Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Σελίδα 40 από 327 ΠρώτηΠρώτη ... 3038394041425090140 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 391 έως 400 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Περιοχή
    Λιτοχωρο Πιεριας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ανετα τις εχω βγαλει ειδη....!!!!!!!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χαχα Νάσο, το ξέρω ότι το λες σα σχήμα λόγου, αλλά φίλε ξεκώλα διότι δε θα τους κάνεις καμία απολύτως χάρη αν καταθέσεις πινακίδες, να πληρώσεις θέλουν το παράλογο αυτό τίμημα και κάνοντας αυτό είναι σα να τους λες κι ευχαριστώ.

Κι αν στο κάτω κάτω δε θέλεις ν αποχωριστείς το ///Μ (απορώ που βρίσκεις την όρεξη για spirited driving με όλα όσα συμβαίνουν αυτό το καιρό) και έχεις κι άλλα αυτοκίνητα να κινηθείς, κάντους ΄σπάσιμό΄ και κατέθεσε για 1-2 μήνες....πιστεύω αυτό μπορείς να το αντέξεις.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επιπλέον, αν το μέτρο με την έκτακτη εισφορά ισχύσει και του χρόνου (που σιγά μη δεν ισχύσει), αν δεν καταθέσεις πινακίδες πριν το 2012 θα κληθείς να πληρώσεις έκτακτη εισφορά και για το έτος αυτό.
    Μπορεί λοιπόν να μη γλιτώσεις τη φετινή εισφορά, τουλάχιστον στο σύνολό της, θα γλιτώσεις όμως αυτή του νέου έτους.

Φυσικά θα είμαι κι εγώ μέσα σε αυτούς που θα καταθέσουν τις πινακίδες τους και είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω ενάντια στην κοροϊδία που υφιστάμεθα συνεχώς από τους άχρηστους της κυβέρνησης.
    Πιστεύω πάντως πως η κατάθεση πινακίδων θα είναι τόσο μεγάλη (50%+) που οι αρμόδιοι του υπουργείου θα τρίβουν τα μάτια τους!
    Ο εφαρμοστικος νόμος θα ισχύσει μεχρι και το 2015. Απ' τη μια γλυτώνεις πολλά, απ' την άλλη δεν είναι δυνατον να βάλεις στη γυάλα ένα αυτοκίνητο για 4 χρόνια.

Βέβαια όλα αυτα είναι θεωρητικα, όταν δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο με την οικονομία.

4. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

Eleni (28-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εάν δούμε το θέμα ορθολογιστικά και πέρα από την τσαντήλα που μας έχουν δημιουργήσει αυτές τις μέρες, το πρόβλημα με τα νέα περί αυτοκινήτου μέτρα του εφαρμοστικού είναι κυρίως τα τεκμήρια και η έκτακτη εισφορά. Τα τέλη που θα αυξηθούν 10% δε νομίζω πως είναι το κύριο πρόβλημα. Το πού θέλω να καταλήξω θα φανεί με το παράδειγμα:

Έστω λοιπόν ένας ιδιοκτήτης Μ3 3,246cc με τέλη του 2012 1,100, τεκμήριο 21,400 και έκτακτη εισφορά 1,070 (τα δύο τελευταία αναφερόμενα στο 2011). Καταθέτοντας ο εν λόγω φίλος πινακίδες μες στον Ιούλιο δεν θα πληρώσει τα τέλη του 2012, φυσικά με το αντίτιμο να μην χρησιμοποιεί το αμάξι του το 2012, αλλά θα πληρώσει την έκτακτη εισφορά που αντιστοιχεί στο τεκμήριο των 7 μηνών που χρησιμοποίησε το αμάξι του το 2011. Δηλαδή το νταβατζηλίκι, τη μεγάλη αδικία εις βάρος του, δεν τη γλυτώνει! Έστω και μειωμένη θα υποστεί την αδικία της έκτακτης εισφοράς. Οπότε ποιο το όφελος της κατάθεσης πινακίδων? Να μην πληρώσεις το 1,100άρι (που και πέρσι πλήρωσες) και το αμάξι σου από μηχάνημα οδήγησης να το μετατρέψεις σε έπιπλο?

Προσωπικά δεν πρόκειται να κάνω τη χάρη στο γ@μημένο νέο σύστημά τους να αποχωριστώ και να στερούμαι πράγματα που γουστάρω, μία από τις χαρές της ζωής που είναι για τον όποιο petrolhead το αμάξι του. Γιατί ναι, και γώ έχω άλλα αυτοκίνητα να μεταφέρομαι αλλά κανένα δεν μου δίνει την ικανοποίηση του Μ πώς να το κάνουμε! Από τη στιγμή που η μεγάλη κλοπή της έκτακτης εισφοράς είναι αναπόφευκτη εις βάρος μου, δεν πρόκειται να καταδικάσω σε αχρησία το αμάξι μου για ένα ποσό που και πέρσι πλήρωσα, και πρόπερσι (με μικρές προσαυξήσεις ανά χρονιά) και ουσιαστικά το είχα χωνέψει.

*Όποιος φυσικά έχει θέμα αθροιστικό με τα τεκμήρια διαβίωσής του, εκεί είναι πιο πολύπλοκο το θέμα.

Γλιτωνεις το τεκμηριο......μεγαλη υποθεση....συν τα εξοδα.....αλλα να βαλω συνεταιρο στην ζωη μου και στην ''καυλα'' μου τον καθε υπουργο οικον/κων που αποφασιζει μαλακειες, συγνωμη αλλα δε θα παρω.
    Οι ανθρωποι ειναι τοσο αφερεγγυοι που δεν ξερεις τι σου ξημερωνει αυριο....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο εφαρμοστικος νόμος θα ισχύσει μεχρι και το 2015. Απ' τη μια γλυτώνεις πολλά, απ' την άλλη δεν είναι δυνατον να βάλεις στη γυάλα ένα αυτοκίνητο για 4 χρόνια.

Βέβαια όλα αυτα είναι θεωρητικα, όταν δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο με την οικονομία.
    Μέχρι το 2015 δηλαδή θα υπάρχει κάθε χρόνο αυτή η έκτακτη εισφορά??

Rides
    0

Προεπιλογή

ποση ειναι αυτη η εκτακτη εισφορα;εχω αρχισει και φοβαμαι

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τι τεκμηριο πιανει το Ζ4;
    τωρα ειναι στα 17800.....πριν ηταν στο 10αρικο.....

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων

Για 4 χρόνια σίγουρα όχι συνονόματε.
    Για 2 όμως, μέχρι τις επόμενες εκλογές (αν και δύσκολα θα αντέξουν οι κυβερνόντες μέχρι τότε) γίνεται και μετά βλέπουμε, μιας και δε νομίζω πως οποιοσδήποτε και να έρθει (εκτός από τους υπάρχοντες που θα φύγουν νύχτα) θα συνεχίσει τα ίδια μέτρα.

Βέβαια ποιος ζει ποιος πεθαίνει μέχρι τότε.
    Ας κάνουμε την αρχή να τις καταθέσουμε φέτος και βλέποντας και κάνοντας στη συνέχεια...
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DIMITr|S Εμφάνιση μηνυμάτων
    ποση ειναι αυτη η εκτακτη εισφορα;εχω αρχισει και φοβαμαι
    5% επι του νεου τεκμηριου σου.... παρε βαθεια ανασα και κανε την πραξη

Rides
    0

Προεπιλογή

17000 το ζ4?παμε καλα;

Σελίδα 40 από 327 ΠρώτηΠρώτη ... 3038394041425090140 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •