Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Σελίδα 44 από 276 ΠρώτηΠρώτη ... 3442434445465494144 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 431 έως 440 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγώ πάντως αν ήμουν το κράτος θα επέβαλα και φόρο για όποιον θέλει να καταθέσει πινακίδες...

απορώ πως τους έχει ξεφύγει
    τούρμπο και πράσινα άλογα

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγώ πάντως αν ήμουν το κράτος θα επέβαλα και φόρο για όποιον θέλει να καταθέσει πινακίδες...

Είμαι σίγουρος ότι το μελετάνε !!!!!

Περιοχή
    Λιτοχωρο Πιεριας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εαν ειναι μαζικο αυτο απο πολυ κοσμο να δεις οτι θα γινει .....

Ειμαι σχεδον σιγουρος.>!!

Αστα χρησταρα....

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

δεν τους ξέφυγε...
    θα πληρώσουμε την μισή εκτακτη εσφορά όσοι παραδώσουμε τώρα πινακίδες...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

5. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexm (29-06-11), stefm5 (29-06-11)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

το να ζητας το δικιο σου απο ενα λυστρικο κρατος ειναι σαν να ζηταει οικτο το θυμα απο το βιαστη του, δεν θα του το δηξει ποτε οσο και αν εκληπαρει.Μην τρεφετε αυταπατες θα χορεψουμε στο ρυθμο που μας παιζουν το ντεφι κι οποιος αντεξει περισσοτερο να χοροπηδαει θα επιβιωσει οι αλλοι....
    δεν ειμαι απο εκεινα τα παιδια που τρονε φαπες αδιαμαρτυριτα αλλα το να τα βαζεις με το κρατος και ειδικα οταν αυτο ειναι αποφασισμενο(η το εχουν αναγκασει αλλοι να γηνει) ειναι σαν να χτυπας το κεφαλι σου στο ντουβαρι,δεν θα πεσει ποτε και το σιγουρο ειναι οτι το κεφαλι σου δεν θα ειναι ποτε το ιδιο...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hades7 : 29-06-11 στις 10:48
    αντε γεια...

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

αγώνας δρόμου για τους εταίρους και τον γιωργάκη...
    μια τυπική συνομιλία τους θα ήταν κάπως έτσι...ρε μλκ γιώργο, κάνε κάτι να την βγάλετε
    μέχρι να ξεφορτωθούμε όλα τα υπόλοιπα, γιατί και μας δεν μας παίρνει να δίνουμε αβέρτα
    έτσι λεφτά...τους έβαλες το @@ που τους έβαλες, τώρα βάλε και τα μπαλάκια. πόσο πιο
    πολύ νομίζεις θα πονέσουν???στο κάτω κάτω το έχουν πάρει γραμμή εδώ και καιρό πως
    είσαι αποφασισμένος να τους σκίσεις...λίγη υπομονή ακόμα, να φύγουν τα κωλόχαρτα σας
    απο τα χέρια μας, πάρε και μια μικρή βοήθεια, και μόλις σου δώσουμε πράσινο φώς, τότε
    πάς και για εκλογές για να μην μιλάνε και τα άλλα τα @@ της βουλής που φαγώθηκαν
    με τις εκλογές...
    το ξέρω ρε παιδιά, αλλά θα μας φτάσουν τα λεφτά που θα μας δώσετε???θα προλάβω να
    μην χρεοκωπήσει η χώρα στα χέρια μου???
    ναι ρε μλκ. μην μασάς εμείς εδώ είμαστε.
    κάνε ότι είναι να κάνεις, και με την πρώτη ευκαιρεία, εκλογές. σκάει η φούσκα στα χέρια
    των καινούριων, εσύ μένεις στο περιθώρειο όπως ο μλκς ο καραμανλής, και όλα μέλι γάλα.
    άσε τους επόμενους να βγάλουν το φίδι απο την τρύπα...θα σου πώ εγώ. δεν συνενεί το
    άλλο το @@ ο σαμαράς εεε???όταν θα σκάσει η χώρα στα χέρια του, τότε να δούμε τι θα
    λέει...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 29-06-11 στις 12:18
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

8. The Following 12 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Andreas_E92 (29-06-11), fast-enough (29-06-11), gant (29-06-11), GEORGE316 (29-06-11), Leonidas_E39 (29-06-11), merlin (29-06-11), mixalis (29-06-11), Monsta (29-06-11), PANOS-E60 (29-06-11), Prevezanos (29-06-11), S8N (29-06-11), stefm5 (29-06-11)

Περιοχή
    Νέα Σμύρνη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι ρε μλκ. μην μασάς εμείς εδώ είμαστε.
    ............... εσύ μένεις στο περιθώρειο όπως ο μλκς ο καραμανλής, και όλα μέλι γάλα.
    Δεν παίζεσαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σαν να τους ακούω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mini Kart !!!

.

Χτίζοντας το μέλλον...

10. The Following User Says Thank You to merlin For This Useful Post:

Thomelef (29-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

ισως το θεμα το βλεπουμε απο λαθος σκοπια...
    περιμενουμε απο τα λαμογια να μας σωσουν...
    περιμενουμε απο αυτους με απο το 74 μεχρι σημερα κλεβουν και προδιδουν την ελλαδα να ερθουν και να μας σωσουν??με τιποτα!!!
    οσο μπαινουν υπογραφες τοσο ξεπουλιεται η ελλαδα...
    τον οτε και να δωσουμε σημερα 100 τρισ ευρω αν θελουν δεν μας τον δινουν πισω...μπηκε η υπογραφη!!!
    ο σκοπος ειναι να σωθουν αυτα που δεν εχει μπει η υπογραφη!
    και αυτο με τη κυβερνηση δεν γινεται.οσο και να μην θελουμε να το παραδεχτουμε,η λυση θα ερθει μονο με επανασταση.
    οσο οι τραπεζες εχουν τα κομματα στο χερι και οι εταιροι κατευθυνουν τις τραπεζες ...τελος....
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Rides
    0

Προεπιλογή

αυτο που λεει ο πρεβεζανος νομιζω οτι απο τη μια ειναι σωστο..
    απο την αλλη ομως...δε νομιζω να βγει ακρη..
    ενα παραδειγμα...
    στο ελληνικο ανοιχτο πανεπιστημιο,ειναι κρατικο,ομως πληρωνεις!
    ωραια..κανενα προβλημα..ειτε πληρωνω τα βιβλια του καθηγητ στο κλασσικο πανεπιστημιο,ειτε πληρωνω τη θεματικε ενοτητα και τα βιβλεα ειναιο μεσα!!!(πολυ χοντρα τα κοβω,αλλα εστω..)
    η θεματικη ενοτητα κοστιζει 700 ευρω και για να αολοκληρωσεις το κυκλο σπουδων πρεπει να παρακολουθησεις 12 θεματικες ενοτητες.
    8.400.ολα καλα..
    το αντιστοιχο κυπριακο ανοιχτο πανεπιστημιο (που ιδρυθηκε και πιο μετα απο το ελληνικο...η θεματικη ενοτητα κοστιζει 250 ευρω!!)
    με το που κοπηκε το δωρο χριστουγεννων κλπ σταλθηκε μια επιστολη απο το συλλογο των φοιτητων που ελεγε οτι μηπως πρεπει να κοψουμε κατι διοτι τα πραγματα ειναι ζορικα....
    η απαντηση ηταν οχι
    καποιος κατεφυγε σε δικαστηριο βασει καποιων νομων με τη διαβιου μαθηση και την εξ αποστασεως εκπαιδευση..
    το δικαστηριο ενω υπαρχει δεδικασμενο στην ευρωπη(νομιζω γερμανια...αλλα δε θυμαμαι)
    ΑΠΕΡΡΙΨΕ τη αιτηση.
    ενω το μεγαλοχαρο ε.α.π εκανε τη χαρη στους φοιτητες και τους ειπε οτι μπορουν να πληρωσουν σε δυο δοσεις...μεσα σε εναμιση μηνα!!!!!!!!!!!!!
    ουτε καν ενα το καλοκαιρι και μια δοση τα χριστουγεννα(ηταν μεσα στην επιστολη των φοιτητων....)
    ετσι λοιπον μιλαω για μια μικρογραφια του κρατους που κινει γη και ουρανο για να κρατησει δεσμιους ανθρωπους.
    εγω παντως λογω χαρακτηρα και λογω πεισματος δεν προκειτε να παρατησω τις σπουδες μου..εκει ακριβως πατανε!!!!!!!
    εγω προσωπικα στο προβλημα της ελλαδας βρισκω δυο λυσεις.
    να μεταναστευσω και να παω σε αλλη χωρα σεβομενος απολυτα μεχρι και το πεζοδρομιο που θα παταω..
    η μενω εδω και οταν γινει επανασταση βουρ και εγω μεσα!!!
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το lap top τα παιξε... Και έτσι διαβΖω απο εκει και γράφω απο το μήλο (τι μας νοιάζει;για τα λάθη το λέω) χαχα
    Λοιπόν η έκτακτη εισφορά του 2010 είχε ενσωματωθεί απο το 2009 στα τέλη κα δεν νομίζω ότι θα υπάρξει άλλη.
    Ο υπολογισμός και καθορισμός των τεκμηρίων είναι παραλογος,και στις περισσότερες των περιπτώσεων άδικος και δομικά μιας και ουσιαστκα,τεχνιεντως οδήγησαν τον κόσμο στην αγορά αυτοκινήτων 2000 +.
    Όμως...
    Υπάρχουν και κάποιες κατηγορίες κατόχων που...
    Να το πω καλύτερα με ένα παράδειγμα
    Προπερυσι κοινωνικός τουρίστας ( περιορισμένο εισόδημα) απολάμβανε τις διακοπές του επιδοτουμενος απο το κράτος (φορολογουμένους) το όχημα δε της οικγενειας του ήταν ένα καγιεν (θυμάστε πόσο έκανε το καγιεν τότε)
    Όχι δεν δικαιολογώ τα τεκμήρια,ούτε πρέπει να στχοποιηθουν οι έχοντες και κατέχοντες,πρέπει όμως να τιμωρηθούν οι έχοντες και κατέχοντες πο κοροϊδεύουν και φοροδιΑφευγουν τόσο αισχρά.
    Γιατί και αυτοί είναι υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση.
    Όσο για τις πισίνες Θωμά! Εδώ μας φορολογούνται επειδή έχουμε τηλέφωνο(κινητό) τι περιμένεις λογική απο ένα κράτος που ήθελε να επιβιώνει μόνο απο φόρους χωρίς Καμία αναπτυξη

Υγ. Σορυ για λαθακια αλλα το σημάδι το μήλο δεν βοηθά

14. The Following 3 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

Kostas_1 (29-06-11), Samaro (29-06-11), Thomelef (29-06-11)

Σελίδα 44 από 276 ΠρώτηΠρώτη ... 3442434445465494144 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP