28.5kg ροπης εχω και το διελυσα με το μακρυ διαφορικο 3.15 που φορουσα πριν....Το Quaife εχει εφ'ορου ζωης εγγυηση......
28.5kg ροπης εχω και το διελυσα με το μακρυ διαφορικο 3.15 που φορουσα πριν....Το Quaife εχει εφ'ορου ζωης εγγυηση......
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
συμμετείχε κ σε τοπικόυς αγώνες drift που διοργανώναν κάθε κυριακή τά καλοκαίρια (για τώρα δε ξέρω άμα γίνονται έχω κάιρο να ασχοληθώ) ε θα κάνει κ καμία προπόνηση που κ και που
δε κάνει κ πολλα χλμ είναι 2 αμάξι όμως εχει κ 4 μεγάλα παιδία κ τά φορτώνει καμία φορά όλα μέσα κ ο ίδιος κ τά παιδία του είναι παχύσαρκοι πολύ ζόρι τραβάει το κορολλα αλλά κ δε καταλαβαίνει Χριστο από τί μου χει πεί
Ελάτε ρε παιδιά τώρα ήμαρτον τι σχέση έχει το βάρος με το διαφορικό?
Αν ήταν τόσο πολύ πια το θέμα βάρους θα βάζανε ντίζες με βίδες όπως είναι οι λαιμοί στα τιμόνια να μην σπάνε ποτέ!
Το διαφορικό τα φτύνει άμα είσαι κάφρος και έχεις την απαίτηση με 2α να ξεκινάς απο στάση με παντιλίκια!
μικρο καβουκι??μην μου λετε τετοια παιδια...εγω ειπα ποιο ακριβως ειναι το αυτοκινητο μου πριν παραγκειλω το διαφορικο...
Για να μη σε στενοχωρήσω πιο παλιά δεν υπήρχε τίποτα για μικρά καβούκια……. αν τώρα η τεχνολογία έχει βγάλει θα είσαι τυχερός !!!!!