Δίνω μέχρι 100 ευρώ για αθικτο στο κουτί του Sir Swatch.
Αν κανένας το έχει η αν το αλλάζει με όποιο Jellyfish του κάνει κέφι, εδώ είμαστε.
Δίνω μέχρι 100 ευρώ για αθικτο στο κουτί του Sir Swatch.
Αν κανένας το έχει η αν το αλλάζει με όποιο Jellyfish του κάνει κέφι, εδώ είμαστε.
Ptboul (21-11-12)
^
Ωραίο είναι, ειδικά το λουράκι.
Μ΄ αρέσει που έχει και ημέρα, και ημερομηνία.
Το μεγαλύτερο προσόν του όμως είναι ότι περνάς έλεγχο επιβατών χωρίς να το βγάλεις !
![]()
spar@ (21-11-12)
το καλυτερο ειναι οτι δεν φοβαμαι να δω την ωρα.....
και κανοντας αυτη την σκεψη καταλαβα γιατι κανονικα πρεπει να φοραμε το ρολοι απ το αριστερο....
γιατι αν εχεις ακριβο ρολοι παιζεις με πιθανοτητες 60% να σου κοψουν το χερι απ τον καρπο...οποτε καλυτερα να σου κοψουν το αριστερο...(για τους δεξιοχειρες)
doctore (21-11-12)
απο τα παλια...
Kostas_1 (21-11-12), Panos 316T (22-11-12), Ptboul (21-11-12)
εχω και ενα tissot L860/960K δεν ξερω πως λεγεται, αλλα δεν ειναι στρογγυλο και δεν μου πολυαρεσει.... ειναι και βαρυ...
θα το σκοτωσω στον hade 60ευρο....
Αν και θεωρώ τα G-SHOCK υπέροχα ρολόγια (και τα μοναδικά που άντεξαν στα χέρια μου από τα παιδικά μου χρόνια) θα συμφωνήσω ότι δεν έιναι και τόσο εύπεπτα για όλους, λίγο το χοντρό κόψιμο, λίγο η γιαπωνεζιά στο design...
Εγώ πάντος τα λατρεύω και ξέρω ότι κρύβουν τρομερή τεχνολογία για το είδος τους.
318 I (Άει) S (Σιχτίρ)
Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
Μου το 'χα πει!!!
Panos 316T (22-11-12)
δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό και νομίζω ολοι μας είχαμε απο ένα κάποια στιγμή.
(το οποίο μάλλον και υπάρχει ακόμα στα συρτάρια όλων μας)
Το μονο μείον που είχε ηταν αυτό το κοτρώνι που είχε για κάσα και αν δεν έχεις το χέρι του Μαϊκ Τάισον, δείχνει τιτανοτεράστιο.
BILL007 (26-11-12)