iPhone 5 promo video
iPhone 5 promo video
BILL007 (04-10-12)
Ναι είναι γεγονός, αν θες τώρα ένα iphone 5 χωρίς να περιμένεις δεν έχεις παρά να κάνεις αυτό.
κατέβασε το αρχείο από εδώ και είσαι έτοιμος (είναι συμβατό με 4 και 4s)
:P
Steve Jobs, ένας χρόνος από τον θάνατό του
Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τον θάνατο του Steve Jobs, της σημαντικότερης για πολλούς προσωπικότητας στο χώρο της τεχνολογίας.
Ο Steve Jobs απεβίωσε σε ηλικία 56 ετών έχοντας συμβάλει τα μέγιστα στην αναδιάρθρωση της Apple, αλλάζοντας τον τρόπο που οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν
με την τεχνολογία με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες όπως το iPhone, iPad και Mac.
..................................
...........συνεχεια https://www.macuser.gr/steve-jobs-one-year-14256/
καλησπερα και απο μενα!εχω μια επιδοτηση στην cosmote οπου με εχει βαλει σε διλημα,μπορω να παρω το iPhone 4 δωρεαν η το iPhone 4ς με 200 ευρω..θεωρω οτι δεν πολυαξιζει η χρηματικη διαφορα..απ την αλλη να περιμενω το 5?η θα εχει πιο υψηλη τιμη απο το 4ς?τι προτινετε?ευχαριστω!!![]()
Εξαρτάται πόσο θα σου ρχεται να πάρεις το 5 και τι ποσό είσαι διατεθειμένος να δώσεις..
Είναι πολλοί οι παράγοντες..
Detailing Madness
ναι,λενε οτι θα ρθει στην τιμη που ειναι τωρα το 4ς..αλλα ακουω διαφορα θεματακια για το 5..η διαφορα λογικα που θα δωσω θα ειναι γυρω στα 200 ευρω..αξιζει?η απο ολα αυτα το 4 δωρεαν?
sorry, αλλά να κάνω μια ερώτηση.
οκ προχωράει η τεχνολογία, και καλό είναι να την ακολουθούμε, αλλά αξίζουν τα επιπλέον λεφτά για την αναβάθμιση που έχει κάνει η εταιρεία σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο?
sympether with chiefτης
Το s ηταν απλα ενα facelift χωρις τοσο μεγαλες αναβαθμισεις.
Το 5 ειναι ΑΛΛΟ τηλεφωνο.
Το πηρα στα χερια μου τη προηγουμενη εβδομαδα και δεν εχει καμια σχεση με τα παλια!!!
Θα υποστηρίζει 4G ?
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.