην τραπεζα που συνεργαζομαι αμεσως μολις παραδωσω πινακιδες και οταν με το καλο αποφασισουν να παψουν να βλεπουν πισω απο τις πινακιδες του Μ5 τον Εμιρη του Καταρ....,θα παει το μπαξιμο συννεφο!!!
Οσο πιο πολυ αργησουν να τα παρουν πισω,τοσο μεγαλυτερο θα ειναι το μπαξιμο....,εγω παντως εδω θα ειμαι και θα τους περιμενω!!!!
Υ.Γ: εκτος απο χαζοι ειναι και στραβοι....εχω εγω καμια σχεση με αυτον τον ασχημομουρη;![]()
beliris (29-06-11), bill_m3 (30-06-11), gant (30-06-11), Leonidas_E39 (29-06-11), merlin (02-07-11), nikos-Mpacket (29-06-11), Nino (30-06-11), PANOS-E60 (29-06-11), S8N (30-06-11), Thomelef (30-06-11)
εγώ δευτέρα ή τρίτη...πάω το σάββατο να πιω το καφεδάκι μου, να παραβώ όποιον νόμο
του κοκ μπορώ, και τέλος.
sympether with chiefτης
Αλλα Αντωνη να σου πω και κατι αλλο......ειμαι αρκετα ''σοφος'' πλεον για να καταλαβαινω ποτε σε κατι πρεπει να δινω προτεραιοτητα και ποτε να κανω πισω....αυτο το αμαξι το εκανα ΠΟΛΥ κεφι.....αλλα...εχω οικογενεια και πρτιμω ολα αυτα τα λεφτα που θα γλιτωσω απο το αμαξι* να τα ριξω καπου αλλου και οχι σε ενα βαρελι διχως πατο...και το σεπτεμβρη που θα πουν απετυχα, να θελουν και αλλα για το 12!!!!.......
Τεκμηριο, εκτακτη εισφορα, τελη,εξτρα φορο λογο τεκμηριου
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 29-06-11 στις 21:35