Λάδια και φίλτρα τουλάχιστον άλλαξες?
Λάδια και φίλτρα τουλάχιστον άλλαξες?
ακόμα συνεργείο είναι , έχει να γίνουν ακόμα πολλά , όπως το οτι να βρούμε τον λόγο που κάιει τόσο.
Απλά μέχρι Σάββατο πρεπει να εχουν γινει τα σημαντικα.Προς στιγμη ολα αυτα ειναι σηματνικα οπως καταλαβαινεις.
Παλι καλα πυ δεν σκωτωθηκα.
Στο μυαλο μου κυκλοφορει ενα αγχος και μπολικη στεναχωρια ....
A,γιαννη οταν λες φιλτρο εννοεις φιλτρο αερος?
Φίλτρο αέρος,βενζίνης,λαδιού (μαζί με λάδια) και καμπίνας!
Οκ θα το εχω υποψιν μου να γινουν και αυτα.
αύριο μάλλον με το καλό θα είναι έτοιμο το αυτοκίνητο![]()
Ο καινουργιος σωληνας θα εχει περιπου στα 150 ευρω,ειναι λιγο περιεργο το σχεδιο του ,το ειδα και εγω, ΣΑΠΙΛΑ . ΜΠΛΙΑΞ!
Μεσα στο Manuaλ ειδα οτι ο συγκεκριμενος σωληνας , χρειαζετε Service ανα 3 χρονια περιπου.Και ???? δεν ειχε γινει ποτε!Ακομα και η κολλα ενδιαμεσα ειχε ξεραθει μπιχλα και μονο!
ΑΜΑΝ ρε μπαμπα!
Πιστευω ολα θα κυλησουν ωραια,και την κυριακη θα το χαρω σε ενα μικρο ταξιδακι στην θαλασσα...
για τιμες κτλ. θα σας ενημερωσω μολις τελειωσουν ολα![]()
άντε με το καλό να το πάρεις όπως πρέπει και να κάνεις την εκδρομούλα σου στην θάλασσα![]()
τούρμπο και πράσινα άλογα
ναι ρε συ πανο,να'σε καλα![]()
Ειναι ενα μωρο , 21 χρονων . Παντα ο πατερας μου το πηγαινε στην αντιπροσωπεια,οταν υπηρχαν λεφτα.Μετα οσο πηγαινε το παρατουσε ολο και παραπανω λογω του υψηλου κοστους,συντηρησης κτλ.
Τα τελευταια χρονια το εχει αμιλιταια παρατημενο,το χρωμα εχει χαλασει εξω τα εσωτερικα στο σαλονι εχουν βγει απο την ζεστη γενικα δεν το φροντιζε,εμαθα απο τον μηχανικο οτι το αυτοκινητο δεν ειχε κανει ποτε την συντηρηση σωστα δηλαδη τα Service του, (απλα τσεποναν τα λεφτα αυτοι οι μαντραχαλαδες,και μαλιστα χοντρα λεφτα για πραγματα απλα).Αλλα νταξ . τελος τα δωσαμε αυτα τα λεφτα.
Φτανει που βρηκα εναν καλο ανθρωπο που οσο μιλαω μαζι του ,ειναι και πιο φιλικος και σωστος απεναντι μου,μου αρεσει αυτο ,με κερδιζει σαν πελατη,ηθελε να μου δειξει ενα προς ενα τι και πως,στα εσωτερικα μηχανικα κτλ κτλ για ναμην νομιζω οτι με κοροιδευει.
Το αυτοκινητο ειναι σε χαλια κατασταση μου το ειπε ξεκαθαρα.Λογω το οτι ποτε δεν ειχε γινει τιποτα,δηλαδη νταξ , σαπισμενος εσωτερικος σωληνας? που παμε ρε φιλε!
- Σκεψου μεχρι και τα φωτα ολα μπροστα ,ολα καμμενα.
- Φρενα πισω ηταν λιωμενα , σε σημειο να τροχιζει τον δισκο ολοκληρο,παλι καλα που ηταν ακριβως ,και δεν εκανε ζημια ισα ισα ξεκινησε να τον ξυνει και ακουγοταν ο ηχος
- Σωληνας σαπισμενος
- Φιλτρο αερος ΒΡΩΜΙΚΟ οσο και ο θερμαικος μας
- Λαδια ,λειπανε απο τον κινητηρα αρκετα.
- Αερα στα λαστιχα μηδαμινος,ειχε καθισει το αυτοκινητο
- Μπουζι χαιρετα μας τον πλατωνα για αυτο επαιρνε και δυσκολα.
- Τι αλλο ?
- Καιει τα κερατα του που μαλλον ειναι απο ρυθμιση βαλβιδων ,και μπορει να φταιει και το φιλτρο.
- Καντραν προβλημα με τα ηλεκτρολογικα του βγαζει οτι ναναι μηνυματα οπως χειροφρενο κτλ.
Το αυτοκινητο ηταν παρατημενο παρα πολυ καιρο,απο τον πατερα μου λογω υγειας και χρηματων,μην επεκταθω παλι εκει.Εγω εχω την μηχανη μου χαλαρα ,ολα στην εντελεια αλλα ΠΟΤΕ δεν μου ειπε τιποτα για αυτο το αυτοκινητο να μου πει "ξερεις γιε μ το αυτοκινητο ειναι χαλια και δεν μπορω να το φτιαξω" .
Εχω μαζεψει καποια λεφτα στην ακρη,και θα του το κανω δωρο την επισκευη του απο ανθρωπο που θελει να βοηθησει και οχι να μου φαει τα λεφτα,δεν αξιζει μια τετοια κουκλα οσο και εαν ταλαιπωρημενη ειναι να μην κινειται και ας πουληθει σε 1-2 χρονια εαν τα καταφερουμε.Εως τοτε? προεχει η ασφαλεια μου η δικιη μου και τον γυρω μου.
Δηλαδη ελεος,φωτα δεν ειχα!ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ!Ωσπου το ειδα και μονος μου πριν το παω συνεργειο οτι δεν αναβε τιποτα...
Τι να πεις.
Σαν να λεμε οτι το αυτοκινητο τωρα θα κανει το πρωτο του service γενικο ολα να πανε ρολοι ελπιζω και ευχομαι για να κανω ενα ασφαλες και ευχαριστο ταξιδι στην χαλκδιικη μας,με το καλο με παρεα .
Ουφ!
τα εβγαλα απο μεσα μου ,σιγα μην το διαβασει κανεις ολη αυτην την απαντηση αλλα νταξ ,ειναι τα λογια ενος 20 χρονου για τον πατερα του ,και για την λατρεια αυτου του αθανατου αυτοκινητου![]()
Jimmakos (19-05-11), Kostas_1 (19-05-11), Panos 316T (20-05-11)
Να ξερες πόσες φορές σε έχω νιώσει φίλε...
Βαριόνται μωρέ.... + οτι δύσκολα τα πράγματα με τα οικονομικά οπότε τους δικαιολογω τους πατεράδες μας
Λοιπόν το θέμα κατανάλωσης φίλε μου είναι σέρβις καθαρά... Βαλβίδες δεν είναι αλλιώς θα άκουγες τακ τακ τακ τακ τακ συνέχεια και δυνατά εσωτερικά του κινητήρα....
Πχ φίλτρο αέρα, λαδιών, μπουζί, βρώμικα μπέκ και λοιπά αν αλλάχθηκαν τότε δεν θα χεις τέτοιο πρόβλημα εκτός αν έχεις βαρύ ποδαράκι![]()
έτσι πρέπει ,να τους σεβόμαστε και να αγαπαμε την οικογενεια μας,τα λεφτα αυτα τα ειχα για εμενα, τα μαζευα για το καλοκαιρι αλλα δεν υπαρχει θεμα του αξιζει να του κανω δωρο.
Δεν ειναι οτι βαριεται τα οικονομικα ειναι δυσκολα,και δεν ειχε ενα στανταρ συνεργειο συνεχεια αλλου αλλου και αλλου,απο τοτε οπυ σταματησε στην αντιπροσωπεια.
Ναι,αφου θα γινουν ολα δεν πιστευω να συνεχισει να ειναι ετσι ,θα κανουν μετρηση με μηχανημα για την βενζινη κτλ. το πριν και το μετα και τι προβληματα βγαζει και καρτα καυσαεριων για να τα δω και μονος μου.(Παντως μπραβο στον κ. Περικλη Σωτηριαδη για το συνεργειο το μικρο που εχει αλλα θαυματουργο πιστευω και θελω να πιστευω).
Βαρυ ποδι δεν εχω,γιατι πολυ απλα εχω συνηθισει με την μηχανη ,δεν μ'αρεσει να τρεχω αλλο εαν βγω μια εγνατια 1 φορα τον χρονο σε αδειο δρομο να το ανοιξω να δω πως παει,ολοι το κανουν αυτο υπευθυνα.
Και ενα ακομα που ξεχασα να πω,ειναι αυτοματο κιβωτιο ,και οταν το αναβεις βαζεις D ταχητυτα και φευγεις,κανονικα ακους να αλλαζει 1 ταχυτητα δηλαδηαπο 1η παει 2η , αοπ το στροφομετρο το βλεπεις,καιεκει αρχιζει το γλεντι οσο και εαν πατησεις το γκαζι αυτο ανεβαζει στροφομετρο χωρις ταχητυτα,δηλαδη μενει στην ιδια και απλα ανεβαζει στροφες,οσο περναει η ωρα μολις φτασει στην 1 και κατι βαθμιδα η θερμοκρασια του αυτοκινητου τοτε στα ξαφνικα ολα πανε μια χαρα στις ταχητυτες,ειναι νατ ο δοκουμε και αυτο τι παιζει.
Οποτε τωρα ,πιστευω να δουλεψουν ολα ρολοι ...![]()
![]()