Χρονια τωρα φανταζομαι μια (πολεμιστρα) στα χερια μου μια καροτσα m3 sport evo με
μηχανικα απο Ε39 Μ5 . . .
Δεν σκεφτομαι ουτε ποιο καινουργιο ουτε ποιο παλιο εκει και τελος . . .
Χρονια τωρα φανταζομαι μια (πολεμιστρα) στα χερια μου μια καροτσα m3 sport evo με
μηχανικα απο Ε39 Μ5 . . .
Δεν σκεφτομαι ουτε ποιο καινουργιο ουτε ποιο παλιο εκει και τελος . . .
Στην κατηγορια του Μ3 Coupe θα ηθελα μια μοντερνα εκδοση του CSL στην καροτσα του Ε92 .
Οσο αφορα τον κινητηρα θα προτιμουσα ενα σουπερ εξελιγμενο εξακυλινδρο ατμοσφαιρκο να λυσσαει μεχρι τις 8,500 σ.α.λ. με δυναμη κοντα στους 400 ιππους και βεβαια πολυ χαμηλο βαρος.
Για περισσοτερες ανεσεις και extras για τους ποιο συντηρητικους να υπαρχει μια τετραθυρη εκδοση μονο.
Στο Μ5, ενα ατμοσφαιρικο μοτερ V8 με οχι πανω απο 450 ιππους, ροπη στρεψης στα 55-58 κιλα, πολυ καλα φρενα, ρυθμιζομενη ηλεκτρουδραυλικη αναρτηση και εσωτερικα χωρις πολλα απ τα σημερινα gadgets η κομφορ που προσθετουν περιττο βαρος. Κατι στα προτυπα του Ε34 ας πουμε. Μεγαλη ανεση αλλα μονο με τα απαραιτητα. Οποιος θελει καθισμα με air condition και ταυτοχρονα massage στο κωλαρακι του ας παει προς Merc πλευρα. Τα δερματινα recaro που ειχε το Ε34 ειναι μακραν το καλυτερο καθισμα που εχω καθησει ποτε μεσα σε Μ μοντελο. Υστερα ηρθαν οι πολυθρονες. Επιπλεον δε νομιζω οτι το Μ5 χρειαζεται περισσοτερη απ αυτη τη δυναμη σα σενταν.
Στο Μ6, ΜΟΝΟ το ατμοσφαιρικο V10 στους 500-510 ιππους με βελτιωμενη ροπη στις χαμηλες στροφες, με λιτο full δερματινο εσωτερικο (στα προτυπα porsche 928 GTS), πολυπιστονα φρενα και carbon ζαντες .
Δηλαδη μου αρεσουν τα ατμοσφαιρικα Μ, με πολυ χαμηλο βαρος και με λιγοτερες απ τις προσφερομενες περιττες κατα τη γνωμη μου ανεσεις. Κοινως πραγματα που δεν προκειται να υλοποιηθουν ΠΟΤΕ......οποτε dream on boy....dream on....
Ενα εχω να πω....
Ατμοσφαιρα πριονι και κανιβαλοι εκκεντροφοροι..![]()
konstantinaM3 (26-07-11)
Εμένα μου αρέσει το δικό μου... πανέμορφο... cabrio για να παίρνουν τα μυαλά μου αέρα... πιό γρήγορο από εμένα... με φορμουλίσιο ήχο στα ψηλά... εξαιρετικό κιβώτιο ταχυτήτων... βαρύ, τόσο ώστε να βάζει τον κώλο του κάτω... παιχνιδιάρικο... με ηλεκτρονικά που το κάνει αρνάκι όταν το οδηγεί η γυναίκα μου... με όλα τα καλούδια για την άνεσή μου... ξετρελαίνει τα παιδιά μου...
Για να δούμε... θα με αφήσουν οι κυβερνώντες να το χαρώ...
Πιστεύω ότι θα μου αρέσει και το επόμενο μοντέλο και το μεθ' επόμενο μοντέλο, όπως μου άρεσε και το προηγούμενο και το πρόπροηγούμενο... ανεξαρτήτως κυβισμού... βάρους... τούρμπο... ηλεκτρονικών... πολυτέλειας....![]()
Mini Kart !!!
.
Χτίζοντας το μέλλον...
merlin (26-07-11)
BMW M3 E30 Sport Evo
BMW M5 E34 Nurburgring Edition
BMW M3 E46 CSL
BMW Z3 M Coupe
BMW Z4 M Coupe
'Ολα τα παραπάνω με αντίστοιχα φρένα που δεν κουράζουν , φυσικά περιποιημένα καλογυαλισμένα, accident free, στο γκαράζ και για βόλτες συνεχόμενες
Α και για το τέλος και ένα λευκό 1Μ με akrapia και φρενάρες έτσι για να έχω και ένα turbo βρε αδερφέ...
e30 m3 cecotto gia tis kyriakes kai e60 huricane from g power gia tis kathimerines
live free and drive hard
λοιπον εχουμε και λεμε...αν ειχαμε πολλα χρηματα..θα
βαζαμε το μ5 ε39,το μ3 ε46 και το 1Μ για drift,
το μ6 για βολτα,
το μ3 ε30 και το μ3 ε36 για πιστα-χρονο,
το μ8 του "γιωργαρα" για υπερατλαντικα ταξιδια ()
και το μ1 ιστορικο για οταν γερασουμε...
Ένα 46αρι θα μου ήταν υπερ-υπεραρκετό.
Αλλά το Σάββατο το πρωί είχα την ευκαιρία να διακτινισθώ γιά μιά μικρή απόσταση, σαν συνοδηγός βέβαια, με το τέρας αυτό.
![]()
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Βασικα να περιμενουμε να δουμε και τα καινουργια Μ// που θα ερθουν.
Παντως ξαναλεω το σωστο Μ ειναι το Ε30-Ε46..