Σελίδα 44 από 126 ΠρώτηΠρώτη ... 3442434445465494 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 431 έως 440 από 1409

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...5 (μ.μ. 2)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Γραφτε οτι θέλετε, σας παρακαλώ όμως ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ με την ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ! Οση σχέση εχει η π@ύτσα με τη βούρτσα!

Και προπάντων μή λετε οτι η Αργεντινή κατάφερε κάτι. Δεν κατάφερε απολύτως τίποτα. Ο επίσημος πληθωρισμός των τελευταιων 9 ετών ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ την ονομαστική ανάπτυξη του ΑΕΠ για το ιδιο διαστημα.

Φέτος μπορεί να ξανακάνει default για 5,7 δις USD.

Θα πηδηχτώ από το παράθυρο...

2. The Following 7 Users Say Thank You to gnx For This Useful Post:

BILL007 (29-02-12), katsaraios (29-02-12), Panos 316T (29-02-12), PANOS-E60 (29-02-12), Ptboul (29-02-12), Stathis (29-02-12), Z4 DCT (29-02-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

εδώ ρε συ δεν μπορεί να καταλάβει ο κόσμος, ότι όλα αυτά τα χρόνια, τα λεφτά που έπαιρνε δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα.
    δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι βγάζαμε 5, και μοιράζαμε 1005. τι συζητάμε άλλο...
    νομίζω είναι ανούσια η οποιαδήποτε κουβέντα.
    τελικά το συμπέρασμα είναι...ναι, παραπλανηθήκαμε - ξεγελαστήκαμε. με προσωπικό δικό μας όφελως όμως όλα αυτά τα χρόνια.
    γιατί το να βγάζεις 5 όπως είπα και να παίρνεις 1005, δεν νομίζω ότι ήταν άσχημα τόσα χρόνια.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

4. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Stathis (29-02-12)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

το κειμενο το οποιο ανερτησα αδελφε Ευσταθιε

δεν εχει να κανει με την στηριξη των οσων λεω!

εχει να κανει με την ωμη πραγματικοτητα την οποια δεν μπορειτε να αποδεχθειτε (για διαφορους λογους ο καθενας)

ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ πουθενα με το μνημονιο...μαθηματικως αποδεδειγμενο!

'Η θα ξεπουλησεις την δημοσια-εθνικη σου περιουσια-κυριαρχια για να ξαναδεις μια ''ασπρη'' μερα (ο Θεος να την κανει)

'Η θα πιασεις πατο (δραχμη) να εκκινησεις απο την αρχη με το οποιο τιμημα!

μπορεις καλε μου φιλε να καταλαβεις οτι αυτα βλεπω σαν αποτελεσμα των πραξεων μας τοσα χρονια?

δεν συστησα προσωπικα την δραχμη για να τελειωσουν τα βασανα μου!

την συστηνω γιατι δεν ΓΟΥΣΤΑΡΩ κανενα μπινε πανω απο τον κεφαλι μου να με επιβλεπει!

εγω-εμεις θα αποφασισω ποτε κ με ποιον θα συμπορευτω(αναγκαιο κακο)
    δεν ανεχομαι να μου βαζουν την θηλεια στο λαιμο οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που κυβερνουσαν τοσα χρονια κ τους ψηφιζα!

βλεπεις
    απο αλλο κειμενο που ανερτησα κ δεν το παραδεχεται ο φιλος Πανος
    οτι οι Ευρωπαιοι επιθυμουν τους ιδιους να κυβερνουν για να συνεχισει η στηριξη!

Εσυ...απο ΠΟΥ περιμενεις να ξεβρωμισει το ψαρι?

Εγω (καθως κ συ φιλε μου) τα φαγαμε τα ψωμια μας(με την καλη εννοια)!
    Ζησαμε ΑΝΕΤΑ ,οδηγησαμε τις κουρσαρες μας,πηγαμε τα ταξιδια μας κλπ κλπ.

Προσφατα εφερες ενα παιδακι κ συ στον κοσμο!
    Σ αυτα το παιδια τι θα προφερουμε?
    Το ΠΑΣΟΚ κ την ΝΔ σε νεα εκδοση?ή την Σβαστιγκα στην Ακροπολη?

Αυτα με εξοργιζουν γι αυτο βλεπω οτι κ η λαθημενη συνταγη του μνημονιου μας οδηγει σε μονοδρομο,που δεν χρειαζεται να σαι ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Πανεπιστημιου οπως ο ανωτερω κυριος για να καταλαβεις τα αυτονοητα...αρκει να σαι κ μαθητης Δημοτικου...χεχε

φιλικα...ας εκφρασει ο καθεις το σκεπτικο του χωρις να προσβαλλει τη νοημοσυνη του αλλου!
    Ισως αυτο...μας εφτασε εδω που ειμαστε σημερα!

καλημερα σε Ολους!

σημ.
    να προσθεσω κ κατι ακομα

κομμα δεν εχω ουτε προσπαθω να σχηματισω
    δεν θελω να επηρεασω κανεναν κ σε τιποτα
    βλεπω απλα μια μαθηματικη εξελιξη των πραγματων
    κ καταθετω την δικη μου σκεψη πανω στα γεγονοτα(αλλωστε απασχολουν ΟΛΟΥΣ μας)

ωστοσο επειδη βλεπω οτι η κουβεντα δεν θα εχει καλη εξελιξη
    παυω να γραφω πλεον εδω...για ευνοητους λογους

Αντευχομαι να χει η χωρα μου την χειριστη καταληξη
    αντευχομαι να χω τους ιδιους κ τους ιδιους απο πανω κ ας ειμαι αυτος που τους ψηφιζε κ ειχε προσωπικα οφελη πρωτος!
    πρωτος ευχομαι να χασω τα οφελη μου για το καλο της Χωρας αλλα κ των παιδιων μας!

καλη συνεχεια κ καλη τυχη σε Ολους μας!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

6. The Following 3 Users Say Thank You to Vasilis For This Useful Post:

aristent (29-02-12), strof (29-02-12), tzanis320si (29-02-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

μα τα οφέλη χάνονται όλο αυτό το διάστημα.
    απλά θα μπεί επιτροπή, για να ελέγχει τα περιτά έξοδα που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
    να γυρίσουμε πχ στην δραχμή, αλλά να μας αφήσουν στην τύχη μας???όχι. εδώ και τώρα εποπτεία, και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
    δεν μπορεί να έχουμε κάνει τα τέρατα όλα αυτά τα χρόνια, και να λέμε απλά οκ μωρέ και τι έγινε! τραβάμε και μια χρεωκοπεία, και το πιάνουμε απο'κει που τ'αφήσαμε.
    δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να πληρώνουμε δεκάδες εκαττομύρια απιπλέον για τα χαρτιά και τα στυλό της βουλής και του κάθε υπουργείου. δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να πληρώνουμε τους σοφέρ των πολιτικών. γιατί να πληρώνουμε μέσο όρο μισθού στις δεκο 4 - 5 χιλιάρικα. γιατί πρέπει αυτό το έρμο κράτος να πληρώνει τους παναγόπουλους και τους φωτόπουλους και και και???
    συμμάζεμα τώρα. γιατί ρε να πληρώνω το 60% του μισθού του κάθε υπάλληλου στο κωλοικα και να μην έχει καμμία παροχή και μειωμένη σύνταξη. γιατί να πληρώνουμε δεκάδες εκατομύρια για τα τηλέφωνα των βουλευτών???γιατί να πεθαίνει ο καθαρός αγρότης και κτηνοτρόφος και να μπαίνουν είδη εισαγωγής σε προιόντα που έχουμε και καλύτερη ποιότητα, και αφθονία???γιατί να δίνουνε μαιμού επιδοτήσεις για τον τουρισμό όταν τα ξενία είναι εγκατελειμένα κτίρια, και κατέχουν τα καλύτερα σημεία μπροστά στις ωραιότερες θάλλασες???
    και πόσα άλλα, που τα βλέπαμε τόσα χρόνια και κάναμε τα στραβά μάτια.
    δόξα το θεό, που θα μπούνε οι ξένοι, και σιγά σιγά ένα ένα πράγμα θα μπεί στην θέση του.
    και όσο για τους μισθούς κτλ κτλ, αυτά βγάζουμε, αυτά θα πάρουμε. δεν τίθεται καν θέμα για να πάρουμε παραπάνω πλέον. και αυτό ισχύει για όλους μας.
    σιγά μην κρατήσουμε την σαπίλα που φτιάξαμε όλοι μας όλα αυτά τα χρόνια, ο καθένας με τον τρόπο του, επειδή μας σφίξαν το ζωνάρι.
    οι μάγκες στα δύσκολα φαίνονται. και επειδή και εγώ αγαπάω την χώρα μου, λέω ότι enough is enough. κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

8. The Following 5 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

bakalos (29-02-12), BILL007 (29-02-12), PANOS-E60 (29-02-12), pilot (29-02-12), Stathis (29-02-12)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    μα τα οφέλη χάνονται όλο αυτό το διάστημα.
    απλά θα μπεί επιτροπή, για να ελέγχει τα περιτά έξοδα που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
    να γυρίσουμε πχ στην δραχμή, αλλά να μας αφήσουν στην τύχη μας???όχι. εδώ και τώρα εποπτεία, και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
    δεν μπορεί να έχουμε κάνει τα τέρατα όλα αυτά τα χρόνια, και να λέμε απλά οκ μωρέ και τι έγινε! τραβάμε και μια χρεωκοπεία, και το πιάνουμε απο'κει που τ'αφήσαμε.
    δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να πληρώνουμε δεκάδες εκαττομύρια απιπλέον για τα χαρτιά και τα στυλό της βουλής και του κάθε υπουργείου. δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να πληρώνουμε τους σοφέρ των πολιτικών. γιατί να πληρώνουμε μέσο όρο μισθού στις δεκο 4 - 5 χιλιάρικα. γιατί πρέπει αυτό το έρμο κράτος να πληρώνει τους παναγόπουλους και τους φωτόπουλους και και και???
    συμμάζεμα τώρα. γιατί ρε να πληρώνω το 60% του μισθού του κάθε υπάλληλου στο κωλοικα και να μην έχει καμμία παροχή και μειωμένη σύνταξη. γιατί να πληρώνουμε δεκάδες εκατομύρια για τα τηλέφωνα των βουλευτών???γιατί να πεθαίνει ο καθαρός αγρότης και κτηνοτρόφος και να μπαίνουν είδη εισαγωγής σε προιόντα που έχουμε και καλύτερη ποιότητα, και αφθονία???γιατί να δίνουνε μαιμού επιδοτήσεις για τον τουρισμό όταν τα ξενία είναι εγκατελειμένα κτίρια, και κατέχουν τα καλύτερα σημεία μπροστά στις ωραιότερες θάλλασες???
    και πόσα άλλα, που τα βλέπαμε τόσα χρόνια και κάναμε τα στραβά μάτια.
    δόξα το θεό, που θα μπούνε οι ξένοι, και σιγά σιγά ένα ένα πράγμα θα μπεί στην θέση του.
    και όσο για τους μισθούς κτλ κτλ, αυτά βγάζουμε, αυτά θα πάρουμε. δεν τίθεται καν θέμα για να πάρουμε παραπάνω πλέον. και αυτό ισχύει για όλους μας.
    σιγά μην κρατήσουμε την σαπίλα που φτιάξαμε όλοι μας όλα αυτά τα χρόνια, ο καθένας με τον τρόπο του, επειδή μας σφίξαν το ζωνάρι.
    οι μάγκες στα δύσκολα φαίνονται. και επειδή και εγώ αγαπάω την χώρα μου, λέω ότι enough is enough. κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
    συμφωνω κ επαυξανω!

τι δεν καταλαβαινεις Θωμακο μου?

για να διωξεις την σαπιλα...πρεπει να διωξεις αυτους που κυβερνουν!

αυτοι που ηρθαν να σε επιτηρησουν ΘΕΛΟΥΝ αυτους που κυβερνουν!

τι δεν καταλαβαινεις φιλε μου καλε?

σου λενε...ή ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ ή φευγουμε!!!

ποσες φορες να στο πω?

τι συνεπαγεται απ αυτο?

οτι η μονη λυτρωση για την χωρα μας ειναι να φυγουν ΟΛΑ τα λαμογια με τις οποιες συνεπειες!

ειμαστε ετοιμοι για κατι τετοιο?μονο με την ΔΡΑΧΜΗ θα επιτευχθει κ εκει θα τσουξουν πολλοι κολοι...κ φτωχων αλλα κ βολεμενων αλλα κ πλουσιων!

αυτα ειναι τα δυσκολα κ εκει θα φανουν οι μαγκες (αν το θες κ ετσι)

γραφουμε τα ιδια κ τα ιδια...εισαι κ μακρια να πιουμε κανα καφε...

σκεψου οτι τα γραφω απο ipad ...φαντασου τι φρικη ζω...χαχαχαα

τεσπα...ο καιρος γαρ εγγυς...θα δειξει...

σημ.
    ελπιζω να ναι το τελευταιο μου ποστ σ αυτο το θρεντ για δε βγαζει πουθενα...χεχε
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

10. The Following 4 Users Say Thank You to Vasilis For This Useful Post:

Driver M (29-02-12), nikos1400 (29-02-12), Ptboul (29-02-12), tzanis320si (29-02-12)

Περιοχή
    Ηρακλειο-Κρητη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων

σημ.
    ελπιζω να ναι το τελευταιο μου ποστ σ αυτο το θρεντ για δε βγαζει πουθενα...χεχε
    Bασιλη....μια μικρη διορθωση....
    σημ.
    ελπιζω να ναι το τελευταιο μου μηνυμα σ αυτο το θεμα για δε βγαζει πουθενα...χεχε[/QUOTE]

Να συνηθιζουμε καλυτερα σιγα σιγα τα ελληνικα μας....

12. The Following User Says Thank You to tzanis320si For This Useful Post:

Vasilis (29-02-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ειμαστε για πολλες μπατσες....

ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν υπαρχει "λυση" για εμας. Ο τοπος πρεπει να ξεβρωμισει παση θυσια, ΔΥΣΤΥΧΩΣ μαζι με τα χλωρα καιγονται και τα χλωρα.

Πρεπει να μηδενησουμε τα παντα, να γινει γερο reset.

Καφες σε πλαστικο, take away, 4.30 ευρω

Πινακιδα "προσοχη επικινδυνη στροφη αριστερα", οπου ο καφρος, γ@μω το σοϊ του ολοκληρο εβαψε με σπρεϋ κοκκινο, "θρυλος gate7", και τωρα κατω απο την πινακιδα βλεπω καθε πρωι ενα ματσο λουλουδια....

σορυ παιδες

14. The Following 6 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

gnx (29-02-12), Lambros46 (29-02-12), nikos1400 (29-02-12), Ptboul (29-02-12), Thomelef (29-02-12), Vasilis (29-02-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Θρεντ --> νημα
    Τοπικ --> θεμα

;-)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ntinos : 29-02-12 στις 12:28

Προεπιλογή

Πραγματικά απορώ με τι ασχολείστε...

Το θέμα είναι θα πάρει ο θρύλος το europa league?
    Θα προλάβει ο Κάρολ να πάει στο Χάρκοβο?
    Θα βγάλει η Τζούλια νέα τσόντα?
    Είναι η Ντούβλη η μεγαλύτερη πτανα του λεκανοπεδίου?
    Πού έχει ο μπακίρινος την μυστική αποθήκη?
    Έχει λίρες μέσα ?

17. The Following 8 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (29-02-12), bill_m3 (29-02-12), katsaraios (01-03-12), Nino (29-02-12), Panos 316T (29-02-12), Ptboul (29-02-12), Stathis (29-02-12), Κωνσταντίνος (01-03-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πραγματικά απορώ με τι ασχολείστε...

Το θέμα είναι θα πάρει ο θρύλος το europa league?

ΟΧΙ

Θα προλάβει ο Κάρολ να πάει στο Χάρκοβο?

ΟΧΙ

Θα βγάλει η Τζούλια νέα τσόντα?

ΝΑΙ

Είναι η Ντούβλη η μεγαλύτερη πτανα του λεκανοπεδίου?

ΟΧΙ

Πού έχει ο μπακίρινος την μυστική αποθήκη?

Στη Βαρη
    Έχει λίρες μέσα ?

ΟΧΙ

Σπυρο, ειναι γνωστα αυτα που απασχολουν εσενα βρε

19. The Following 3 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

BILL007 (29-02-12), tzanis320si (29-02-12), Vasilis (29-02-12)

Σελίδα 44 από 126 ΠρώτηΠρώτη ... 3442434445465494 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP