Όχι ρε παιδιά δεν είναι το θέμα να πηγαίνω κόφτες με 5η Αθήνα/Θεσσαλονίκη!
Να γράφω καμιά 2α κάτω θέλω και όταν πηγαίνω ταξίδι να πατάω λίγο το γκάζι και να πηγαίνει πιο άνετα (ειδικά σε ανηφόρες)!
Εντάξει αν για ένα πάτημα σηκώσεις πίεση παραπάνω δεν νομίζω να τα τινάξει! Μέταλλα είναι όχι πλαστικά, έχουν κάποια ανοχή
κατι τελευταιο για τα μπεκ απο το bmw~! οταν εψαχνα για μπεκ ηθελα απο μ5 ε34...γιατι η παροχη τους ηταν ακριβως ! οπου ρωτησα μου ζηταγανε απο 250-300 ευρω και πανω ,μεταχειρισμενα(νομιζαν πως ηταν κατι ξεχωριστο και σπανιο)....συν οτι εγω ηθελα μονο 4...και μου διναν 6 για να μην σπασει το σετ! τελικα ψαχνωντας..τα συγκεκριμενα μπεκ..τα φοραγε και το ταπεινο πλην τιμιο πουντο gt...και τα βρισκεις απο 80 εως 100 ευρω και τα τεσσερα!
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Ωραία! Εφόσον κάνουνε απο Punto GT τι το συζητάμε? Βρήκαμε και μπέκ έχω άκρη για FIAT![]()
μπεκ απο πουντο ...εβαζε και ο καρρας στο αργος! ειναι κατι δοκιμασμενο...και οικονομικο..
Jimmakos (27-04-11)
Σημερα ανακαλυψα οτι τα'χω ακομη τα μπεκ απ'το πουντακι!!Δυστυχως 4 βεβαια οποτε πρεπει να βρω αλλα 2!Αν κι εχω την εντυπωση οτι εχουν παροχη 250+cc(ηταν μικρα για το μοτερακι μου και ειχα βαλει 400αρια μετα) αρα μικρη διαφορα με τα δικα μου αλλα για 1ο σταδιο τουρμπισματος μια χαρα ειναι!
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
φιλε jimmako απο πολλαπλη τι θα κανεις ?πλακακι στην μαμισια?
Ε36 mpack
το πλακακι τ3..βιδωνει πανω στην μαμα πολλαπλη....δεν χρειαζεσαι αλλη εργοστασιακη πολλαπλη! αν χρειαστεις να το βγαλεις ...ξεβιδωνεις πλακακι -τουρμπινα και ξαναβαζεις το εργοστασιακο διχαλο!