καλως το λαγο...
ειδε φως και μπηκε...
συγχωρηστε τον ομως, 12 χρονια σκοταδι, τα ματακια του δεν εχουν συνηθισει ακομα...![]()
![]()
![]()
alexm (01-11-10)
Τελικα εγινε το ματς Παναθηναικος - Ολυμπιακος ? Ποσο εληξε ?![]()
Φιλε μου κοτοπουλο 12 χρονια σκοταδι η 12 χρονια ΠΑΡΑΓΚΑ,Π@@ΣΤΙΕΣ, και ξυλινα πρωταθληματα???? Πειτε τα, φτιαξτε τα στο μυαλο σας μπας και το πιστεψετε.
Δεν πειραζει μωρε δεν εγινε και τιποτα, και ποιους κερδισαμε? σιγα....Το θεμα ειναι οτι ποναει πιο πολυ του Djibril η......??????
Μαζεψτε και τον Βρουτο γιατι ο τυπος ειναι ανεκδοτο, εχει και καποιο προβλημα στην ομιλια.''Ειμαι περιφανος που πανηγυρισα το γκολ σε 80.000 Παναθηναικους'' + τα καραγκιοζιλικια που εκανε.....
Χαλαρα........................
Ρε παιδιά, σοβαροί να είμαστε, ήταν αυτό πέναλτυ?
Αυτά ούτε στο μπάσκετ δε δίνονται!!
Δεν έμεινα ευχαριστημένος απ'την ομάδα μου αφού η διαφορά στο ρόστερ φέτος είναι τόσο μεγάλη που και με 10 παίχτες πάλι έπρεπε να νικήσει για χαβαλέ και όχι να κλειστούν όλοι πίσω μετά το γκολ, αλλά να είμαστε και λίγο ρεαλιστές με τη διαιτησία.
Εδώ στο τέλος έκανε φάουλ ο Βύντρα και ο ακατανόμαστος το έδινε επιθετικό!
Πάντως, πιστεύω πως η νίκη αυτή μας βολεύει μια χαρά, πρώτον γιατί θα αφυπνιστεί λιγάκι ο Βαλβέρδε και μερικά από τα ονόματα της ομάδας (βλέπε Ριέρα) και κατά δεύτερον, ο ΠΑΟ θα συνεχίσει να έχει τον υπερπροπονητή και να τρώει τα μούτρα του σε κάθε αγωνιστική.
Και μη ξεχνάτε, το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει για τα καλά...![]()
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Αυτό θα έπρεπε να το καταλάβεις από την αντίδραση του Αβραάμ που δεν είπε κουβέντα..... κι όχι από τη γωνία που βλέπεις τη φάση..
Δεν είναι πάντα τα πράγματα όπως θέλουμε να τα βλέπουμε ή όπως μας τα λέει ο πρωταθλητής....
Εγώ είδα τον Σισε να πηγαίνει προς την μπάλα και τον Αβραάμ να πηγαίνει προς τον Σισέ και να τον βγάζει από την πορεία του...
Ω, ναι ...αυτό σίγουρα![]()
Ptboul (02-11-10)
Το ίδιο αναρωτιέμαι και εγώ για όσους το αμφισβητούν.
Για να λέει κάποιος πως δεν είναι πέναλντυ αυτή η ανατροπή, ή θα πρέπει να είναι γαύρος μέχρι το κόκκαλο ή να το έχει παίξει στο στοίχημα 2.80 νίκη του Ολυμπιακού.
Πόσο μάλλον εσύ που καλύπτεις και τις δύο περιπτώσεις...![]()
GM6 (02-11-10), Panos 316T (02-11-10)
Djibril Cisseeeeeeeeeeeeee Stathis, οχι καραγκιοζακια με στολες........
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GM6 : 02-11-10 στις 11:39
Panos 316T (02-11-10), Samaro (02-11-10)