Kαλημερα Ντινο και ευχαριστω.
Υπαρχει καποιο οριο?Για παραδειγμα μεχρι 1000 κυβικα μηπως βγαινει στον αφρο?
Αν παρει ενα 1400/2003 ,με σημερινα δεδομενα τι θα του ζητηθει στην φορολογικη?
Προωθειται ρυθμιση, ωστε προστατευομενα μελη (πχ φοιτητες) ακομη και αν εχουν κατι στο ονομα τους ή εσοδα από τοκους να μην κανουν δηλωση και να αναγραφονται στη δηλωση των γονιων τους.
Με τα μεχρι σημερα δεδομενα, αν πχ εχεις αυτοκινητο θα επρεπε να καλυπτεις τουλαχιστον το τεκμαρτο που του αναλογει αναλογα με κυβικα-ηλικια
Bazil Van Sinner (17-04-13), freddys (17-04-13)
Πολύ σωστά, θεωρώ όμως ( τσεκαρε το μην σε πάρω στο λαιμό μου)
πως δεδομένου ότι το αφορολόγητο είναι 5.000 και το τεκμήριο για το 1,4 πρίν τις εκπτώσεις είναι 5200
θα πρέπει να πληρώσεις φόρο μόνο για το υπερβάλλον του αφορολογητου δλδ 200*10%=20¤.
Αρκεί βέβαια να έχεις μαζέψει τις απαράιτητες αποδείξεις προκειμένου να κερδίσεις το αφορολόγητο.
Ξαναλέω όμως, τσεκαρε το με ένα φοροτεχνικό για να έχεις το κεφάλι σου ύσηχο
Bazil Van Sinner (17-04-13), Vassilis ///M (17-04-13)
Επειδη με ενδιαφερει και εμενα το θεμα,με λιγο ψαξιμο στο νετ διαβασα οτι παει τεκμηριο του αυτοκινητου + 3000 (τεκμηριο διαβιωσης) και απο τη σουμα αφαιρεις 5000 που ειναι το αφορολογητο και πληρωνεις για το υπολοιπο 10%.
Γνωριζει κατι κανεις παραπανω?
Γιατι ο δικος μας λογιστης μας ειπε αλλα νουμερα![]()
-------------------
Ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια!
Ο λογιστης μου , μου ειπε πως
πρεπει να παρουμε ενα χαρτι απο
συμβολαιογραφο,που να λεει πως,
τα λεφτα ειναι δωρεα απο τους γονεις
η'τους παππουδες.
Επισης ανεφερε οτι να μην περασουμε τα 1400κ.ε.
και αν ειναι 10ετιας ακομη καλυτερα,εν οψει της επικειμενης φορολογιας για τα μικρα κυβικα.
Εχω την εντυπωση πως οι δωρεες φορολογουνται....
Περα απο αυτο,,, αλλο το "ποθεν εσχες" για την αγορα και αλλο το τεκμηριο
Bazil Van Sinner (17-04-13), fanisk (17-04-13)
Άκουσα (λόγω δουλειάς, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, οπότε κάποιος πρέπει να το ψάξει μόνος του) ότι η Nokia Siemens Networks (στην Coca Cola στην γέφυρα που πάει προς τατόι στην εθνική) ότι άνοιξαν κάποιες θέσεις.
ΛΟΓΙΚΑ είναι για προγραμματιστές κτλ.
Αν κάποιος έχει κανά γνωστό ξέρω γω ας του πει να το κοιτάξει.
Όταν μετρούσαμε εμείς είχαν ήδη ξεκινήσει κάποιες συνεντεύξεις.
Θα κοιτάξω μήπως μπορέσω να μάθω τίποτα περισσότερο την Παρασκευή που θα πάω και θα ενημερώσω.
Bazil Van Sinner (17-04-13), Ptboul (18-04-13), sierra (18-04-13), Vassilis ///M (17-04-13), ziaba (27-04-13)
Μηπως κάποιος μπορεί να τσεκαρει το vin απο το daihatsu terios μου JDAJ100G000501771 κ να με διαφωτίσει γιατί όσο έψαξα στ νετ δε κατάφερα να κάνω κάτι
Καλησπέρα στην παρέα. Μια παράκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει. Ο μικρός γιός μου δίνει πανελλήνιες φέτος και μία από τις σχολές που διάλεξε είναι η περιβόητη ΣΙ (Σχολή Ικάρων). Φυσικά δεν πάει για Ιπτάμενος αλλά για μηχανικός (ΣΜΑ) και επίσης στις ΣΤΥΑ και ΣΥΔ. Αυτό που σας ζητάω είναι εάν κάποιος από εδώ μέσα μπορεί να βοηθήσει για τις αθλητικές εξετάσεις που θα δώσει, αν ξέρει κάποιους που θα είναι στην επιτροπή ας μου στείλει μήνυμα. Είναι δύσκολη η εποχή για τον μικρό και προσπαθώ να τον βοηθήσω όπως μπορώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...