Αρχικό μήνυμα απο
Jimmakos
Ναι Γιάννη μην ξεχνάς όμως οτι εσύ είσαι σχολαστικός με το αυτοκίνητο......
Δεν είμαστε όλοι τόσο "άρρωστοι" να μην το βγάζουμε έξω με βροχή που λέει ο λόγος....
Στην πλειοψηφία τα καινούρια μοντέλα αποδικνείονται φόλες κάθε μέρα που περνάει!
Έντελώς φιλικά

Δυστυχώς δεν είναι θέμα αρρώστιας ή σχολαστικότητας.
Κι εγώ στην 320 μου συμπεριφέρομαι κάτι παραπάνω από υποδειγματικά, αλλά την κολώνα τιμονιού (και το 550άρι μετά από γενναιόδωρη έκπτωση) δεν το γλίτωσα.
Ευτυχώς ήταν το μοναδικό σοβαρό πρόβλημα (και μαζί με μια καμμένη ασφάλεια και μια λάμπα ό,τι μου έχει παρουσιάσει το αυτοκίνητο).
Στα 45.000χλμ λοιπόν είχα μόνο τα παραπάνω, χωρίς να το θεωρώ κατόρθωμα φυσικά, απλά μέχρι στιγμής το αμάξι μου είναι αξιόπιστο μέχρι αποδείξεως τουναντίον.
Τα μοντέλα όμως με τον e.d. κινητήρα πάσχουν πολύ περισσότερο σε αξιοπιστία με κυριότερο πρόβλημα τους πολλαπλασιαστές που έχω αρχίσει να πιστεύω πως το έχει η πλειοψηφία τους κι όχι απλά ένα μεγάλο ποσοστό.
Τώρα βέβαια έχει βγει νέα παρτίδα, ενισχυμένη, και ενδεχομένως το πρόβλημα να φτιάχτηκε, αλλά και πάλι το πλήγμα στην αξιοπιστία της εταιρείας έχει γίνει.
Παρομοίως, απαράδεκτα είναι τα προβλήματα στην αντλία βενζίνης των Ν54-55.
Εν ολίγοις, η αξιοπιστία των bmw δεν έχει σχέση με το παρελθόν, αν και για να είμαστε ειλικρινείς, και οι άμεσοι ανταγωνιστές της (merc-audi) δεν απέχουν ιδιαίτερα.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong