Σελίδα 42 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 3240414243445292 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 411 έως 420 από 1001

Θέμα: Επικαιροτης και προβληματισμοι (καισαριου το αναγνωσμα) 04-13

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γνωμη μου, αντι να αναλωνουμε τη φαια ουσια μας σε αντιπαραθεσεις, να φτιαξουμε ενα νεο θρεντ στο οποιο να κουβεντιασουμε επιτελους την ιστορια μας.
    Που επαναλαμβανεται με ειρωνικο τροπο καθε φορα που νομιζουμε οτι μπορουμε να την αλλαξουμε.
    Και αυτο συμβαινει επειδη την αγνοουμε.
    Αυτο θα ηταν νομιζω πιο εκπαιδευτικο για ολους μας.
    +infinity

Το προβλημα της Ελλαδας νομιζω ξεκιναει απο την αμμορφωσια, την ελλειψη παιδειας του πολυ κοσμου, πρωτος εγω.
    Μια ζωη μπορδελο και η Ελληνικη Παιδεια. Δεν ειναι στις προτεραιοτητες κανενος Π@υστη πολιτικου...
    (και η Αννα Διαμαντοπουλου, "ετσι το βρηκε" το γραφειο των 300 τμ. υπερπολυτελους διακοσμησης και εξοπλισμου...)
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

2. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

S8N (12-06-13)

Rides
    0

Cool

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι, είμαι ιδιωτικός υπάλληλος από αυτούς που ποτέ δεν μπόρεσαν να βολευτούν ή να κλέψουν από την εφορία και από τους πρώτους που άρχισαν να σκίζουν τα μέτρα όλων αυτών των λαμόγιων που μας κυβερνάνε.
    Αλλά ευτυχώς μπορώ ακόμα να σκέφτομαι και δεν μηδενίζω και αφορίζω τα πάντα όπως μερικοί πρώην βολεμένοι εδώ μέσα
    Επειδη ειμαι πρωην βολεμενος και νυν πειναλας, η νυξη αυτη αναφερεταινκαι σε εμενα ενδεχομενως;

Ευθεια ερωτηση, ευθεια απαντηση.

Rides
    1

Προεπιλογή

Επειδη ειμαι πρωην βολεμενος και νυν πειναλας, η νυξη αυτη αναφερεταινκαι σε εμενα ενδεχομενως;

Όχι!!!
    Αλλά εδώ είναι το όλο point, βολεμένοι είναι μόνο οι πεθαμένοι
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

Rides
    2

Προεπιλογή

Ποιός ήθελε αυτήν την ΕΡΤ;

Oι ηγέτες κρίνονται στις μεγάλες αποφάσεις. Χθες ο Πρωθυπουργός πήρε μια απόφαση υψηλού ρίσκου γιατί αποφάσισε εντελώς μόνος να συγκρουστεί με το σύστημα της μεταπολίτευσης στα μέσα επικοινωνίας. Με μια ισχυρή κάστα, την οποία όσοι προσπάθησαν να … ξεβολέψουν, έχασαν πανηγυρικά.

ΓιΆ αυτό και η απόφαση για το προσωρινό κλείσιμο της ΕΡΤ είναι τολμηρή.

Η ΕΡΤ αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της αμαρτωλής μεταπολίτευσης. Πως βολεύονταν οι …έξυπνοι και οι ημέτεροι, με ρουσφετολογικές πράξεις και απΆ ευθείας διαγωνισμούς και περνούσαν ζωή χαρισάμενη, σε βάρος των κορόϊδων.

Να ξεκαθαρίσουμε, από την αρχή, ότι στην ΕΡΤ προφανώς υπάρχουν και εξαιρετικοί δημοσιογράφοι και άλλοι υπάλληλοι που δίδαξαν με το παράδειγμα και το ήθος τους. Μου έρχεται πρόχειρα στο μυαλό το όνομα του Γ. Παπαστεφάνου. Υπάρχουν εκατοντάδες άλλοι.

Όμως, αυτοί οι άνθρωποι αποτελούσαν πάντα μια μικρή εξαίρεση. Σαν τη μύγα μες το γάλα ξεχώριζαν.

Kαι οι περισσότεροι από αυτούς ήταν σεμνοί και αδικημένοι. Τους πρέπει κάθε τιμή και αναγνώριση.

Να ξεκαθαρίσουμε, επίσης, ότι προφανώς και χρειάζεται δημόσια τηλεόραση.

Άλλο, όμως, δημόσια τηλεόραση και άλλο ΕΡΤ….

Γιατί η ΕΡΤ, εδώ και δεκαετίες, είναι ένα σπάταλο μαγαζί που ζει παρασιτικά στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας.

Δεν έχει κανένας παρά να δει τους παχυλούς μισθούς που δίδονται ακόμα και τώρα, σε καιρούς κρίσης..

Δεν έχει παρά να δει τον συνολικό αριθμό των εργαζομένων. Δεν ξέρω να υπάρχει καμιά άλλη δημόσια τηλεόραση σε κανένα άλλο ευρωπαϊκό κράτος που να απασχολεί τόσο προσωπικό.

Και όλα αυτά τα χρόνια, όσες προσπάθειες έγιναν για να εξορθολογιστεί, έπεφταν στο κενό.

Και έπεφταν στο κενό γιατί η ΕΡΤ ήταν κάστρο τους ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς και της «γενιάς του Πολυτεχνείου». Θεωρούσαν και θεωρούν ότι είναι υποχρέωση ημών των φορολογουμένων να τους συντηρούμε με τους φόρους μας.

Μερικές από τις πιο ντροπιαστικές σελίδες της ελληνικής τηλεόρασης έχουν γραφτεί από τα κομματικά παράσιτα που ψωμίζονται στο ραδιομέγαρο.

Και από τηλεθέαση; Μονοψήφια νούμερα!

Δείγμα της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης που έτρεφε η ελληνική κοινωνία για τη δημόσια τηλεόραση.

Ξαφνικά, όλοι αυτοί που μέχρι χθες λοιδορούσαν την ΕΡΤ, τώρα θυμήθηκαν το…ρόλο της!

Ποιό ρόλο της αλήθεια;

Τώρα θυμήθηκαν την αξία της ενημέρωσης; Όταν κατέβαζαν τους διακόπτες σε σημαντικές επισκέψεις ξένων ηγετών, δεν άκουγα κανέναν να μιλάει για το αγαθό της ενημέρωσης.

Αλήθεια, τους τελευταίους μήνες, πόσες μέρες έκανε απεργία το ενημερωτικό τμήμα της ΕΡΤ;

Βγήκαν επίσης κάποιοι κρατικοδίαιτοι και μίλησαν για «πραξικόπημα» και «χούντα»!

Ποια «χούντα» βρε άσχετοι! Η χούντα είχε σε ασφυκτικό έλεγχο την τηλεόραση, δεν την έκλεισε. Κάποιοι μάλιστα από τους μετέπειτα Αριστερούς έκαναν και καριέρα! Μετά δήλωσαν…..αντιστασιακοί!

Βγήκε στο μεϊντάνι και το ΚΚΕ! Δεν μας λέτε βρε υποκριτές εσείς γιατί κλείσατε τον 902; Πόσες απολύσεις κάνατε στον «Ριζοσπάστη»; Εκείνοι δεν είχαν δικαιώματα;

Κάποιοι άλλοι χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τις απολύσεις. Προφανώς και δεν είναι ευχάριστο να χάνει κάποιος τη δουλειά του. Όμως, τι έκαναν όλοι αυτοί οι …αγανακτισμένοι όταν χιλιάδες μικροεπιχειρηματίες έκλειναν τα καταστήματά τους;

Τι έκαναν για το ενάμιση εκατομμύριο των ανέργων του ιδιωτικού τομέα; Έκαναν ποτέ καμιά εκδήλωση συμπαράστασης την οποία δεν πήρα χαμπάρι;

Αντιδρούν, μόνο όταν θίγονται οι ημέτεροι.

Και το άκρον-άωτον του θράσους, έκανε δήλωση και ο …σωτήρας ΓΑΠ! Έχουμε χάσει κάθε αίσθηση σοβαρότητας στη χώρα αυτή.

Μπορώ να γράψω πολλά ακόμα για τους ειδικούς συμβούλους , για τους …κηπουρούς, για τις …εξωτερικές παραγωγές για τις αστρονομικές αμοιβές. Όμως, όλα αυτά είναι γνωστά.

Για αυτό ο κόσμος είχε απαξιώσει την ΕΡΤ. Επειδή ήξερε.

Τις τελευταίες ώρες έχει στηθεί και ένα όργιο παραπληροφόρησης από τους γνωστούς παπαγάλους.

Και παραπληροφορούν τον κόσμο ότι ο Σαμαράς δεν θέλει τη δημόσια τηλεόραση. Ο Σαμαράς είναι ο μόνος πρωθυπουργός που αντί για το λιβάνισμα των προκατόχων του, πήρε την απόφαση να σχεδιάσει από την αρχή μια νέα δημόσια τηλεόραση. Ας περιμένουμε να δούμε και να κρίνουμε.

Προφανώς και το ρίσκο είναι μεγάλο, αλλά μόνο με τέτοια ρίσκα αλλάζουν κατεστημένες νοοτροπίες.

Ο Σαμαράς έχει βάλει ένα στοίχημα με το κλείσιμο της ΕΡΤ. Αν η κυβέρνηση καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να παρουσιάσει το σχέδιο για τη νέα δημόσια τηλεόραση θα έχει συντρίψει έναν ισχυρό θύλακα αντίστασης. Και θα βγει ενισχυμένος.

Εννοείται ότι εδώ που έφτασε δεν νοείται επιστροφή γιατί αυτό θα σημάνει πανωλεθρία.

Αν πάλι Βενιζέλος και Κουβέλης βάλουν το συμφέρον της χώρας πάνω από εκείνο των εκλεκτών τους, τότε ανοίγεται ο δρόμος για τις εκλογές και ο Σαμαράς θα έχει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τον ελληνικό λαό, ως φορέας ανανέωσης…Και ας υπερασπίζονται οι άλλοι την αμαρτωλή ΕΡΤ…

Αδέξιος Δεξιός

Υ.Γ: Καιρός είναι ο Σαμαράς να τολμήσει κάτι που δεν τόλμησε κανένας πρωθυπουργός από το 1989. Να βάλει τάξη και στην ζούγκλα της ιδιωτικής τηλεόρασης δημοπρατώντας τις συχνότητες που επί δεκαετίες νέμονται οι γνωστοί διαπλεκόμενοι εκδότες και καναλάρχες.
    https://www.antinews.gr/2013/06/12/218637/

6. The Following 3 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

A8hnaios (12-06-13), Monsta (12-06-13), nikos1400 (12-06-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όχι ρε συ, εγώ είμαι ο πρώην βολεμένος που πούλησα το μ3 επειδή μου ζητάγανε για 3η χρονιά σχεδόν 2Κ / χρόνο για να τις πινακίδες του. Το πιασες που το πήγε ο γάτος;

Α και που σαι, ανοιξε ότι θρεντάκι θες, απλά άσε τούτο εδώ για μένα και το σιταθ να ανεβάσουμε αρθράκια, να σχολιάζουμε τη παράνοια και να περνάμε καλά. Μη λέμε πάλι τα ίδια και τα ίδια για το αν οι 'ευαίσθητοι' είναι υποχρεωμένοι να διαβάζουν ή όχι, έχει καταντήσει κουραστικό πια.

8. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Stathis (12-06-13)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή 3 ιδιαιτερες ο Λιατσος............!

ε ..ρε κατι δουλειες.......

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

10. The Following 6 Users Say Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

Kostas_1 (13-06-13), Monsta (12-06-13), nikos1400 (12-06-13), Stathis (12-06-13), Thomelef (13-06-13), vagmag (13-06-13)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...
    αυτοι που γνωριζαν το ποσο προνομιουχοι ειναι, γιατι αν ΔΕΝ γνωριζαν πραγματικα πρεπει να ειναι παρανοϊκοι, θα επρεπε να κανουν "καβατζα" και να εχουν στο πισω μερος του μυαλου τους οτι αυτο καποτε θα τελειωσει...
    Οχι να βγαινουν τωρα που ηρθαν στη δημοσιοτητα τα δικα τους να κλεινουν κτιρια και να κανουν πορειες λες και ειναι δικαιολογημενοι οι μισθοι αυτοι οι τρελοι...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 12-06-13 στις 21:41
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το λοιπόν

Σε μια παλιά γειτονιά του Μεταξουργείου που ο συγχωρεμένος ο πεθερός μου μας άφησε ένα μαγαζάκι, ένα στενό πιο κάτω ζει μία γριούλα 78 ετών που δεν έχει στον ήλιο μοίρα και κανένα -πλέον- εισόδημα. Κάθε σ/κ η κυρά της μαγειρεύει για 3-4 μέρες 2 φαγητά σε συνεννόηση με μια άλλη γνωστή μας που τη φροντίζει για την υπόλοιπη βδομάδα. Της τα πηγαίνω να τ αφήσω και να δω αν έχει κ κάποια άλλη ανάγκη.

Η γιαγιά λοιπόν μέχρι πριν λίγο ζούσε με τη σύνταξη του ΟΓΑ για ανασφάλιστους υπερήλικες. Της έκοψαν τώρα τη σύνταξη για τον εξής λόγο:

Μειώθηκε όπως ξέρετε το όριο τεκμαρτού εισοδήματος για να έχει κάποιος τέτοια σύνταξη από τα 5.040 στα 4.230. Δηλαδή το τεκμαρτό για τη γιαγιά είναι 3.000 επειδή υπάρχει (δηλαδή ζει) και 2.000 επειδή έχει ένα υμιυπόγειο 50τμ.

Τι λέτε λοιπόν γελοίοι του ΠΑΣΟΚ κ της δημαρ που παριστάνετε ότι ενδιαφέρεστε για τη κοινωνική πρόνοια;;

Φυσικά η γιαγιά έχει λιγότερη σημασία από τους ΑΛΗΤΑΡΆΔΕΣ της ΕΡΤ. Έτσι δεν είναι;

13. The Following 3 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

Kostas_1 (13-06-13), Thomelef (13-06-13), vagmag (13-06-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι ρε συ, εγώ είμαι ο πρώην βολεμένος που πούλησα το μ3 επειδή μου ζητάγανε για 3η χρονιά σχεδόν 2Κ / χρόνο για να τις πινακίδες του. Το πιασες που το πήγε ο γάτος;

Α και που σαι, ανοιξε ότι θρεντάκι θες, απλά άσε τούτο εδώ για μένα και το σιταθ να ανεβάσουμε αρθράκια, να σχολιάζουμε τη παράνοια και να περνάμε καλά. Μη λέμε πάλι τα ίδια και τα ίδια για το αν οι 'ευαίσθητοι' είναι υποχρεωμένοι να διαβάζουν ή όχι, έχει καταντήσει κουραστικό πια.
    Και σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, εγώ ο γάτος (ωραία ειρωνία) θα έπρεπε να σου πω τώρα καλά να πάθεις και καλά σου κάνανε και σου τα παίρνανε κτλ κτλ γιατί για να το αγόρασες το Μ3 είχες να το αγοράσεις...

Αλλά δεν είναι έτσι δυστυχώς, απλά ο καθένας έκανε τα κουμάντα του όπως νόμιζε καλύτερα γι αυτόν και την οικογένεια του και άλλοι πέσαν μέσα και άλλοι πέσαν έξω μετά τις φοροεπιδρομές και τα μέτρα των τελευταίων ετών. Εγώ δεν θα σε αφορίσω καλά έκανες και έπραξες όπως έπραξες αυτά τα χρόνια και τα προηγούμενα γιατί πολύ απλά αλλιώς είχες προγραμματίσει την ζωή σου όπως κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι, αλλά λογαριάζαμε χωρίς τον λαμόγιο-ξενοδόχο (κυβέρνηση, τρόικες, ΔΝΤ και όπως στο διάολο λέγεται)
    Οπότε μην θυμώνεις και κατηγορείς τους πάντες και τα πάντα επειδή διεκδικεί τα καλώς ή κακώς κεκτημένα του, αγωνίσου μαζί του για να τα διατηρήσουμε όλοι μας και ακόμα καλύτερα αν γίνεται να βελτιώσουμε όλοι ξανά την θέση μας και να ξαναπαρεις και το Μ3 σου και ότι άλλο γουστάρεις.
    Η λύση δεν είναι στο να χαιρόμαστε με το κακό που έπαθε ο άλλος...
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

15. The Following User Says Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

Bellof-3 (12-06-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ποτέ δεν χάρηκα με το κακό κανενός φίλε μου. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και μπορούν να στο επιβεβαιώσουν πολλοί από εδώ μέσα που με ξέρουν καλά. Το νόημα είναι εντελώς αλλού. Λυπάμαι πραγματικά αν έχω δώσει τέτοια εντύπωση.

In other news...

Διαβάζω ότι η Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών αποφάσισε ότι θα παραμείνει κλειστή αύριο Πέμπτη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ΕΡΤ. Εν μέσω εξεταστικής. Με χιλιάδες παιδιά να λιώνουν πάνω από ένα βιβλίο.

ΞΕΦΤΙΛΕΣΣΣΣ

17. The Following 4 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

DaywalkeR (12-06-13), Dioskouroi (13-06-13), Kostas_1 (13-06-13), vagmag (13-06-13)

Σελίδα 42 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 3240414243445292 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP