εγω θα πω μονο οτι μονο οταν χάσουμε αυτο που εχουμε το εκτιμάμε.
Θα προτιμουσατε να ειχατε τουρκαλες ή αραβιτισες με τσεμπερια, ή μηπως κινεζες(φανη μη μιλησεις εσυ) χωρις καμπυλες???
εγω θα πω μονο οτι μονο οταν χάσουμε αυτο που εχουμε το εκτιμάμε.
Θα προτιμουσατε να ειχατε τουρκαλες ή αραβιτισες με τσεμπερια, ή μηπως κινεζες(φανη μη μιλησεις εσυ) χωρις καμπυλες???
Eleni (04-06-11)
Συμφωνώ απολύτως με τον προλαλήσαντα. Αν και ο καλός ο μύλος...![]()
bill_m3 (04-06-11)
Ptboul (07-06-11)
αυτο θυμιζει bourdela.com
Ωραια τα σχιστοματικα (Κινα, Ιαπωνια, Κορεα, κ.α) αλλα υπαρχουν και πολυ ομορφες Ελληνιδες αναλογως το γουστο του καθενα. Για τις απαιτησεις φταιει το σπιτι τους που απο μωρα τις μαθαινουν "να μη τους λειψει τιποτα" και "να βρουν ενα πλουσιο γαμπρο", και η TV που τους κανει πλυση εγγεφαλου και ονειρευονται μεγαλες ζωες χωρις να μπορουν να τις ζησουν. Οποια δεν ειναι μαθημενη ετσι ... μια χαρα περνας χωρις γκρινιες και απαιτησεις.
katsaraios (04-06-11), Ptboul (07-06-11), S8N (04-06-11)
Βρε παιδιά, βρε παιδιά, πάλι τα ίδια;
Δεν φταίνε οι εθνικότητες, τα άτομα πού γνωρίσατε οι πικραμένοι φταίνε.
Κι αν αύριο μεθαύριο καψουρευτεί κανείς μια Ελληνίδα θα του αρεσε να την λένε φώκια;; Κι οι μάνες μασ Ελληνίδες δεν είναι; Ποιος σηκώνει όμως κουβέντα για την μάνα του ή την γυναίκα του; Κανείς ελπίζω!!
Κι εγώ θα μπορούσα να πω πως αρκετοί έλληνες είναι μαμάκηδες και ίσως και να είναι, αλλά δεν θα ήταν σωστό να γενικεύσω για οποιον ξερω ή να ζω με την ψευδαίσθηση πως άλλος λαός δεν Έχει κουσούρια. Απλά για να ταιριαξουν δύο άνθρωποι είναι λαχείο και πρέπει κανείς να βρει το σωστό άτομο! Το διαβατήριο δυστυχώς δεν είναι ούτε εγγύηση ούτε ταξιδιωτική οδηγία!!
Φιλικά πάντα και χωρίς παρεξήγηση...
Eleni (05-06-11), katsaraios (05-06-11), PANOS-E60 (04-06-11), Ptboul (07-06-11), S8N (04-06-11)
Η Σοφία τα είπε όλα.
Φάνη, που το θυμηθηκες εκείνο το site? LOL!