Γεια σας και απο μενα εδω και 3 μερες ειμαι και εγω κάτοχος ενος i phone 3gs και μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος ( προηγούμενο τηλ ενα htc diamond), έχω πάθει πλάκα με την ταχύτητα του στο ιντερνετ και γενικα σε όλες του τις εφαρμογές, επίσης θέλω να σας πω ότι το παρών θέμα είναι πολυ χρήσιμο ιδικά για εμάς τους νέους χρήστες.![]()
Σημερα ηρθα σε συνεννοηση με το γνωστο που εχω απο Αμερικη.
Μετα απο σκεψη θα προχωρησω στην αγορα ενος ipad.
Ακομα αμφιταλαντευομαι αν παρω το απλο ή το 3G.Τελος αυτης ή της επομενης θα το εχω.
Η συνεννοηση μας ειναι για 2 κομματια.Αν καποιος θελει ας μου στειλει πμ.(οι τιμες που μου εχει πει ειναι οντος πολυ χαμηλες)
Μου ειπε θα δει και για το iphone4 και θα ρωτησει.Θα εχω τιμη σε λιγες μερες.
πηγή www.in.gr
Ακόμα μια απολογία της Apple για την «ελαττωματική» κεραία του iPhone σε διάστημα τριών εβδομάδων: Η εταιρεία αποδίδει τώρα το πρόβλημα σε έναν «εντελώς λανθασμένο αλγόριθμο» για τον υπολογισμό της ισχύος του σήματος. Το λάθος υπάρχει σε όλα τα iPhone, διορθώνεται όμως με ενημέρωση του λογισμικού που αναμένεται σε λίγες εβδομάδες.
Οι διαμαρτυρίες των χρηστών για το σήμα του τηλεφώνου άρχισαν να εμφανίζονται μόλις λίγες ώρες μετά το αμερικανικό ντεμπούτο του iPhone 4 στις 24 Ιουλίου: η ένδειξη σήματος πέφτει απότομα όταν ο χρήστης κρατά τη συσκευή από την κάτω αριστερή γωνία.
Η Apple παραδέχτηκε ότι στο σημείο αυτό βρίσκεται η «ευαίσθητη περιοχή» της κεραίας που βρίσκεται ενσωματωμένη στο μεταλλικό περίβλημα της συσκευής.
Η διαβεβαίωση του Στιβ Τζομπς ότι «όλα τα κινητά έχουν ευαίσθητα σημεία», και η σύστασή του προς τους χρήστες να «μην κρατούν το κινητό έτσι», δεν ήταν αρκετές για να γλιτώσουν την Apple από αγωγές Αμερικανών χρηστών, οι οποίοι κατηγορούν την εταιρεία για παραπλάνηση.
Η Apple υποστηρίζει τώρα ότι η ένδειξη ισχύος σήματος ήταν λανθασμένη ανέκαθεν, από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone το 2007.
«Διερευνώντας την υπόθεση, μείναμε άναυδοι όταν διαπιστώσαμε ότι είναι εντελώς λανθασμένη η μαθηματική φόρμουλα που χρησιμοποιούμε για να υπολογίσουμε πόσες μπάρες ισχύος σήματος εμφανίζονται» αναφέρει η εταιρεία σε ανοιχτή επιστολή της προς τους χρήστες.
«Οι χρήστες που παρατηρούν πτώση αρκετών γραμμών στο σήμα όταν κρατούν το iPhone με συγκεκριμένο τρόπο βρίσκονται πιθανότατα σε περιοχή με πολύ χαμηλό σήμα, ωστόσο δεν το γνωρίζουν επειδή προβάλλουμε λανθασμένα 4 ή 5 γραμμές».
«Η μεγάλη πτώση στις γραμμές συμβαίνει επειδή οι πολλές γραμμές δεν ήταν εξαρχής πραγματικές» διαβεβαιώνει.
Σε μερικές εβδομάδες η Apple προγραμματίζει να διαθέσει μια ενημέρωση λογισμικού που υιοθετεί διαφορετικό αλγόριθμο υπολογισμού σήματος, αυτόν που πρότεινε η AT&T, η εταιρεία κινητής που διαθέτει το iPhone 4 κατ' αποκλειστικότητα στην αμερικανική αγορά.
Στο μεταξύ, πάντως, οι ανταγωνιστές της Apple δεν χάνουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν εις βάρος της: Στις διαφημίσεις της για το κινητό τηλέφωνο Droix X, η Motorola διαβεβαιώνει τους χρήστες ότι μπορούν «να κρατούν το τηλέφωνο όπως τους αρέσει».
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
BILL007 (04-07-10)
Από ότι λέει η παρακάτω πηγή σε λίγο καιρό θα παίζει flash στο ipad (iphone ????)
https://www.geeky-gadgets.com/adobes...eo-05-07-2010/![]()
δηλαδή το ipad που κάνει ένα σκασμό λεφτά δεν παίζει flash? χαχαχαχχα ρε ξύλο που θέλουνε
κατά τα άλλα είναι Internetομηχανή
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
Να παρεις το 3g.
Μακραν το πιο δυνατο εργαλειο.
δε το εχω δουλεψει το 3g προσωπικα.
Θα πρεπει να κοπιαρω απο οτι καταλαβα τη sim μου και να τη βαλω και εκει για να χρησιμοποιω τα MB που εχω φρει απο τη βοντ.
Δε ξερω αν αξιζει μιας και υπαρχει προγραμμα που μπορει να κανει το κινητο μου wifi spot και να περνει ασυρματα(ειτε ενσυρματα) απο κει το ipad συνδεση.
εμεινα με το στομα ανοιχτο.......
https://www.youtube.com/watch?v=5OLP4nbAVA4&feature=player_embedded#at=310
"Ορισμένοι χρήστες ελπίζοντας να υποχρεώσουν την Apple να 'απολογηθεί' για τα προβλήματα στην απώλεια έντασης του σήματος στο iPhone 4, άρχισαν να κινούνται δικαστικά εναντίον της εταιρίας."
Σημειώθηκαν τρεις καταγγελίες ήδη σε California, Maryland και Texas..Η σημαντικότερη καταγγελία περιλαμβάνει έντεκα ενάγοντες και κατατέθηκε σε δικαστήριο της Καλιφόρνια, ενώ οι άλλες δύο από έναν ενάγοντα. Στις καταγγελίες η Apple κατηγορείται για μια σειρά από παραβιάσεις, σχετικά με το ομοσπονδιακό νόμο Communications Act, στις ΗΠΑ.
Η καταγγελία στην Καλιφόρνια επισημαίνει πως η Apple δεν κατάφερε να παράσχει υποστήριξη στους πελάτες της που αντιμετωπίζουν τον εν λόγω πρόβλημα, υποχρεώνοντάς τους σε τρεις επιλογές: είτε να κρατάνε την συσκευή τους με περίεργο τρόπο, είτε να την επιστρέψουν και να πληρώσουν 10% "πρόστιμο" (restocking fee), είτε να αγοράσουν την προστατευτική θήκη που προωθεί η εταιρία, προκειμένου να ελαχιστοποιήσουν πιθανώς τα συμπτώματα.
Η καταγγελία περιλαμβάνει και την ΑΤ&Τ αφού υποστηρίζουν πως η εταιρία έχει το δικό της μερίδιο ευθύνης στην υπόθεση, βοηθώντας την Apple να σχεδιάσει, να κατασκευάσει και να διαφημίσει το καινούργιο iPhone 4.
Ακόμα πιο περίεργο είναι ένα email που βρέθηκε το οποίο ήταν από τον Steve Jobs ο οποίος έλεγε σε χρήστη πως κρατάει λάθος το τηλέφωνο!
Πηγή: AppleWorldHellas