BILL007 (27-06-10)
Τελικά ήταν απλό. Συνεδεσα το τηλέφωνο στο iTunes της γυναίκας μου, πατώντας restore έσβησε ότι είχε μέσα χωρίς να κάνω backup και μετά φόρτωσα οτι είχε εκείνη στο iTunes της. Και τώρα έχω και ένα iPhone σε ένα μπωλ με ρύζι, γιατί έτσι λέει θα τραβήξει την υγρασία από το μπάνιο που έκανε.
Φακελάκια σιλικόνης χρειάζεσαι.
Εχεις μερικά σε βαλίτσες ή σε παπούτσια. Συνήθως είναι σαν χαρτάκια ζάχαρης και κάνουν τρομερή δουλειά όταν κλεισεις αυτό που θες να στραγγίσεις μέσα σε ζελατίνα ή poly-bag.
gnx (27-06-10)
χωρις να ειμαι τοσο ειδικος σ αυτα εγω οτι "υγρα" περιστατικα ειχα, ανοιγα τη συσκευη και τη ψεκαζα με υγρο που εχω για πλακετες.Ψεκαζα τοσο που εσταζε στο τελος....
Μετα απο λιγο στεγνωνε, το κουμπωνα παλι και τελος.Δε ξερω αν υπαρχει και αλλος τροπος αλλα εμενα δε μου ειχε παρουσιαστει μετα το παραμικρο προβλημα ειτε στο κινητο ειτε στη πλακετα!
το προβλημα σηματος δε παρατηρειται σε ολους.
Ισως να εχει να κανει με τον ανθρωπο και το εκαστοτε "χερι", ισως να εχει να κανει με τη ποιοτητα σηματος στη περιοχη, ισως πολλα ακομα.
Οταν υπαρξει κατι επισημο για τη δυσλειτουργια ή μια επισημη λυση του προβληματος, θα μπορεσουμε να πουμε παραπανω.
Προς το παρον απλα αποφευγουμε να αγγιζουμε!!!!!!!
Έχω λιώσει λέμε![]()
Τι κάνει ο κόσμος :
https://www.iphonehellas.gr/18778/iphone-4-hot-potato/
Vasilis (28-06-10)