Αρχικό μήνυμα απο
Bassakos
πανε 5 χρονια οταν το καλοκαιρι εκεινο για 6 συνεχομενα ΣΚ κατεβαινα στο χωριο λογο αν ανακαινισης που εκανα στο πατρικο μου σπιτι εκει , αυτο ειχε σαν συνεπεια καθε Σαββατο μεσημερι να πηγαινω πρως Πατρα και καθε Δευτερα πρωι επιστροφη Αθηνα για 6 συνεχομενα ΣΚ (εχει σημασια που το αναφερω)
το 3το ΣΚ λοιπν επιστρεφοντας την Δευτερα το πρωι καπου εξω απο το Ξυλοκαστρο και εχοντας μαζι και την μητερα μου, φθανω ενα Golf Gt το οποιο περιμενε να προσπερασει μια νταλικα, κοβω και εγω απο πισω του , καποια στιγμη αδειαζει ο δρομος κανονικα ξεκιναει την προσπεραση αυτος, ξεκιναω και εγω ολα οκ εως εδω! οταν τελειωσε την προσπεραση του (μαζι και εγω) και μπηκαμε ξανα στο ρευμα μας , εμεινα εγω αριστερα του αναψα τα φωτα δειχνοντας του οτι θελω να περασω και αυτον με βλεπει στον καθρευτη και δεν κανει δεξια, αλλα παταει , π αταω και εγω με το τοτε αμαξι που ειχα Golf II VR6 και αφου ειδε οτι δεν μπορει να μου φυγει , χωρις να ανεβουμε σε κμ δλδ στα 140-150 εκανε δεξια για να περασω
ολα ωραια και καλα εως εδω, κανοντας κανα κμ ποιο κατω συναντω αλλα φορτιγο και κοβω στα 80κμ εως να αδειασει ο δρομος να περασω, με φτανει ο τυπος λοιπον αρχιζει τα κορναρισματα να κανει χειρονομιες και να μου φωναζει απο το παραθυρο "κανε δεξια σταματα να σε γ@μ@σ@!!!!" επλικτος εγω τον κοιταω! λεω δεν ειμαστε καλα! κοιταξα ποιο προσεχτηκα μπας ηταν κανενας φιλος-γνωστος και μου κανει πλακα! λεω δεν ειναι δυνατον πλακα μου κανει! αμ ελα που δεν εκανε καμια πλακα! ουτε ηταν φιλος η γνωστος! αφου βλεπει οτι δεν του δινω σημασια μου ερχετε απο δεξια σφηνα, με τερμα ανοιχτο το παραθυρο του βγαζει εξω το χερι του , και πιανει τον δεξιο μου καθρευτη και προσπαθησε να μου τον ξεκολησει!!!! κανω τιμονια αριστερα απομακρινομαι απο αυτον και ξεκιναω προσπεραση θανατου με αλλα αμαξια να ερχονται απο το ανατιθετο ρευμα για να γλυτωσω απο τον μλκα που ειχε βγει εκτος εαυτου!
απο πισω αυτος ! με στρωνει στο κινηγη κανονικα! παταω το αμαξι εως τα 220κμ του κανω μια μεγαλη διαφορα σε αποσταση, αμ ελα που ειχε κινηση και επρεπε να κοψω......με το που κοβω με φτανει ξανα τα ιδια! !! φωτα! βρισιμο δεν δινω σημασια , παει ξανα να με προσπερασει απο δεξια, τον κλεινω και μου ερχετε απο αριστερα, του λεω τι θες? πας καλα? ? ? και τοτε μου κανει τιμονια για με βγαζει εξω απο τον δρομο....πλακωνομαι στα φρενα μενω πισω και μπαινει μπροστα μου! αρχιζε να φρεναρει για να με κανει να σταματησω,,,,,καποια στγμη του κανω μια σφηνα απο δεξια του φευγω, ξανα αρχιζει το κινιγητο, απομακρινομαι σιγα - σιγα αλλα ξανα κινηση οποτε θα ζουσα για 3τη φορα το ιδιο σεναριο......ολη αυτην την ωρα η μητερα μου διπλα ειχα αλλαξει 15 χρωμματα η γυναικα ουρλιαζε! ειχε βγει εκτος εαυτου και παρτακαλουσε τον θεο για την ζωη μας! .
ε λεω εως εδω ηταν! η θα σκοτωθουμε στο δρομο η θα πλακωθουμε στο ξυλο και οτι γινει! θα σταματησω! κσταματαω δεξια στην ΛΕΑ οχι σε παρκινγ χυμα δεξια σταματαει και αυτος αρχιζουμε τις μπουνιες , τον ριχνω κατω τις τρωει κανονικα , μετα ηρεμει , του εκανα καποιες ερωτησεις , "ρε φιλε γιατι ολα αυτα?" "επρεπε να φτασουμε εδω?" δνε πηρα καμια απαντηση μπηκε στο αμαξι του μπηκα στο δικο μου και φυγαμε, χωρις να με ενοχλησει ξανα !
μετα απο μια εβδομαδα! ιατι οπως ειπα και πριν επι 6 σκ εκανα το ιδιο δρομολογιο....
τον ξανασυνατω παιδια!!! ξανα στην εθνικη οδο αλλα στο υψος της κακιας σκαλας! ερχετε διπλα μου, μου λεει σταματα σε ενα παρκινγ θελω να μηλησουμε , να μη λεω πολλα , σταματησαμε μου ζητησε συγνωμη, οταν του ειπα μα γιατι ρε φιλε ΟΟΟΟΟΛΟ αυτο θα μπορουσμε να ειχα σκοτωθει , και 1002 αλλα πραγματα, δεν ελαβα ποτε μια σωστη απαντηση...
απο την ολη ιστορια ειμουν αρρωστοις ψυχολογικα για τουλαχιστον 2 μηνες, μεσα στο κεφαλι μου σβουριζαν παρα πολλα πραγματα σεκφτομουν ποσα θα μπορουσαν να ειχαν παει στραβα και ευτιχος δεν πηγαν! δεν ειμαι ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ περηφανος για το γεγονος οτι χτυπησα (ασχετα αν δεν ειχα αλλη επιλογη) εναν ανθρωπο μεσα στην μεση του δρομου !
εως να μου συμβει αυτο το γεγονος ειμουν γενικα πολυ εριστικος με τους αλλους οδηγους οταν με εβριζαν χωρις λογο, παντα απαντουσα αναλογα η και χειροτερα , απο τοτε εχω σκεφτει οτι ο αλλος που σε βριζει η εσυ τον βριζεις δεν ξερεις τι ανθρωπος ειναι, μπορει να εχει μαχαιρι μαζι του εως και οπλο (εχω ακουσει και αναλογες ιστοριες μ οπλακια στις 7 το απογευμα στην βουλιαγμενης)!η επισης να αρχισεις τις μπουνιες να πεσει κατω ο αλλος να χτυπησει ασχημα στο κεφαλι και να τρεχεις μετα για ολη σου την ζωη!