Αγορινα τωρα θα κανεις χρυση δουλεια !!!!!
Με το καλο να τις σενιαρεις και να τις βαλεις επανω . . .
Ετσι οπως σου ειχα πει εμπρος 8.5 και πισω προσθηκες και θα εισαι μουρλια !!!!!
Απο τις ομορφοτερες ζαντες . . .
Αγορινα τωρα θα κανεις χρυση δουλεια !!!!!
Με το καλο να τις σενιαρεις και να τις βαλεις επανω . . .
Ετσι οπως σου ειχα πει εμπρος 8.5 και πισω προσθηκες και θα εισαι μουρλια !!!!!
Απο τις ομορφοτερες ζαντες . . .
zaharias (17-09-11)
μπραβο ρε ζαχο!
περιμενω να δω αποτελεσμα!
Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ MΙΑ Μ3!!!
zaharias (17-09-11)
Καλοταξιδες Ζαχο !!!!! Εγγυημενη ζαντα ... ! Αν ξαναλλαζα ποτε [πανε πια οι εποχες που τις αλλαζα σαν τα πουκαμισα .... ] , κι εγω αυτην θα εβαζα !!!
zaharias (17-09-11)
Θα δω κουκλε..
Μπορει εγω.. Μπορει και να κανω εγω προεργασια και να τις δωσω για βαψιμο στο φιλο που μου εκανε την αερογραφια..
Να σαι καλα Χρηστακο..
Θα γινουν..
Χρονος δεν υπαρχει πολυς, οποτε θα αργησει το project να ολοκληρωθει..
Απο τη μια καλυτερα, γιατι ετσι θα γινει πιο σωστη δουλεια..![]()
ΧΙΟΣ-CHIOS
BILL007 (17-09-11), Christos 330 (17-09-11)
Καθαρισα χθες τη 2η με ασετον και σχεδον τελειωσε η 1η..
Το σημειο κοντα στη βαλβιδα οπου ειχε μπολικο "πραμα"!! Ευτυχως η 2η που καθαρισα ειχε πολυ λιγοτερο απο τη πρωτη σε εκεινο το σημειο..
Μη γελατε με το σεντονακι με τα cartoon που φαινεται, ειναι παλιο και το εχω για τετοιες δουλειες..![]()
Φαινεται και το "στυλο" που μου εχει δανεισει ενας φιλος και ειναι οτι πρεπει για αναμεσα στις ακτινες και γενικα στα σημεια που δεν φτανει το black & decker.. Νιωθω σαν οδοντιατρος..
![]()
ΧΙΟΣ-CHIOS
BILL007 (19-09-11), Kostas_1 (19-09-11), Panos 316T (20-09-11)
Ζαχαρια ειλικρινα σε βλεπω με τι μερακι κανεις με οτιδηποτε κ αν πιαστεις!
μπραβο σου! και το αποτελεσμα ειμαι σιγουρος πως θα σε δικαιωσει απολυτα!
συνεχισε ετσι!
zaharias (19-09-11)
Χθες πεταχτηκα μεχρι το φιλο μου (που μαλλον θα τις βαψει) να τους ριξει μια ματια, ηθελα να τις δει να μου πει αν ειναι ευχαριστημενος με αυτο που κανω ή κανω μ@λ@κιες..
Τελικα θα δουλεψει removerάκι και αποτι ειδε θα γινει δουλιτσα..
Εννοειται οτι η ψωριαση θα τριφτει με dremel, δεν υπαρχει αλλη λυση..
Αυριο μαλλον το απογευματακι.. Θα παρω σημερα τα απαιτουμενα υλικα και αυριο που υπαρχει λιγος χρονος θα εχουμε νεα..
ΧΙΟΣ-CHIOS
Panos 316T (20-09-11)
Ζαχαρία αν έπερνες ενα 10άρι για πίσω κοίτα πόσο τούμπανο θα γινόσουν...8,5x18 εμπρός 10x18 πίσω....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vassilis ///M : 20-09-11 στις 18:26
Ετσι ειναι αυτες στις φωτο αλλα εχουν και μικρα οφσετ για σειρα 3..
Ειναι 8,5Χ18 ΕΤ13 μπροστα και 10Χ18 ΕΤ25 για πισω.. Ειναι οφσετ για 5αρι.. Μονο αυτες εβγαιναν με τετοια κουρμπα..
https://www.stanceworks.com/forums/s...d.php?p=322468
Αυτες μπαινουν σε 3αρι οπως ειδες^^ αλλα θελουν ρυμιζομενη αναρτηση, μπολικο χαμηλωμα, αρνητικη καμπερ, πολυ στενα λαστιχα και ισως δουλιτσα απο φανοποιο στα φτερα για να μην βρισκει..
Και οι δικες μου κανουν αλλα ειναι μικρη.. Οι δικες μου ειναι 8,5.. Αν δεις τις 8αρες που τις φορουσανε κατι golf 4 επετειακα ηταν εντελως flat-ισιες, δεν εκαναν καθολου κουρμπα..
ΧΙΟΣ-CHIOS
BILL007 (20-09-11)