καλο-ακουστες Στρατο !
και:
εδω ειναι που χρειαζεται η καμερα με external mic...
τραβας το στερεοφωνικο μικροφονακι (οπως ο Χατζηνικολαου οταν λεει ειδησεις) μακρια απο τον αερα, και ακουγεται μονο "μουσικη" !
(ειχα παλια, οχι τωρα...)
καλο-ακουστες Στρατο !
και:
εδω ειναι που χρειαζεται η καμερα με external mic...
τραβας το στερεοφωνικο μικροφονακι (οπως ο Χατζηνικολαου οταν λεει ειδησεις) μακρια απο τον αερα, και ακουγεται μονο "μουσικη" !
(ειχα παλια, οχι τωρα...)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Δωσε βιντεο στο λαο σου!!!!για φλογες διαβαζω στρατουλι και προσπαθω να θυμηθω ποιος σε παρεσυρε...????και εγω δαγκωτο στον καραμπελα..τον προηγουμενο μηνα και εγω εκει ημουνα
υ.γ τα κομπρεσερια της παρεας γιατι δεν βγαζουν φλογιδια με την μεθα
και τα δικα μας λαμπαδιαζουν ολοκληρα??(ΑΣΧΕΤΟΣ)!!!!!!
ρε παλικάρι, καλορίζικες και καλοπύρωτες αλλά σε τέτοια κατασκευή δεν επιτρέπεται να μην σου έχω χαράξει το όνομά σου με laser...
κάπως έτσι δηλαδή:
Αν θέλεις βέβαια μπορώ να σου χαράξω και ότι άλλο θέλεις...
Σε περιμένω...χεχε![]()
Σας ανέβασα ένα βιντεάκι με την ψυχρή εκίνηση του κινητήρα.
Εδώ το παλιά setup με μόνο τα downpipes:
και εδώ με την καινούρια εξάτμηση (edit: βάλτε να ακούσετε σε καλά ηχεία ή ακουστικά γιατί στο λαπτοπ μου δεν αούγεται καλα):
Επιφυλάσσομαι σύντομα για απαντήσεις στα posts σας
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratos : 04-05-11 στις 12:38
///M3L (04-05-11), aristent (04-05-11), GTZ (09-05-11), nikos1400 (05-05-11), z3outofmind (04-05-11)
Ξέχασα εντελώς να το γράψω. 13 κιλά λιγότερο είναι η καινούρια. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν αρκετά βαρεμένος και τις είχε μετρήσει.
Απάντησε ο Κώστας σε αυτό. Φταίει το θερμότερμο μαντέμι και οι υψηλότερες θερμοκρασίες που δουλεύουμε εμείς. Και μια σταγόνα άκαυτη να περάσει λαμπαδιάζει όλο το πίσω μέρος.
Ρε Στέφανε..... ρε Στέφανεεεεεεεε ασε με να ηρεμήσω. Αχαχαχα τι μου κάνεις τώρα. Νομίζω το λογότυπο του 335i θα ταίριαζε πάνω στις καμένες μπούκες. Μόλις βρώ χρόνο θα περάσω απο εκεί
Strato τι κάνει τρρρρρ στο βιντεο?
Αντε περιμένουμε να το ακούσουμε και ζεστό!!!
Aκουγεται ασυνηθιστα ομορφα
!!!
Ειμαι σιγουρος οτι οταν ζεσταθουν για τα καλα,οπως σου ξαναειπα Στρατο,οτι βγαζουν απιστευτο ηχο!!!
Ι donut understeer...
stratos (04-05-11)
Στράτο η διαφορά είναι ξεκάθαρη πριν και μετά!!!
Φαντάζομαι ότι θα είσαι ενθουσιασμένος,ε?
Μήπως έχεις κάποιο βίντεο με κανένα πέρασμα τώρα που έβαλες τα φλογοβόλα??![]()
stratos (04-05-11)