απ οτι βλεπω παλι σημερα το δολαριο εκλεισε 1.23 οποτε μαλλον δεν μας εκανε και τοσο μεγαλη χαρη αν και απ οτι εβλεπα το πρωι ηταν πραγματι 1.19
Κλείστε το στο 1.20 μέση τιμή...
Γιατί προβλέπεται το ευρώ να πέσει στο 0.80 με το δολάριο...![]()
ακομα δεν τελειωσαμε???????? λογικο ειναι να εχουμε πολλες μα πολλες αποριες, Παναγιωτη εμεις που μπορουμε να τα περασουμε σε αυτον τι θα κανουμε? προφανως δε θα πληρωσουμε περαστικα σωστα? για να τα παραγγειλει τι ποσο ζητα για καταθεση?
Υ.Γ αντε να τα παραγγειλουμε γιατι αν βγουμε απο την Ευροζωνη δε θα τα δουμε ποτε................![]()
Συγγνωμη αλλα ζητα ολοκληρο το ποσο της αγορας?
Δεκτο να ζητα μια προκαταβολη, αλλα ολοκληρο μηπως ειναι πολυ?
Συγγνωμη αλλα δεν εχω πηρα σε τραπεζικες συναλλαγες!
Μου φαινεται ομως καλυτερο να του βαλουμε απο 100ευρω και τα υπολοιπα με αντικαταβολη!
sierra (19-05-10)
Φυσικά και εννοείτε ότι δεν γίνετε να του δώσουμε 650 euro και μετά να περιμένουμε να το πάρουμε. Μια προκαταβολή ναι, όχι όλο...![]()
![]()
![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
φιλε sierra και οι υπολοιποι που ειστε 100% σιγουροι για την αγορα δηλωστε στο αλλο ποστ (ομαδικη αγορα)
Dathanaso (19-05-10)
Στην ψηφοφορία φαίνεται ότι είμαι μέσα. Δεν ήξερα ότι έπρεπε να το γράψω κιόλας, γιατί έλειπα κάποιες μέρες. Επίσης να σας πώ ότι μου έχουν πεί άλλοι τρείς ότι θέλουν από άλλο φόρουμ. Αύριο πιστεύω να μάθω σίγουρα. Να κάνω και μια πρόταση. Επειδή εγώ δεν έχω αυτοκίνητο μπορεί κανένας και αν θέλει να πάμε με το δικό του μόνοι μας να τα φορτώσουμε όλα και να τα φέρουμε;![]()
![]()
![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΝΤΑ ΣΤΟ ΟΕΜ https://www.car-vision.co.uk/popup_i...=98542&image=0
τωρα το εψαξα και μολις το βρηκα δεν το ηξερα οτι εχει βγαλει και αυτη η εταιρεια και ο sierra ειπε οτι το ειδε απο κοντα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gyiama : 20-05-10 στις 09:52