Ανετα τις εχω βγαλει ειδη....!!!!!!!![]()
ναι
οχι
Ανετα τις εχω βγαλει ειδη....!!!!!!!![]()
Χαχα Νάσο, το ξέρω ότι το λες σα σχήμα λόγου, αλλά φίλε ξεκώλα διότι δε θα τους κάνεις καμία απολύτως χάρη αν καταθέσεις πινακίδες, να πληρώσεις θέλουν το παράλογο αυτό τίμημα και κάνοντας αυτό είναι σα να τους λες κι ευχαριστώ.
Κι αν στο κάτω κάτω δε θέλεις ν αποχωριστείς το ///Μ (απορώ που βρίσκεις την όρεξη για spirited driving με όλα όσα συμβαίνουν αυτό το καιρό) και έχεις κι άλλα αυτοκίνητα να κινηθείς, κάντους ΄σπάσιμό΄ και κατέθεσε για 1-2 μήνες....πιστεύω αυτό μπορείς να το αντέξεις.
Eleni (28-06-11)
Γλιτωνεις το τεκμηριο......μεγαλη υποθεση....συν τα εξοδα.....αλλα να βαλω συνεταιρο στην ζωη μου και στην ''καυλα'' μου τον καθε υπουργο οικον/κων που αποφασιζει μαλακειες, συγνωμη αλλα δε θα παρω.
Οι ανθρωποι ειναι τοσο αφερεγγυοι που δεν ξερεις τι σου ξημερωνει αυριο....![]()
ποση ειναι αυτη η εκτακτη εισφορα;εχω αρχισει και φοβαμαι
Για 4 χρόνια σίγουρα όχι συνονόματε.
Για 2 όμως, μέχρι τις επόμενες εκλογές (αν και δύσκολα θα αντέξουν οι κυβερνόντες μέχρι τότε) γίνεται και μετά βλέπουμε, μιας και δε νομίζω πως οποιοσδήποτε και να έρθει (εκτός από τους υπάρχοντες που θα φύγουν νύχτα) θα συνεχίσει τα ίδια μέτρα.
Βέβαια ποιος ζει ποιος πεθαίνει μέχρι τότε.
Ας κάνουμε την αρχή να τις καταθέσουμε φέτος και βλέποντας και κάνοντας στη συνέχεια...
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
17000 το ζ4?παμε καλα;