Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 36 από 36

Θέμα: Σκ@τ@..

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλη μας όρεξη.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos e46 16v Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φανη πιστεψε με σε καταλαβαινω απολυτα!! Να πω κι εγω τι επαθα μια και ειμαι 100% εντος θεματος!
    Ειμαι με της δουλειας το VITO στις κατηφορικες στροφες των Αγ.Θεοδωρων (παω Θεσ/νικη-Αθηνα) και βλεπω ενα χαρτι στον αερα να ερχεται και να προσγειωνεται πανω στον υαλοκαθαριστηρα.Παταω και εγω το λεβιε να φυγει το χαρτι απο πανω και παθαινω το απιστευτο: το χαρτι ειναι γεματο σκατα τα οποια απλωνει αργα και ηδονικα ο υαλοκαθαριστηρας απο τη μερια του οδηγου! Δεν ξερω ποιος φουστης νταλικιερης το πεταξε απο την ακρη του δρομου ή ποια μανα εκανε αλλαγη παμπερς on the fly παντως αφου αδεισα ολο το παγουρι η μυρωδια δεν εφευγε με τιποτα γιατι ειχαν μεινει πολλα πανω στο σκελετο του καθαριστηρα και εμπενε μεσα ακομα και στην ανακυκλωση!! Τελικα σταματησα για πετρελαιο στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και μου καθαρισε το παρμπριζ μια γκομενα που δουλευε εκει. Σιγουρα θα με θυμαται ακομα οχι γιατι ειμαι ομορφοπαιδο!!

Εχω λιωσει Προσπαθω να σκεφτω πως ηταν η εκφραση σου οταν εβλεπες τον υαλοκαθαριστηρα να πηγαινει πανω κατω και να τα απλωνει

3. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

nikos valvetronic (12-06-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φανη εχεις καει .-

Rides
    0

Προεπιλογή

Φάνη αφού διάβασα τι έπαθες θα ήθελα να σου αφιερώσω ένα minimal αριστούργημα......

Τίποτε δεν απόμεινε στον κόσμο πια για μένα,
    όλα βρωμούν τριγύρω μου και φαίνονται χεσμένα.
    Όλα σκατά γενήκανε και ο δικός μου κώλος
    σκατά εγίνηκε κι αυτός, σκατά ο κόσμος όλος.

Μόνο σκατά φυτρώνουνε στον τόπο αυτό τον άγονο
    κι όλοι χεσμένοι είμαστε, σκατάδες στο τετράγωνο.
    Μας έρχεται κάθε σκατάς, θαρρούμε πως σωθήκαμε,
    μα μόλις φύγει βλέπομε πως αποσκατωθήκαμε.

Σκατά βρωμάει τούτος δω, σκατά βρωμά κι εκείνος,
    σκατά βρωμάει το σκατό, σκατά βρωμά κι ο κρίνος.
    Σκατά κι εγώ, μες στα σκατά, και με χαρτί χεσμένο
    ό,τι κι αν γράψω σαν σκατό προβάλλει σκατωμένο.

Σκατά τα πάντα θεωρώ και χωρίς πια να απορώ,
    σκατά μασώ, σκατά ρουφώ, σκατά πάω να χέσω,
    απ' τα σκατά θα σηκωθώ και στα σκατά θα πέσω.

Όταν πεθάνω χέστε με, τα κόλλυβά μου φάτε
    Και πάλι ξαναχέστε με και πάλι ξαναφάτε,
    μα απ' τα γέλια τα πολλά κοντεύω ν' αρρωστήσω
    και δεν μπορώ να κρατηθώ, μου φεύγουν από πίσω.

Σκατά ο μεν, σκατά ο δε, σκατά ο κόσμος όλος
    κι απ' το πολύ το χέσιμο μου πόνεσε ο κώλος!

6. The Following 2 Users Say Thank You to Jimmakos For This Useful Post:

nikos valvetronic (12-06-11), tmilatos (14-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos e46 16v Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φανη πιστεψε με σε καταλαβαινω απολυτα!! Να πω κι εγω τι επαθα μια και ειμαι 100% εντος θεματος!
    Ειμαι με της δουλειας το VITO στις κατηφορικες στροφες των Αγ.Θεοδωρων (παω Θεσ/νικη-Αθηνα) και βλεπω ενα χαρτι στον αερα να ερχεται και να προσγειωνεται πανω στον υαλοκαθαριστηρα.Παταω και εγω το λεβιε να φυγει το χαρτι απο πανω και παθαινω το απιστευτο: το χαρτι ειναι γεματο σκατα τα οποια απλωνει αργα και ηδονικα ο υαλοκαθαριστηρας απο τη μερια του οδηγου! Δεν ξερω ποιος φουστης νταλικιερης το πεταξε απο την ακρη του δρομου ή ποια μανα εκανε αλλαγη παμπερς on the fly παντως αφου αδεισα ολο το παγουρι η μυρωδια δεν εφευγε με τιποτα γιατι ειχαν μεινει πολλα πανω στο σκελετο του καθαριστηρα και εμπενε μεσα ακομα και στην ανακυκλωση!! Τελικα σταματησα για πετρελαιο στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και μου καθαρισε το παρμπριζ μια γκομενα που δουλευε εκει. Σιγουρα θα με θυμαται ακομα οχι γιατι ειμαι ομορφοπαιδο!!

Ουτε να το σκεφτομαι δε θελω!!!, ψυχολογικο προβλημα μπορει να αφησει ενα τετοιο κακο

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να πω και εγω την εμπειρια μου σχολώντας απο την δουλεια μηνα ιουλιο και εχοντας ανακαλυψει δρομο με τον οποιο κερδιζες κανα 20 λεπτο διαδρομη, περνωντας ομως μεσα απο καποια χωρια προσπαθούσα να πείσω τον συνοδηγό να κλεισει το παραθυρο για να ανοιξω Air contition, ο Ηλιας ηταν ανενδοτος γιατι δεν ηταν μαθημενος στις ανεσεις της λιμουζινας μου (Daewoo Matiz) τι με τα λίγα τι με τα πολλα περναμε ενα κοπαδι με καμια 30αρια αγελαδες που τις ειχαν βγαλει για βοσκη και πανω σε μια αριστερη σημαδευω μια ναρκη σε μεγεθος μπαλας ποδοσφαιρου.

Το αποτελεσμα ολο το χερι του Ηλια εκανε ενα ωραιοτατο μπανιο απο φρεσκοτατο σκ@το αγελάδας. Ευτυχως ειμασταν μεσα στο χωριο οπου βρηκαμε βρυση να πλυθει και αυτος και το ματιζακι . Επακόλουθο ηταν μολις μπηκε στο αμαξι να κλεισει το παραθυρο και να ανοιξει το Air condition μονος του.

9. The Following 3 Users Say Thank You to Leonidas_E39 For This Useful Post:

A8hnaios (12-06-11), fanisk (12-06-11), nikos valvetronic (12-06-11)

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP