Σελίδα 4 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 92

Θέμα: E34 αναβάθμιση

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    το να δουλευεις ενα τουρμπατο 5ες κοφτη και για πολλα χιλιομετρα...να εισαι σιγουρος πως ακομα και εργοστασιακο,,,θα παραδωσει πνευμα καποια στιγμη ή τουλαχιστον ,,αν μετρησεις συμπιεση θα το βρεις ψωφιο! καλο μου ακουγεται το πουντακι...κριμα που δεν εχω πλεον τον γαλλο...να καναμε καμια καλη...
    Εεεεετσι!!! Ακομη ζει και βασιλευει!!
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Rides
    0

Προεπιλογή

Όχι ρε παιδιά δεν είναι το θέμα να πηγαίνω κόφτες με 5η Αθήνα/Θεσσαλονίκη!

Να γράφω καμιά 2α κάτω θέλω και όταν πηγαίνω ταξίδι να πατάω λίγο το γκάζι και να πηγαίνει πιο άνετα (ειδικά σε ανηφόρες)!

Εντάξει αν για ένα πάτημα σηκώσεις πίεση παραπάνω δεν νομίζω να τα τινάξει! Μέταλλα είναι όχι πλαστικά, έχουν κάποια ανοχή

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

κατι τελευταιο για τα μπεκ απο το bmw~! οταν εψαχνα για μπεκ ηθελα απο μ5 ε34...γιατι η παροχη τους ηταν ακριβως ! οπου ρωτησα μου ζηταγανε απο 250-300 ευρω και πανω ,μεταχειρισμενα(νομιζαν πως ηταν κατι ξεχωριστο και σπανιο)....συν οτι εγω ηθελα μονο 4...και μου διναν 6 για να μην σπασει το σετ! τελικα ψαχνωντας..τα συγκεκριμενα μπεκ..τα φοραγε και το ταπεινο πλην τιμιο πουντο gt...και τα βρισκεις απο 80 εως 100 ευρω και τα τεσσερα!

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    κατι τελευταιο για τα μπεκ απο το bmw~! οταν εψαχνα για μπεκ ηθελα απο μ5 ε34...γιατι η παροχη τους ηταν ακριβως ! οπου ρωτησα μου ζηταγανε απο 250-300 ευρω και πανω ,μεταχειρισμενα(νομιζαν πως ηταν κατι ξεχωριστο και σπανιο)....συν οτι εγω ηθελα μονο 4...και μου διναν 6 για να μην σπασει το σετ! τελικα ψαχνωντας..τα συγκεκριμενα μπεκ..τα φοραγε και το ταπεινο πλην τιμιο πουντο gt...και τα βρισκεις απο 80 εως 100 ευρω και τα τεσσερα!
    Καλοοοο!!.Φιλε θα σε συμβουλευτω τωρα που σκεφτομαι την υπερσυμπιεση του δικου μου...Γιατι κι εγω δεν θελω να δωσω κερατιατικα για βελτιωτικα μπεκ με 100 ευρω το τεμαχιο!Μην σου πω οτι παιζει να'χω τα ''μαμισια'' μπεκ απ'το πουντακι μου στην αποθηκη....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Rides
    0

Προεπιλογή

Ωραία! Εφόσον κάνουνε απο Punto GT τι το συζητάμε? Βρήκαμε και μπέκ έχω άκρη για FIAT

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

μπεκ απο πουντο ...εβαζε και ο καρρας στο αργος! ειναι κατι δοκιμασμενο...και οικονομικο..

7. The Following User Says Thank You to paganis For This Useful Post:

Jimmakos (27-04-11)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σημερα ανακαλυψα οτι τα'χω ακομη τα μπεκ απ'το πουντακι!!Δυστυχως 4 βεβαια οποτε πρεπει να βρω αλλα 2!Αν κι εχω την εντυπωση οτι εχουν παροχη 250+cc(ηταν μικρα για το μοτερακι μου και ειχα βαλει 400αρια μετα) αρα μικρη διαφορα με τα δικα μου αλλα για 1ο σταδιο τουρμπισματος μια χαρα ειναι!

Περιοχή
    χαλανδρι
    Rides
    2

Προεπιλογή

φιλε jimmako απο πολλαπλη τι θα κανεις ?πλακακι στην μαμισια?
    Ε36 mpack

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MikeT328E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σημερα ανακαλυψα οτι τα'χω ακομη τα μπεκ απ'το πουντακι!!Δυστυχως 4 βεβαια οποτε πρεπει να βρω αλλα 2!Αν κι εχω την εντυπωση οτι εχουν παροχη 250+cc(ηταν μικρα για το μοτερακι μου και ειχα βαλει 400αρια μετα) αρα μικρη διαφορα με τα δικα μου αλλα για 1ο σταδιο τουρμπισματος μια χαρα ειναι!
    Ναι ε? Για κάνε μας μια προσφορά αν τα δίνεις!

Γρηγόρη μάλλον φίλε... Θα βρώ μια μαμά απο κανα παλιατζίδικο και θα προσαρμόσω πλακάκι Τ3...
    Να έχω καβάτζα την μαμά πολλαπλή αν χρειαστεί να βγάλω το τούρμπο!

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

το πλακακι τ3..βιδωνει πανω στην μαμα πολλαπλη....δεν χρειαζεσαι αλλη εργοστασιακη πολλαπλη! αν χρειαστεις να το βγαλεις ...ξεβιδωνεις πλακακι -τουρμπινα και ξαναβαζεις το εργοστασιακο διχαλο!

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP