Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Σελίδα 45 από 276 ΠρώτηΠρώτη ... 3543444546475595145 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 441 έως 450 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το lap top τα παιξε... Και έτσι διαβΖω απο εκει και γράφω απο το μήλο (τι μας νοιάζει;για τα λάθη το λέω) χαχα
    Λοιπόν η έκτακτη εισφορά του 2010 είχε ενσωματωθεί απο το 2009 στα τέλη κα δεν νομίζω ότι θα υπάρξει άλλη.
    Ο υπολογισμός και καθορισμός των τεκμηρίων είναι παραλογος,και στις περισσότερες των περιπτώσεων άδικος και δομικά μιας και ουσιαστκα,τεχνιεντως οδήγησαν τον κόσμο στην αγορά αυτοκινήτων 2000 +.
    Όμως...
    Υπάρχουν και κάποιες κατηγορίες κατόχων που...
    Να το πω καλύτερα με ένα παράδειγμα
    Προπερυσι κοινωνικός τουρίστας ( περιορισμένο εισόδημα) απολάμβανε τις διακοπές του επιδοτουμενος απο το κράτος (φορολογουμένους) το όχημα δε της οικγενειας του ήταν ένα καγιεν (θυμάστε πόσο έκανε το καγιεν τότε)
    Όχι δεν δικαιολογώ τα τεκμήρια,ούτε πρέπει να στχοποιηθουν οι έχοντες και κατέχοντες,πρέπει όμως να τιμωρηθούν οι έχοντες και κατέχοντες πο κοροϊδεύουν και φοροδιΑφευγουν τόσο αισχρά.
    Γιατί και αυτοί είναι υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση.
    Όσο για τις πισίνες Θωμά! Εδώ μας φορολογούνται επειδή έχουμε τηλέφωνο(κινητό) τι περιμένεις λογική απο ένα κράτος που ήθελε να επιβιώνει μόνο απο φόρους χωρίς Καμία αναπτυξη

Υγ. Σορυ για λαθακια αλλα το σημάδι το μήλο δεν βοηθά
    nino, οταν κατι δεν βοηθα το ΠΕΤΑΜΕ !!!

σαν τους πολιτικους (τους πιο πολλους τουλαχ.) ενα πραμα...

ψηφιστηκε το μεσοπροθεσμο...για να δουμε τι θα γινει...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το lap top τα παιξε... Και έτσι διαβΖω απο εκει και γράφω απο το μήλο (τι μας νοιάζει;για τα λάθη το λέω) χαχα
    Λοιπόν η έκτακτη εισφορά του 2010 είχε ενσωματωθεί απο το 2009 στα τέλη κα δεν νομίζω ότι θα υπάρξει άλλη.
    Ο υπολογισμός και καθορισμός των τεκμηρίων είναι παραλογος,και στις περισσότερες των περιπτώσεων άδικος και δομικά μιας και ουσιαστκα,τεχνιεντως οδήγησαν τον κόσμο στην αγορά αυτοκινήτων 2000 +.
    Όμως...
    Υπάρχουν και κάποιες κατηγορίες κατόχων που...
    Να το πω καλύτερα με ένα παράδειγμα
    Προπερυσι κοινωνικός τουρίστας ( περιορισμένο εισόδημα) απολάμβανε τις διακοπές του επιδοτουμενος απο το κράτος (φορολογουμένους) το όχημα δε της οικγενειας του ήταν ένα καγιεν (θυμάστε πόσο έκανε το καγιεν τότε)
    Όχι δεν δικαιολογώ τα τεκμήρια,ούτε πρέπει να στχοποιηθουν οι έχοντες και κατέχοντες,πρέπει όμως να τιμωρηθούν οι έχοντες και κατέχοντες πο κοροϊδεύουν και φοροδιΑφευγουν τόσο αισχρά.
    Γιατί και αυτοί είναι υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση.
    Όσο για τις πισίνες Θωμά! Εδώ μας φορολογούνται επειδή έχουμε τηλέφωνο(κινητό) τι περιμένεις λογική απο ένα κράτος που ήθελε να επιβιώνει μόνο απο φόρους χωρίς Καμία αναπτυξη

Υγ. Σορυ για λαθακια αλλα το σημάδι το μήλο δεν βοηθά
    Αυτό ακριβώς είπα προηγουμένως. Οταν καποιος αγοράζει Καγιέν, τον φορολογείς την ώρα της αγοράς. Του ζητάς πόθεν έσχες και του επιβάλεις φόρο αναάλογο με την τιμή αγοράς. Τον φόρο τον λένε ειδικό και τον πληρώνει ο αγοραστής. Το πόθεν έσχες, όμως, δεν το κοιτάνε επι της ουσίας, καθώς οι περισσότεροι το αποπληρώνουν με δάνειο αλλά ουδείς εξετάζει εάν μπορούν να πληρωθούν οι δόσεις του δανείου βάσει των ετήσιων εισοδημάτων.
    Αυτό έκανε και ο Ρουσσόπουλος όταν αγόρασε τα δύο σπίτια του. Πήρε δάνεια και οι δόσεις ήταν €7.500 μηνιαίως ενώ τα μηνιαία έσοδα του ηταν €7.000.
    Αλλά επίτηδες δεν φορολογούν στην πηγή για να μπορούν μετά να βαζουν τεκμηρια, έκτακτες εισφορές και λοιπά χαράτσια. Το να βουτήξεις το μαύρο χρήμα είναι το πιο εύκολο πράγμα εάν φυσικά θέλεις να το πράξεις.
    Εάν δεν θέλεις να το πράξεις δεν νομιμοποιείσαι να επιβάλεις χαράτσια διότι κάνεις και αυτον που έχει μαυρο χρήμα "θύμα", άσε που θα έχει σίγουρα δικηγόρο και θα κάνει αγωγή και δεν θα πληρώσει τελικά.
    Η Ελλάδα έχει μία φοβερή πρωτοτυπία, εάν δεν το ζητήσεις δεν θα το πάρεις ακόμη και αν το δικαιούσαι. Με το Παπαθανασίου όσοι πήγαν δικαστικώς τελικά δεν πλήρωσαν φράγκο. Τα χάπατα όπως εγώ τα 'σκασαν και δεν πήραν χαμπάρι διότι και τα κανάλια είναι στο κόλπο. Και εάν επικαλεσθείς δεδικασμένο, η Εφορία δεν το δέχεται διότι δεν έχει έγγραφο από το υπουργείο. Σου λένε να υποβάλλεις και συ αγωγή.
    Γι΄αυτό σας λέω μην μασάτε, πρέπει να αντιδράσουμε, υπάρχουν τσακάλια δικηγόροι(οχι σαν τον Νικολουτσόπουλο βέβαια) οι οποία αυτά τα έχουν βούτηρο στο ψωμί τους. Και όσο περισσότεροι είμαστε τόσο πιο γρήγορα προχωρούν τις αγωγές. Ρωτήστε, ψάξτε το και θα δείτε ότι έχω δίκιο.
    Ας οργανωθούμε μέσα από το site και ας κάνουμε μία ομαδική αγωγή.
    Στο κάτω κάτω θα μας στοιχίσει ελάχιστα και η προϊστορία είναι υπέρ μας.
    Μην μασάτε, αυτοί ποντάρουν στην έλλειψη πίστης που έχουμε στις δυνάμεις μας. Ποντάρουν στην πεποιθηση που επικρατεί ότι τελικά τίποτε δεν θα καταφέρουμε.
    Παιδιά πρέπει να τολμήσουμε,
    μη μασάτε,
    τα φάγανε μόνοι τους,
    δεν θα τους πληρώσουμε και τα γαμ......κα εμείς!!!!!!
    Για να σου δώσουν οποιασδήποτε μορφής εξουσία πρέπει πρώτα να προσφέρεις καλές υπηρεσίες στους ανθρώπους.

3. The Following 7 Users Say Thank You to Prevezanos For This Useful Post:

Andreas_E92 (29-06-11), bill_m3 (29-06-11), nikos1400 (29-06-11), Nino (30-06-11), paganis (29-06-11), S8N (30-06-11), Thomelef (29-06-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας, οι πινακίδες έχουν κατατεθεί...
    αααα ρε κουφάλες...να ξέρετε μόνο πως για όλα υπάρχει τιμωρία. και μόνο που βάζετε τους
    συνταξιούχους σε τέτοιο λουκι πάλι, είναι η μεγαλύτερη αμαρτία που μπορείτε να κάνετε. είναι
    το ίδιο με το να αφήνεις νηστικό ένα αβοήθητο παιδάκι, μόνο που το παιδάκι δεν καταλαβαίνει και
    πολά.
    τομάρια.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

5. The Following 5 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

beliris (29-06-11), bill_m3 (29-06-11), Leonidas_E39 (29-06-11), Prevezanos (29-06-11), Samaro (29-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας, οι πινακίδες έχουν κατατεθεί...
    αααα ρε κουφάλες...να ξέρετε μόνο πως για όλα υπάρχει τιμωρία. και μόνο που βάζετε τους
    συνταξιούχους σε τέτοιο λουκι πάλι, είναι η μεγαλύτερη αμαρτία που μπορείτε να κάνετε. είναι
    το ίδιο με το να αφήνεις νηστικό ένα αβοήθητο παιδάκι, μόνο που το παιδάκι δεν καταλαβαίνει και
    πολά.
    τομάρια.
    που θα το αραξεις το καμαρι σου;
    σκεφτομαι κι εγω να παραδωσω.
    κριμα τα τελευταια μπαξιματα.τζαμπα τα φραγκα.
    γραφω και ξεφυσαω.

7. The Following User Says Thank You to kplc16 For This Useful Post:

beliris (29-06-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    που θα το αραξεις το καμαρι σου;
    σκεφτομαι κι εγω να παραδωσω.
    κριμα τα τελευταια μπαξιματα.τζαμπα τα φραγκα.
    γραφω και ξεφυσαω.
    στο εργοστάσιο κλειδαμπαρωμένο...
    όσο για μπαξίματα, να πα να γ@μηθούν...πάλι δικά μας είναι.
    sympether with chiefτης

/

9. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexm (29-06-11), beliris (29-06-11), Z4 DCT (29-06-11)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

στο εργοστάσιο κλειδαμπαρωμένο...
    όσο για μπαξίματα, να πα να γ@μηθούν...πάλι δικά μας είναι.
    Για οσο καιρο θα το εχω στην ακρη,θα πληρωνω κανονικα οσα θελει το κρατος (τελη-εισφορες-κ.λ.π.),μονο που θα τα καταθετω σε εναν λογαριασμο ( κωδικο Μ5) που θα ανοιξω στην τραπεζα που συνεργαζομαι αμεσως μολις παραδωσω πινακιδες και οταν με το καλο αποφασισουν να παψουν να βλεπουν πισω απο τις πινακιδες του Μ5 τον Εμιρη του Καταρ....,θα παει το μπαξιμο συννεφο!!!
    Οσο πιο πολυ αργησουν να τα παρουν πισω,τοσο μεγαλυτερο θα ειναι το μπαξιμο....,εγω παντως εδω θα ειμαι και θα τους περιμενω!!!!

Υ.Γ: εκτος απο χαζοι ειναι και στραβοι....εχω εγω καμια σχεση με αυτον τον ασχημομουρη;
    Attached Images Attached Images

11. The Following 10 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

beliris (29-06-11), bill_m3 (30-06-11), gant (30-06-11), Leonidas_E39 (29-06-11), merlin (02-07-11), nikos-Mpacket (29-06-11), Nino (30-06-11), PANOS-E60 (29-06-11), S8N (30-06-11), Thomelef (30-06-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγώ δευτέρα ή τρίτη...πάω το σάββατο να πιω το καφεδάκι μου, να παραβώ όποιον νόμο
    του κοκ μπορώ, και τέλος.
    sympether with chiefτης

/

13. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexm (29-06-11), beliris (29-06-11), nikos1400 (29-06-11), Z4 DCT (29-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

εγώ δευτέρα ή τρίτη...πάω το σάββατο να πιω το καφεδάκι μου, να παραβώ όποιον νόμο
    του κοκ μπορώ, και τέλος.
    Σημερα το απογευμα μετα την ψηφιση, εκατσα το γυαλισα το εγλειψα, επλυνα τις ροδες το εβαλα μεσα και εκλεισα την γκαραζοπορτα.......εκλεισα τα φωτα χωρις να κοιταξω πισω.....εχω συνηδητοποιησει τι ακριβως θελω και γιατι ακριβως το κανω.......Το εβαλα βιτρινα......
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

15. The Following 6 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

alexm (29-06-11), beliris (29-06-11), bill_m3 (29-06-11), individual (30-06-11), Samaro (29-06-11), Thomelef (29-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σημερα το απογευμα μετα την ψηφιση, εκατσα το γυαλισα το εγλειψα, επλυνα τις ροδες το εβαλα μεσα και εκλεισα την γκαραζοπορτα.......εκλεισα τα φωτα χωρις να κοιταξω πισω.....εχω συνηδητοποιησει τι ακριβως θελω και γιατι ακριβως το κανω.......Το εβαλα βιτρινα......
    Και όταν το εγκατέλειπες, δεν σου έκανε κάποιο παράπονο ;;;;;

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και όταν το εγκατέλειπες, δεν σου έκανε κάποιο παράπονο ;;;;;
    Λες και το ηξερα....πριν λιγο καιρο φροντισα να φτιαξω κατι στο σπιτι που μου απαλυνει καπως την θλιψη αυτη......

Αλλα Αντωνη να σου πω και κατι αλλο......ειμαι αρκετα ''σοφος'' πλεον για να καταλαβαινω ποτε σε κατι πρεπει να δινω προτεραιοτητα και ποτε να κανω πισω....αυτο το αμαξι το εκανα ΠΟΛΥ κεφι.....αλλα...εχω οικογενεια και πρτιμω ολα αυτα τα λεφτα που θα γλιτωσω απο το αμαξι* να τα ριξω καπου αλλου και οχι σε ενα βαρελι διχως πατο...και το σεπτεμβρη που θα πουν απετυχα, να θελουν και αλλα για το 12!!!!.......

Τεκμηριο, εκτακτη εισφορα, τελη,εξτρα φορο λογο τεκμηριου
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 29-06-11 στις 21:35
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Σελίδα 45 από 276 ΠρώτηΠρώτη ... 3543444546475595145 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP