Σελίδα 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 64

Θέμα: E90....περιμενωντας το θαυμα

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κάντε μια κουβέντα στη δουλειά σας για τα αυτοκίνητα που έχουν. Εγώ έχω κάνει και δεν βρήκα άλλον με τέτοια προβλήματα. Ότε η ε200 του πατέρα μου, του 07 με 130000χλμ έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα. Δυστηχώς όσο κι αν οδηγικά είναι είναι ένα ωραίο αυτοκίνητο η ε92, εγώ θα την βγάλω από την κατηγορία "παλτού" όταν μου το αποδείξει..
    Δεν παίρνω ποσοστά από δυσφήμιση στην bmw, αλλά δεν καταλαβαίνω ενώ τόσοι γράφουν προβλήματα που τους παρουσιάζουν καινούργια αυτοκίνητα το περνάτε ότι έτσι πρέπει να συμβαίνει..

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Jimmakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι Γιάννη μην ξεχνάς όμως οτι εσύ είσαι σχολαστικός με το αυτοκίνητο......

Δεν είμαστε όλοι τόσο "άρρωστοι" να μην το βγάζουμε έξω με βροχή που λέει ο λόγος....
    Στην πλειοψηφία τα καινούρια μοντέλα αποδικνείονται φόλες κάθε μέρα που περνάει!

Έντελώς φιλικά
    Δυστυχώς δεν είναι θέμα αρρώστιας ή σχολαστικότητας.

Κι εγώ στην 320 μου συμπεριφέρομαι κάτι παραπάνω από υποδειγματικά, αλλά την κολώνα τιμονιού (και το 550άρι μετά από γενναιόδωρη έκπτωση) δεν το γλίτωσα.
    Ευτυχώς ήταν το μοναδικό σοβαρό πρόβλημα (και μαζί με μια καμμένη ασφάλεια και μια λάμπα ό,τι μου έχει παρουσιάσει το αυτοκίνητο).
    Στα 45.000χλμ λοιπόν είχα μόνο τα παραπάνω, χωρίς να το θεωρώ κατόρθωμα φυσικά, απλά μέχρι στιγμής το αμάξι μου είναι αξιόπιστο μέχρι αποδείξεως τουναντίον.

Τα μοντέλα όμως με τον e.d. κινητήρα πάσχουν πολύ περισσότερο σε αξιοπιστία με κυριότερο πρόβλημα τους πολλαπλασιαστές που έχω αρχίσει να πιστεύω πως το έχει η πλειοψηφία τους κι όχι απλά ένα μεγάλο ποσοστό.
    Τώρα βέβαια έχει βγει νέα παρτίδα, ενισχυμένη, και ενδεχομένως το πρόβλημα να φτιάχτηκε, αλλά και πάλι το πλήγμα στην αξιοπιστία της εταιρείας έχει γίνει.

Παρομοίως, απαράδεκτα είναι τα προβλήματα στην αντλία βενζίνης των Ν54-55.

Εν ολίγοις, η αξιοπιστία των bmw δεν έχει σχέση με το παρελθόν, αν και για να είμαστε ειλικρινείς, και οι άμεσοι ανταγωνιστές της (merc-audi) δεν απέχουν ιδιαίτερα.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυστυχώς δεν είναι θέμα αρρώστιας ή σχολαστικότητας.

Κι εγώ στην 320 μου συμπεριφέρομαι κάτι παραπάνω από υποδειγματικά, αλλά την κολώνα τιμονιού (και το 550άρι μετά από γενναιόδωρη έκπτωση) δεν το γλίτωσα.
    Ευτυχώς ήταν το μοναδικό σοβαρό πρόβλημα (και μαζί με μια καμμένη ασφάλεια και μια λάμπα ό,τι μου έχει παρουσιάσει το αυτοκίνητο).
    Στα 45.000χλμ λοιπόν είχα μόνο τα παραπάνω, χωρίς να το θεωρώ κατόρθωμα φυσικά, απλά μέχρι στιγμής το αμάξι μου είναι αξιόπιστο μέχρι αποδείξεως τουναντίον.

Τα μοντέλα όμως με τον e.d. κινητήρα πάσχουν πολύ περισσότερο σε αξιοπιστία με κυριότερο πρόβλημα τους πολλαπλασιαστές που έχω αρχίσει να πιστεύω πως το έχει η πλειοψηφία τους κι όχι απλά ένα μεγάλο ποσοστό.
    Τώρα βέβαια έχει βγει νέα παρτίδα, ενισχυμένη, και ενδεχομένως το πρόβλημα να φτιάχτηκε, αλλά και πάλι το πλήγμα στην αξιοπιστία της εταιρείας έχει γίνει.

Παρομοίως, απαράδεκτα είναι τα προβλήματα στην αντλία βενζίνης των Ν54-55.

Εν ολίγοις, η αξιοπιστία των bmw δεν έχει σχέση με το παρελθόν, αν και για να είμαστε ειλικρινείς, και οι άμεσοι ανταγωνιστές της (merc-audi) δεν απέχουν ιδιαίτερα.
    Πλεον επισκευαζεται με πολυ χαμηλοτερο κοστος

4. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

michaelp900 (11-06-11)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παντος γλυκοιταω και το Passat Cc η το golf gti 5d 1800 180ps και 2000 210 ps.Θα μου πειτε τη σχεσγ εχει η vw με το bmw αλλα ξερω πως εχω μεινει ευχαριστημενος απο το polo και θα μου λειψει η πισω κινηση η οδηγικη απολαυση αλλα με 28.000 εχω ενα ποιοτικο αυτοκινητο.
    Επισης να πω οτι στο Ε90 ειχαν ξεκολλησει απο οδηγο κ συνοδηγο τα πλαστικα που κατευθηνουν τον αερα.....Θα φαω κραξιμο αλλα εχω και της 2 εταιριες και μαλιστα το ενα 15 χρονια πισω....

Rides
    0

Προεπιλογή

Καλά χρυσά και Άγια αυτά που λέτε αλλά γιατί ρε παιδιά τότε πάτε και τα σκάτε χοντρά για νέα μοντέλα και δεν κοιτάτε τα πιο παλιά? απο Ε30 μέχρι Ε46 ξεχνάς τα συνεργεία!

Απλή απορία.... Τι να το κάνω να μυρίζω "δερματίλα" στο αμάξι μου και να κάνω τον Σταυρό μου μην με αφήσει "κούπα" πάνω στην διαδρομή?

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

καλα χρυσα τα Ε30,Ε36 αντε και Ε46 αλλα και τα καινουργια εχουν αλλη αιγλη..

Δεν θα ξεχασω πριν 3 μερες πανω στην λαγκαδα πετυχα Ε92 Μ3 και 335ι..Ηχος και γκαζι απο αλλο πλανητη..

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τα σκάμε γιατί θέλαμε καινούργιο αυτοκίνητο και πιστεύαμε οτι η bmw θα ήταν αντάξια του ονόματος της...

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Κοντεύω να γίνω πιο γραφικός κι απ' τον Πέτρο τον πελεκάνο, αλλά δε μπορώ να κρατηθώ άλλο...

Αυτά τα γκάλοπ στον χώρο εργασίας περί αξιοπιστίας αυτοκινήτων έχουν τόση αξία όση και οι δηλώσεις του Παπακωνσταντίνου για την οικονομία. Οι μισοί απ' αυτούς που ανοίγουν το στόμα τους δεν έχουν καμία επαφή με το αντικείμενο κι απλώς παπαγαλίζουν τα στερεότυπα που διαβάζουν 30 χρόνια τώρα στους 4Τ. Οι άλλοι μισοί προτιμούν να ομολογήσουν ότι τους κερατώνει η γυναίκα τους παρά ότι τρέχουν από συνεργείο σε συνεργείο για το καινούργιο τους αυτοκίνητο, λες και θα τους κακοχαρακτηρίσουν.

Αγαπητέ Λευτέρη, ανέφερες τη Mercedes. Ο πατέρας μου έχει αλλάξει τρεις από το 1991 έως το 2008. Μεγαλύτερος μύθος από την αξιοπιστία και την ποιότητα κατασκευής των σύγχρονων M-B δεν υπάρχει, η δε συντήρησή τους είναι ΓΕΛΟΙΩΔΩΣ ακριβή. Δε γνωρίζω από που να ξεκινήσω, χρειάζομαι κυριολεκτικά σελίδες για ν' απαριθμήσω τα προβλήματα που έχουν βγάλει. Και δεν αναφέρομαι σε προβλήματα όπως αισθητήρες και πλαστικά. Αναφέρομαι σε αυτόματα κιβώτια που κάνουν κράου στη μέση του πουθενά, σε εξατμίσεις που σαπίζουν κάθε χρόνο, σε κομπρέσσορες, σε δυναμό, σε κομπρεσσέρ κλιματισμού, σε καντράν, σε εγκεφάλους, σε, σε, σε...

Αγαπητέ Μιχάλη, αναφέρθηκες σε δυο-τρια μοντέλα του group VAG τα οποία για κάποιον λόγο θεωρείς αξιόπιστα. Γνωρίζεις κάτι γι' αυτά? Έκανες μια απλή αναζήτηση σε sites του εξωτερικού? Πήγαινε στο vwvortex.com και ρίξε μια ματιά. Γιατί το να μου λες ότι το Golf IV anniversary είναι αξιόπιστο είναι σα να λες ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι παρθένα. Ο κόσμος το 'χει βούκινο κι εμείς κρυφό καμάρι. Golf V GTI είχα κι εγώ, σχολαστικά συντηρημένο και pampered που θα 'λεγαν οι Αμερικανοί. Κάθε τρεις και λίγο ήθελε σκάστρα, PCV, σινεμπλόκ, ψαλίδι, top mount, πολλαπλασιαστές κ.ο.κ. Άπό ποιότητα? Τα καθίσματα φθείρονταν απίστευτα εύκολα, το ταμπλώ έτριζε σα σκουριασμένο ράντζο (όταν το άνοιξα το πρώτο τρίμηνο βρήκα τουλάχιστον 3 βίδες ξεβίδωτες), οι αρμοί στο αμάξωμα ήταν για τα πέρα αμπέλια και η κατανάλωση -οδηγώντας σα Λουκία- τουλάχιστον 2 λίτρα πάνω από την 5άρα που έχω τώρα, η οποία και 300 κιλά πιο βαρειά είναι και οδηγείται σανιδωμένη (για να πάρει τα πόδια της). Ειδικά το MkV το είχα κάνει φύλλο και φτερό για να κάνω retrofit σε εξοπλισμό. Η ποιότητα πίσω απ' αυτό που βλέπεις όταν κάθεσαι στη θέση του οδηγού μάλλον θα σε απογοητεύσει.

Για το Passat CC δε μιλάω καν. Αν σ' αρέσει σχεδιαστικά πάω πάσο. Προσωπικά το θεωρούσα συμπαθητικό ώσπου το είδα παρκαρισμένο δίπλα σε μια Ε39. Τότε φάνηκε πολύ κορεάτικης προέλευσης η αισθητική του και σίγουρα καθόλου κλασσάτη. Μπες μέσα, οδήγησέ το, βάλε και κάποιον να κάτσει πίσω (κατά προτίμηση κοντό ή ακέφαλο), δες και το τεράστιο πορτ μπαγκάζ μ' εκείνη τη σχισμή που η VW επιμένει να ονομάζει άνοιγμα και φυσικά μη ξεχάσεις να προτιμήσεις την πανοραμική οροφή για να καψαλίζεται το κεφάλι σου 8 μήνες το χρόνο. Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν να πάρω ώσπου κατάλαβα ότι το Octavia είναι πολύ πρακτικότερο και πολύ τιμιότερο. Τελικά με κέρδισε μια μεταχειρισμένη BMW. Όπως λέει και η διαφήμιση: "Ξέρεις ότι δεν είσαι ο πρώτος της, αλλά σε νοιάζει?" Όχι που να πάρει ο διάολος, δε με νοιάζει.

10. The Following 11 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Andreas_E92 (11-06-11), bill_m3 (11-06-11), GiannisRob (11-06-11), imolarot (11-06-11), individual (11-06-11), Jimmakos (11-06-11), Leonidas_E39 (11-06-11), m-power_01 (11-06-11), michaelp900 (11-06-11), PANOS-E60 (11-06-11), Thomelef (11-06-11)

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτά τα γκάλοπ στον χώρο εργασίας περί αξιοπιστίας αυτοκινήτων έχουν τόση αξία όση και οι δηλώσεις του Παπακωνσταντίνου για την οικονομία. Οι μισοί απ' αυτούς που ανοίγουν το στόμα τους δεν έχουν καμία επαφή με το αντικείμενο κι απλώς παπαγαλίζουν τα στερεότυπα που διαβάζουν 30 χρόνια τώρα στους 4Τ. Οι άλλοι μισοί προτιμούν να ομολογήσουν ότι τους κερατώνει η γυναίκα τους παρά ότι τρέχουν από συνεργείο σε συνεργείο για το καινούργιο τους αυτοκίνητο, λες και θα τους κακοχαρακτηρίσουν.
    Επειδή κι εγώ δεν κρατιέμαι από αυτά που έχω τραβήξει να εξηγήσω ότι ο κυκλος μου δεν έχει ούτε δυομισαλιτρα, ούτε τρίλιτρα, ούτε Μ3. Μιλάω για αυτοκίνητα μέχρι σειρά 3 1,6 και 2,0 όπου η αξιοπιστία έχει πάρει την κατηφόρα τα τελευταία χρόνια. Όσον αφορά τα κιβώτια πρόσφατα διάβαζα στο forum για ένα Χ3 σχεδόν καινούργιο με σπασμένο κιβώτιο. Τώρα για τον πατέρα μου κι αυτός αυτόματο έχει, αλλά του αλλάζει και καμιά βαλβολίνη που και που και δουλεύει άψογα. Επίσης ένας κολλητός με ένα c200 χωρίς καμία βλάβη, ενώ ο άλλος με την 116 με πολλές.Μπορεί και να είναι τυχαίο, αλλά εγώ πιστεύω σε ότι βλέπω κι όχι στα test αξιοπιστίας των 4Τ. Για τα πλαστικά της bmw μη μιλήσω που όλα έχουν μια ψευτοεπικάλυψη που βγαίνει με τον καιρό. Προχθές παρατήρησα στο τιμόνι μου στο πλαστικό που έχει αρχίζει να ξεθωριάζει στην γωνία κοντα στα χειριστήρια και όταν βγεί κι άλλο θα φαίνεται μια αηδία.... Όσον αφορά τις γνώμες από την δουλεία δεν νομίζω κάποιος που θα έχει σιχαθεί το αυτοκίνητο του από προβλήματα, να ντρέπεται να το πεί. Μιλάω για ανθρώπους που οδηγούν ένα αυτοκίνητο κάθε μέρα και συνεπώς εξαρτώνται από αυτό και δεν το έχουν μόνο για ένα ΣΚ για να πουλήσουν μούρη.

12. The Following User Says Thank You to lefterishatzi For This Useful Post:

katsaraios (12-06-11)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να πω και εγω τη γνωμη μου.Επι χρονια φανατικος γιαπωνεζοφιλος εχοντας Χοντα,Τογιοτα,Νισαν στην οικογενεια και τρια Χιουνται συμπεραινω οτι οι γιαπωνεζοι ειναι εδω και μερικα χρονια μυθος.Θα θεσω σαν χρονικο σημειο αναφορας το διαστημα 95-00 για ολους σχεδον τους κατασκευαστες.Απο εκει και επειτα ειναι πολυ δυσκολο να βρεις αυτοκινητο "βραχο".Οι επισκευαστες εχουν αναγει την βλαβη σε "χαρακτηριστικο" του μοντελου και παντου ακους τη πιπιλα "αυτα ολα βγαζαν (π.χ)αντλια βενζινης" ή "ειναι μεσα στο οριο ενα λιτρο λαδι στα 4000χλμ" και επισης "καθε 80000-100000 θελει ψαλιδια".
    Καλο αυτοκινητο σημερα δεν σημαινει οτι δεν σε αφηνει στο δρομο,δυστηχως.
    Ναι ειναι δυσαρεστο να μενεις στο δρομο,αλλα αυτα τα αυτοκινητα μας προσφερουν σημερα.Οποτε τι κανουμε?? Περνουμε ενα αυτοκινητο που το γουσταρουμε με χιλια(γι'αυτο δεν ειμαστε γραμμενοι σ'αυτο το φορουμ?) και ευχαριστιομαστε αυτα που μας δινει στο δρομο,ετσι δεν ειναι?

14. The Following User Says Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

Leonidas_E39 (11-06-11)

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP