Σελίδα 44 από 100 ΠρώτηΠρώτη ... 3442434445465494 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 431 έως 440 από 999

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...10 2012

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Angry

τι μας ελεγε περσι ο στουρν..!

ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΑΠΑΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΗΜΙΤΗ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ (ΤΟΝ ΜΕΡΚΕΛΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟ) ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝΕ... ΟΥΣΤ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ...

Απολαύστε το θλιβερό απολειφάδι της εποχής του Χρηματιστηρίου και δεξί χέρι του πολιτικού απατεώνα Σημίτη, ονόματι Στουρνάρα, να προβλέπει οτι το «2012 θα έχουμε ανάπτυξη».
    Σε αυτόν τον απίθανο σαλτιμπάγκο ανέθεσε το Υπουργείο Οικονομικών η κομπανία Κομανέτση, Βουβουζέλου και Κουρέλη...
    Πηγη Το Μπλογκ του Χαρρυ Κλυνν

ΚΟΜΑΝΕΤΣΕΙΟΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Laaast Year

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

2. The Following 3 Users Say Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

Driver M (10-11-12), gant (10-11-12), katsaraios (10-11-12)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

4. The Following User Says Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

Bitz (10-11-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    καταρχήν άρη μου ελληνάρας είσαι και φαίνεσαι...μάλιστα είσαι και κλασικός ελληνάρας.
    ναι ναι...μιλάμε για σοσιαλισμό και δεξιά, οι οποίες στην ουσία ήταν πιο αριστερές και απο την ίδια την αριστερά με τα συστήματα που κυβέρνησαν.
    οπότε μην θίγεσαι τόσο πολύ, μιας και ο δικός σου τα ίδια και χειρότερα θα κάνει.

μου μιλάς εσύ για χειραγώγηση, όταν εσύ ο ίδιος κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου πιστεύοντας όλες τις μπούρδες που λέει ο φίλος σου ο άλεξ.

προσωπικά? μακάρι να μην πάρουμε σάλιο και να διαλυθούνε όλα. μόνο έτσι θα πάνε όλοι σπίτια τους και θα ησυχάσει και το κεφάλι μας με την κωλοκατάσταση.

επίσεις φίλε μου καλέ, εσύ που τα περνάς όλα στο ντούκου και τπτ δεν είναι πρόβλημα παρά μόνο το μνημόνιο, κάνε έναν λογαριασμό τι τρώγανε όλα αυτά τα κοράκια μαζί και με όλα τα υπόλοιπα, και μετά έλα να μας πείς τι κατάστρεψε την χώρα...

το μνημόνιο φίλε μου απέτυχε γιατί δεν έγινε τπτ απο αυτά που έπρεπε να κάνουν οι άχρηστοι. αν ήθελε ο άλεξ να είναι σωστός, δεν θα έπρεπε να φωνάζει κατάργηση του μνημονίου, αλλά σωστή εκτέλεση αυτού για εξυγίανση.

τι σου λέω τώρα εεε? ψιλά γράματα...εσύ εκεί. άλεξ ολέ, κάτω το μνημόνιο.
    Και μόνο απ'το ποστ σου αυτό φαίνεται ποιος είναι ο Ελληνάρας.
    Μίλησα με επιχειρήματα και στοιχεία λέγοντάς σου ότι τους περισσότερους διορισμούς τους έκανε ο Νεοδημοκράτης Σιούφας, κάτι που η συννεοδημοκράτισσα Πιπιλή είπε, και όχι η αριστερά (στην οποία είτε το θες είτε όχι δεν ανήκει το ΠΑΣΟΚ) και μου λες για τον "φίλο" μου τον Άλεξ.
    Όσοι δεν είναι Ελληνάρες, παραδέχονται το λάθος τους, κάτι που δεν έκανες.

Εγώ πάλι ούτε σε αρχηγούς πιστεύω, ούτε σε κόμματα, ούτε πουθενά.
    Μόνο σε αρχές και αξίες.
    Τις οποίες το μνημόνιο παραβιάζει επανειλημμένα.
    Και καλά αυτό, αφού δεν έχουμε όλοι τις ίδιες αξίες. Το θέμα όμως είναι να μην παραβιάζουν και την κοινή λογική.
    Κι όταν ασχολείσαι εσύ και ο μισός ελληνικός λαός με τους υπαλλήλους της βουλής, που είναι κατα πλειοψηφία διορισμένοι απ'τους οσφυοκαμπτες της Τρόικας (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) που υποτίθεται ότι θα τους πάρουν πίσω τα προνόμια (ενώ οι ίδιοι τους τα δίνουν κι ας είναι στο ενιαίο μισθολόγιο) και όχι με το ότι έκοψαν τα δώρα από συνταξιούχους των 300 ευρώ, αυξήσαν όρια ηλικίας, διέλυσαν τα εργασιακά δικαιώματα κλπ κλπ γυρνώντας μας στο μεσαίωνα, τότε πίστεψέ με άλλος κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

Εγώ ποτέ δεν είπα ότι το πρόβλημα είναι μόνο το μνημόνιο.
    Είπα ότι το μνημόνιο αντί να λύσει τα προβλήματα τα επιδεινώνει, κι αντί να τιμωρήσει αυτούς που πραγματικά φάγανε τα λεφτά, τιμωρεί τους οικονομικά ανίσχυρους που κατα συντριπτική πλειοψηφία δεν έφταιξαν σε τίποτα.
    Εκτός κι αν πιστεύεις ότι ο συνταξιούχος των 300 ευρώ ή ο μισθωτός των 700-800 φταίει, ή ο νέος που θα δουλεύει μια ζωή χωρίς ωριμάνσεις εργασίας κλπ. Προφανώς βέβαια και δεν νομίζω ότι πιστεύεις κάτι τέτοιο, οπως και κανένας νοήμων άνθρωπος.
    Και τι πάει να πει ότι απέτυχε επειδή δεν έγινε ό,τι έπρεπε να γίνει? Οι μισθοί δεν κόπηκαν? Η φορολογία δεν αυξήθηκε στα ύψη? Προέβλεπε και κάτι άλλο το μνημόνιο?? Α, ξέχασα. Ιδιωτικοποιήσεις των ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ κλπ για ένα κομμάτι ψωμί. Ε, θα γίνουν κι αυτά (ευτυχώς όχι για πολύ γιατί καμια σοβαρή κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει το ξεπούλημα της περιουσίας των Ελλήνων για ψίχουλα) αλλά είμαι σίγουρος ότι και πάλι θα μας λένε ότι πάμε κατα διαόλου.
    Για πες μας τότε, τι θα φταίει που πάντα δεν φταίει το μνημόνιο αλλά όλοι όσοι δεν το εφαρμόζουν σωστά?
    Και στην τελική, αφού δεν το εφαρμόζουν σωστά γιατί οι ξένοι μας πρήξανε να τους ψηφίσουμε πριν 3-4 μήνες?

Τέλος, το τι θα'κανε ο "Άλεξ" είναι δικό του θέμα.
    Όταν θα κυβερνήσει θα τον κρίνω αντικειμενικά, όπως έχω μάθει να κάνω πάντα μιας και δεν έχω κανένα συμφέρον από πουθενα, και το ίδιο ελπίζω να κάνουν και όλοι οι ψηφοφόροι του, γιατί αυτό πάει να πει πολιτική σκέψη, την οποία δεν φαίνεται να έχει μια μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού δυστυχώς.
    Ως τώρα πάντως ξέρω τι κάνουν οι γελοίοι που κυβερνούν κι αυτό κρίνω και θα το κρίνω, όσο και αν δεν αρέσει σε ορισμένους.
    Το χάρισμα του μέντιουμ δεν το έχω για να κρίνω μελλοντικές καταστάσεις και πρόσωπα και νομίζω ούτε κι εσύ.

Κι άσε τους πιτσiρικάδες, γιατί ούτε πολύ μεγαλύτερος είσαι απ'τα 25 που είμαι εγώ κι εκτός αυτού υπάρχουν παιδιά 20χρονα και 18χρονα που έχουν 10 φορές περισσότερο μυαλό και κριτική ικανότητα κι απο'σενα κι απο'μενα μαζί.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

ναι άρη μου ναι...ότι πείς αγόρι μου.

χαχαχαχαχα!!!
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    κατ αρχας welcome back σε αυτο το θεμα, να εχουμε και καποιον να τσακωνομαστε γιατι ειναι λιγο μονοτονο να συμφωνουμε συνεχως μεταξυ μας.

ή θα πρεπει να επικρατει μια αποψη αυτη του τσιπρα και οποιος διαφωνει ή πιστευει κατι αλλο, ειναι εχθρος της ελλαδας και φιλος της τροϊκας?
    Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα Στάθη.
    Είπα να κάνω μια guest παρουσία έτσι για να σπάσει λίγο η μονοτονία όπως είπες κι εσύ.

Ενεργά πολύ δεν πρόκειται να συμμετέχω στο τοπικ αυτό, όπως κάνω εδώ και καιρό, απλά λέω να κάνω καμια εμφάνιση που και που όταν συμβαίνουν σημαντικά γεγονότα σαν το μνημόνιο 3.

Στα ενδιάμεσα, συμφωνώ σε πολλά.
    Διαφωνώ στο εξής όμως.
    Ο Τσίπρας και ο Καμμένος δεν υπερασπίστηκαν τους υπαλλήλους της βουλής, αλλά εναντιώθηκαν στον εντελώς αντισυνταγματικό τρόπο που πήγε να περαστεί η τροπολογία την τελευταία μισή ώρα, χωρίς κανένα προσχέδιο, αλλά και στην κατάργηση του αυτοδικοίκητου της βουλής που είναι κτήμα του ελληνικού λαού.

Αν έρθει νέα τροπολογία απ'την κυβέρνηση η οποία θα αφορά μόνο την περικοπή των πρωτόγνωρων επιδομάτων των υπαλλήλων της βουλής και ο Τσίπρας ή οποιοσδήποτε άλλος εναντιωθεί, τότε είναι άξιοι της μοίρας τους.
    Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο ούτε κατα διάνοια, αλλά εδώ είμαστε και πρώτος εγώ θα το στηλιτεύσω, καθώς δεν θα έχει καμια λογική αλλά και θα είναι και ανήθικο να υπάρχουν τέτοια προνόμια σε μια μερίδα δ.υ.

Τέλος, όχι, προφανώς και δεν είναι εχθρός της Ελλάδας όποιος πιστεύει κάτι άλλο, απ'τον Τσίπρα, την αριστερά, τη δεξιά κ.ο.κ.
    Αρκεί αυτό το άλλο να μην οδηγεί στη φτώχεια και την αναξιοπρέπεια μια τεράστια μερίδα των συμπολιτών μας και να μην καταπατά τα δημοκρατικά ιδεώδη και τις ανθρώπινες αξίες.
    Αν δεν παραβιάζονται τα παραπάνω, τότε οποιαδήποτε άποψη μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα.
    Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει απ'την εκλογή του ΓΑΠ το 2009 και η κατρακύλα κορυφώνεται με τη σημερινή κυβέρνηση.
    Το γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σηκώνει μεγάλη κουβέντα.
    Άλλος θα πει από αστοχία, άλλος από ανικανότητα, άλλος λόγω λανθασμένων κατευθύνσεων, άλλος επειδή κάποιοι εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσία κλπ.

Είναι όμως αντικειμενικό γεγονός ότι η κατάσταση αυτή είναι αδιέξοδη.
    Και όσο συνεχίζεται, τόσο πιο μεγάλο κακό κάνουμε στη χώρα και τον ελληνικό λαό αλλά και τόσο πιο σκληρή θα είναι η επόμενη μέρα.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

8. The Following 8 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

ghost-rider (11-11-12), GiannisRob (11-11-12), katsaraios (13-11-12), Kostas_1 (11-11-12), Panos 316T (12-11-12), PANOS-E60 (10-11-12), Ptboul (12-11-12), Stathis (10-11-12)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

στεναχωριεμαι πολύ με τον τρόπο σκέψης μας...

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    στεναχωριεμαι πολύ με τον τρόπο σκέψης μας...
    Μπορεις να γινεις λιγο ποιο σαφης;;;

11. The Following User Says Thank You to Bitz For This Useful Post:

joseph (11-11-12)

Περιοχή
    Larissa
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε...αλλά και στην κατάργηση του αυτοδικοίκητου της βουλής που είναι κτήμα του ελληνικού λαού....
    Αν και προσπαθώ να απέχω από τέτοια συζήτηση,
    το συγκεκριμένο σχολιο/συμπέρασμα, δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει...
    Δλδ, η "αντιμετώπιση" των υπαλλήλων της Βουλής, ως σαν όλων των άλλων, ειναι "κατάργηση του ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΥ"!!!?
    Η "και καλά αυτοδιοικηση" αφορά σε ΘΕΣΜΙΚΑ θέματα, οχι στα ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ!!!

Ημαρτον!
    ...

13. The Following 5 Users Say Thank You to asot For This Useful Post:

joseph (11-11-12), Kostas_1 (11-11-12), S8N (10-11-12), Stathis (10-11-12), Thomelef (11-11-12)

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επίσης τί πάει να πεί ιδιωτικοποιήσεις για ένα κομμάτι ψωμί; Έχω βαρεθεί να ακούω αυτή την ατάκα. ΝΑΙ για ένα κομμάτι ψωμί οτιδήποτε είναι ζημιογόνο. Εάν δεν μπορείς να το κάνεις όσο κερδοφόρο πρέπει το πουλάς. Γιατί να πληρώνουμε τους ΟΣΕ, ΕΘΕΛ, κλπ που είναι ζημιογόνοι από τότε που με θυμάμαι; Κρατικά πρέπει να είναι ελάχιστα πράγματα. Μετρημένα στα δάχτυλα.

15. The Following 4 Users Say Thank You to lefterishatzi For This Useful Post:

Bitz (11-11-12), joseph (11-11-12), Thomelef (11-11-12), vagmag (11-11-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο lefterishatzi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί να πληρώνουμε τους ΟΣΕ, ΕΘΕΛ, κλπ που είναι ζημιογόνοι από τότε που με θυμάμαι; .
    διότι ειναι στελεχωμένα απο ψηφοφόρους που αποτελουν την δεξαμενή απο την οποία τα κόμματα πίνουν το νερό της αιώνιας νιότης.

17. The Following 9 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Bitz (11-11-12), joseph (11-11-12), kostas 325 (10-11-12), Kostas_1 (11-11-12), Leonidas_E39 (11-11-12), Panos 316T (12-11-12), Stathis (10-11-12), Thomelef (11-11-12), vagmag (11-11-12)

Σελίδα 44 από 100 ΠρώτηΠρώτη ... 3442434445465494 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP