Σελίδα 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 68

Θέμα: Επιθετικη οδηγηση...

Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο JordanX3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο αγραφος νόμος είναι ότι αν δεν μοιάζεις ΠΑΟΚακι, μάλλον την έβαψες
    Μπορώ να έρθω για παρέα να σε βοηθήσω
    μπα Ιορδανη για μενα προσωπικα αν και απο μικρος απ τα νηπια εχω μεγαλωση Παοκτσης αλλα ναι ρε φιλαρακο δεν ειμαι και κανας καφρος φανατικος π.χ. αν θες πιστεψε εχω κολλητους πολυ καλη φιλια με ατομο που μενει εδω σπουδασε εδω καταγετε απ τη παργα και ειναι Γαυρος αλλα ειναι ο καλυτερος φιλος για μενα
    τι πανα πει αυτο!!!!! εχει τυχει να δουμε και πολλα ντερμπυ μαζι αλλα για μενα παντα μετρουσε το αθλητικο πνευμα μεσα στον αγωνιστηκο χωρο και τιποτα εξω απο κει γιατι να καθομαι να ασχολουμε με καφριλες ,θυρα 4 αηδιες, μπλοκα απ τα τεμπη ξερω γω και τριχες.
    ξερεις τι ξελω να πω αυτο που μετραει ειναι η πιοοτητα ατομου και οχι ξερω γω νοοτρωπιες γκεμια στα ματια για κατεστημενα και οτι αλλο θες

ειναι οντως Βλακεια να μην παραδεχετε καπιος οτι μεσ στην ελλαδα ο Παναθηναικος_Ολυμπιακος εχουν ξεφυγει ετη πλεον ουτε ο Βορρας ουτε και καμια αεκ μπορει πλεον να τους φταση και οι δυο τους πλεον θα μοιραζονται την πιτα (πρωταθληματα και κυπελα)

αφου σπονσαρονται εκκατομμυρια δε λεω οτι παιρνουν τα ονοματα αλλα τουλαχιστον για ελλαδα κανουν τη διαφορα

Βαλε απο νταιφα σαλιαρελη με προτασωφ_λιτοφτσενκο απο κοκκαλη τωρα με μαρινακη και δε συμαζευετε

για μενα το λυπητερο ειναι πως ΑΥΤΟΙ οι λεφταδες ειναι και καβουραδες γιατι ουδεποτε δεν διεθεσαν το χρημα για μια σουπερ ομαδα να βγαλουν και εκτος των ελλ. συνορων.
    Ξερεις γιατι στο λεω αυτο????? Γιατι π.χ. αυτη τη στιγμη που μιλαμε ΔΕ σου λεω πολλα να η Λατσιο να ρθη που δε βλεπετε τωρα στο καμπιονατο το Παναθηναικο_Ολυμπιακο θα στους διαλυση ακομα και εδω μεσα δε θα χαση.

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο JordanX3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο αγραφος νόμος είναι ότι αν δεν μοιάζεις ΠΑΟΚακι, μάλλον την έβαψες
    Μπορώ να έρθω για παρέα να σε βοηθήσω
    παοκακι ειναι ο γιος σου!!!που ειναι μικρος, εμεις ειμαστε παοκια!!!
    ο αγραφος νομος ειναι οτι στο δρομο δεν νευριαζουμε με τους παραξενους...
    και ως ενδειξη σεβασμου αν πας σε ταβερνα πινεις toumba libre!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bassakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    πανε 5 χρονια οταν το καλοκαιρι εκεινο για 6 συνεχομενα ΣΚ κατεβαινα στο χωριο λογο αν ανακαινισης που εκανα στο πατρικο μου σπιτι εκει , αυτο ειχε σαν συνεπεια καθε Σαββατο μεσημερι να πηγαινω πρως Πατρα και καθε Δευτερα πρωι επιστροφη Αθηνα για 6 συνεχομενα ΣΚ (εχει σημασια που το αναφερω)

το 3το ΣΚ λοιπν επιστρεφοντας την Δευτερα το πρωι καπου εξω απο το Ξυλοκαστρο και εχοντας μαζι και την μητερα μου, φθανω ενα Golf Gt το οποιο περιμενε να προσπερασει μια νταλικα, κοβω και εγω απο πισω του , καποια στιγμη αδειαζει ο δρομος κανονικα ξεκιναει την προσπεραση αυτος, ξεκιναω και εγω ολα οκ εως εδω! οταν τελειωσε την προσπεραση του (μαζι και εγω) και μπηκαμε ξανα στο ρευμα μας , εμεινα εγω αριστερα του αναψα τα φωτα δειχνοντας του οτι θελω να περασω και αυτον με βλεπει στον καθρευτη και δεν κανει δεξια, αλλα παταει , π αταω και εγω με το τοτε αμαξι που ειχα Golf II VR6 και αφου ειδε οτι δεν μπορει να μου φυγει , χωρις να ανεβουμε σε κμ δλδ στα 140-150 εκανε δεξια για να περασω

ολα ωραια και καλα εως εδω, κανοντας κανα κμ ποιο κατω συναντω αλλα φορτιγο και κοβω στα 80κμ εως να αδειασει ο δρομος να περασω, με φτανει ο τυπος λοιπον αρχιζει τα κορναρισματα να κανει χειρονομιες και να μου φωναζει απο το παραθυρο "κανε δεξια σταματα να σε γ@μ@σ@!!!!" επλικτος εγω τον κοιταω! λεω δεν ειμαστε καλα! κοιταξα ποιο προσεχτηκα μπας ηταν κανενας φιλος-γνωστος και μου κανει πλακα! λεω δεν ειναι δυνατον πλακα μου κανει! αμ ελα που δεν εκανε καμια πλακα! ουτε ηταν φιλος η γνωστος! αφου βλεπει οτι δεν του δινω σημασια μου ερχετε απο δεξια σφηνα, με τερμα ανοιχτο το παραθυρο του βγαζει εξω το χερι του , και πιανει τον δεξιο μου καθρευτη και προσπαθησε να μου τον ξεκολησει!!!! κανω τιμονια αριστερα απομακρινομαι απο αυτον και ξεκιναω προσπεραση θανατου με αλλα αμαξια να ερχονται απο το ανατιθετο ρευμα για να γλυτωσω απο τον μλκα που ειχε βγει εκτος εαυτου!

απο πισω αυτος ! με στρωνει στο κινηγη κανονικα! παταω το αμαξι εως τα 220κμ του κανω μια μεγαλη διαφορα σε αποσταση, αμ ελα που ειχε κινηση και επρεπε να κοψω......με το που κοβω με φτανει ξανα τα ιδια! !! φωτα! βρισιμο δεν δινω σημασια , παει ξανα να με προσπερασει απο δεξια, τον κλεινω και μου ερχετε απο αριστερα, του λεω τι θες? πας καλα? ? ? και τοτε μου κανει τιμονια για με βγαζει εξω απο τον δρομο....πλακωνομαι στα φρενα μενω πισω και μπαινει μπροστα μου! αρχιζε να φρεναρει για να με κανει να σταματησω,,,,,καποια στγμη του κανω μια σφηνα απο δεξια του φευγω, ξανα αρχιζει το κινιγητο, απομακρινομαι σιγα - σιγα αλλα ξανα κινηση οποτε θα ζουσα για 3τη φορα το ιδιο σεναριο......ολη αυτην την ωρα η μητερα μου διπλα ειχα αλλαξει 15 χρωμματα η γυναικα ουρλιαζε! ειχε βγει εκτος εαυτου και παρτακαλουσε τον θεο για την ζωη μας! .

ε λεω εως εδω ηταν! η θα σκοτωθουμε στο δρομο η θα πλακωθουμε στο ξυλο και οτι γινει! θα σταματησω! κσταματαω δεξια στην ΛΕΑ οχι σε παρκινγ χυμα δεξια σταματαει και αυτος αρχιζουμε τις μπουνιες , τον ριχνω κατω τις τρωει κανονικα , μετα ηρεμει , του εκανα καποιες ερωτησεις , "ρε φιλε γιατι ολα αυτα?" "επρεπε να φτασουμε εδω?" δνε πηρα καμια απαντηση μπηκε στο αμαξι του μπηκα στο δικο μου και φυγαμε, χωρις να με ενοχλησει ξανα !

μετα απο μια εβδομαδα! ιατι οπως ειπα και πριν επι 6 σκ εκανα το ιδιο δρομολογιο....
    τον ξανασυνατω παιδια!!! ξανα στην εθνικη οδο αλλα στο υψος της κακιας σκαλας! ερχετε διπλα μου, μου λεει σταματα σε ενα παρκινγ θελω να μηλησουμε , να μη λεω πολλα , σταματησαμε μου ζητησε συγνωμη, οταν του ειπα μα γιατι ρε φιλε ΟΟΟΟΟΛΟ αυτο θα μπορουσμε να ειχα σκοτωθει , και 1002 αλλα πραγματα, δεν ελαβα ποτε μια σωστη απαντηση...

απο την ολη ιστορια ειμουν αρρωστοις ψυχολογικα για τουλαχιστον 2 μηνες, μεσα στο κεφαλι μου σβουριζαν παρα πολλα πραγματα σεκφτομουν ποσα θα μπορουσαν να ειχαν παει στραβα και ευτιχος δεν πηγαν! δεν ειμαι ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ περηφανος για το γεγονος οτι χτυπησα (ασχετα αν δεν ειχα αλλη επιλογη) εναν ανθρωπο μεσα στην μεση του δρομου !

εως να μου συμβει αυτο το γεγονος ειμουν γενικα πολυ εριστικος με τους αλλους οδηγους οταν με εβριζαν χωρις λογο, παντα απαντουσα αναλογα η και χειροτερα , απο τοτε εχω σκεφτει οτι ο αλλος που σε βριζει η εσυ τον βριζεις δεν ξερεις τι ανθρωπος ειναι, μπορει να εχει μαχαιρι μαζι του εως και οπλο (εχω ακουσει και αναλογες ιστοριες μ οπλακια στις 7 το απογευμα στην βουλιαγμενης)!η επισης να αρχισεις τις μπουνιες να πεσει κατω ο αλλος να χτυπησει ασχημα στο κεφαλι και να τρεχεις μετα για ολη σου την ζωη!
    εχω παραφερθει πολλες φορες και δηλωνω χιλιομετανιωμενος.Νομιζω οτι ολες τις φορες ειχα δικιο.Ποσο λαθος ειμαι τελικα.Εδω και λιγα χρονια(ισως και αρκετα) εχω σταματισει να αντιδρω στην οποιαδηποτε προκληση η χαζομαρα καποιου.

Ειλικρινα θλιβομαι με ολα αυτα που διαβαζω και μου πιανεται το στομαχι.

Το αυτοκινητο ειναι μεσο μεταφορας και θα πρεπει να το βλεπουμε σα μεσο μεταφορας κατα κανονα.

Δυσκολευομαι πολυ να συνεχισω να διαβαζω το συγκεκριμενο νημα.
    Ευχομαι σε ολους μας να μη βρισκομαστε πλεον σε τοσο ασχημη θεση και να οδηγουμε τα αυτοκινητα μας χωρις αγχος και νευρα.

Και παντα τοπο στην οργη.

4. The Following 5 Users Say Thank You to kplc16 For This Useful Post:

Bassakos (26-11-13), HLIAS - E36 (29-11-13), katsaraios (01-09-11), Lambros46 (01-09-11), Ptboul (02-09-11)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τα κακως κειμενα...
    Σκοτωθηκε ο ιδιος για μια προσπεραση και κινδυνευουν τοσοι...
    Για 2 λεπτα γρηγοροτερα μια προσπεραση αυτοκτονιας...

https://www.newsit.gr/default.php?pn...253656&catid=6

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

6. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

gant (26-11-13)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα κακως κειμενα...
    Σκοτωθηκε ο ιδιος για μια προσπεραση και κινδυνευουν τοσοι...
    Για 2 λεπτα γρηγοροτερα μια προσπεραση αυτοκτονιας...

https://www.newsit.gr/default.php?pn...253656&catid=6
    Πηγε να κανει προσπεραση εκει και με την οικογενεια του μεσα?
    Μονο για γελια ειναι η ανοησια μερικων..

Για ποιο λογο ρε φιλε? Τι καταφερες?

8. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

katsaraios (26-11-13)

Περιοχή
    Πειραιας
    Rides
    0

Προεπιλογή

κριμα.......

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μονο 1 ευθεία εχει εκει μια και μια λωρίδα αν θυμάμαι καλα στα τεμπη για οκ προσπέραση κλασική ...αυτος π την έκανε τη προσπέραση

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στα τεμπη,,ε τα τοσα εκκλησακια μνημεια, με 4 ατομα μεσα στην μικρη σου αλφα ρομεο ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.Καθεσαι και περιμενεις!

Κριμα στα παιδακια που το εζησαν αυτο,κριμα που εφυγε ο πατερας τους.....

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

12. The Following User Says Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

playmaker (26-11-13)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στα τεμπη,,ε τα τοσα εκκλησακια μνημεια, με 4 ατομα μεσα στην μικρη σου αλφα ρομεο ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.Καθεσαι και περιμενεις!

Κριμα στα παιδακια που το εζησαν αυτο,κριμα που εφυγε ο πατερας τους.....
    Βασίλη είναι το γνωστό σε όλους μας πιστεύω θέμα των τοπικών οδηγών. Κάτοικος Ραψάνης ήταν ο μοιραίος, προφανώς της θεωρίας, έλα μωρέ από δω είμαι εγώ, σιγά τώρα, ξέρω τον δρόμο με κλειστά μάτια, σιγά που θα καθίσω στην ουρά να περιμένω.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

14. The Following 5 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

doctore (26-11-13), katsaraios (26-11-13), Lambros46 (26-11-13), Nick bmwlover (09-12-14), playmaker (26-11-13)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χαρακτηριστικό παράδειγμα συνέβη μπροστά στα μάτια μου την προηγούμενη Παρασκευή (βραδάκι) στην Κορίνθου - Πατρών που ένας "βιαστικός" με ένα βαν Mitsubishi L200 (κάτι παλιά) και χωρίς πινακίδες ξεκινά να προσπερνά σε σκοτεινό κομμάτι δρόμου διπλής κυκλοφορίας 2 αυτοκίνητα και μία νταλίκα με διπλή καρότσα... Λίγο πιο κάτω έμπαινε ανάμεσα στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας νησίδα με σήμανση και κολωνάκια που ο τύπος μάλλον δεν είχε πάρει χαμπάρι και ταυτόχρονα ακολουθούσε στροφή...

Κατά τη διάρκεια της προσπέρασής του έρχοταν ένα Audi TT από το αντίθετο ρεύμα, ο οδηγός του οποίου μόλις έσκασε μύτη απ'τη στροφή και είδε τον "χάρο" να έρχεται άναψε αλάρμ και κόλλησε στη δεξιά πλευρά του δρόμου... Ο οδηγός της νταλίκας πλακώθηκε στα φρένα με σκοπό να προλάβει ο Π@Π@Ρ@Σ να ξαναπεράσει στο ρεύμα πριν τη νησίδα για να αποφύγουν τα χειρότερα και λίγα μέτρα πιο πίσω εγώ να έχω μείνει Μ*******Σ με αυτά που βλέπω...

Μόλις άνοιξε ο δρόμος αφού είχα φορτώσει πολύ άγρια σκεφτόμενος ότι με τη μ@λ@κία κάποιου κινδύνεψαν 3-4 αυτοκίνητα και μία νταλίκα και ειδικά στη σκέψη ότι σε κάποιο από αυτά τα αυτοκίνητα θα υπήρχαν οικογένειες και μικρά παιδιά, ξεκινάω ένα κυνηγητό για να προλάβω εκείνον τον "βιαστικό"... Αφού τον προσπερνάω προσπάθησα να τον σταματήσω αλλά το έπαιζε αδιάφορος... Στη συνέχεια πέρασα σε άλλη τακτική πιο επικίνδυνη αλλά μετά από παρέμβαση του ατόμου που ταξιδεύαμε μαζί το σταμάτησα και δεν ασχολήθηκα όμως το μετάνιωσα που το άφησα να περάσει έτσι...

Καλή μας τύχη στους ελληνικούς δρόμους!!!
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP