Σωστος ο Κωνσταντινος!!!
Γενικως μωρε οτι και να παρεις το ιδιο αποτελεσμα πανω-κατω θα εχεις.
Απλα καποια λενε για την εμβελεια τους.Σαφως και προτιμηστε αυτα με τα περισσοτερα χλμ
Σωστος ο Κωνσταντινος!!!
Γενικως μωρε οτι και να παρεις το ιδιο αποτελεσμα πανω-κατω θα εχεις.
Απλα καποια λενε για την εμβελεια τους.Σαφως και προτιμηστε αυτα με τα περισσοτερα χλμ
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
οσοι λοιπον ερθετε παρασκευη στην Ελευσινα...για εχετε τα μαζι να τα τσεκαρουμε...!
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
ενημερωτικα.....αυτα του πλαισιου ....μουφα!!!!!
πανω απο τα 400 μετρα δεν ακουγα τον συμπεθερο....κ μιλαμε για ανοιχτο σημειο Αττικη οδο......!!
ακυρα τα συγκεκριμενα για οποιον ενδιαφερεται....εγω θα ψαξω για κατι καλυτερο...!!!!
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
ολα αυτα τα ειδη ειναι για να παιζουν τα παιδακια.
γνωμη μου να προμηθευτιειτε yaesu.Εστω και χωρις αδεια
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
υπαρχουν στο ebay αλλα με δεδομενο οτι νομιμα πρπει να εισαι ραδιοερασιτεχνης δε ξερω αν θα το παραλαβεις απο το τελωνειο ποτέ.
πας google.gr χτυπας vhf uhf και ολες και καποιες αντιπροσωπειες θα βρεις με εδρα Αθηνα Θεσσαλονικη.
Υπαρχουν φορητα icom sta 7 watt καλα και φθηνα.
Για να γινεις νομιμος θελει διαβασμα αι εξετασεις![]()
μας βλεπω σα τους ταριφακους να μιλαμε στο τελος!!!!
-βασιλη που εισαι κκσσκ
-διπλα στο βαγγελη κκσσσκ
-μολις ειδα ενα χ6 φορτομενο κκσσσκ
-οκ κσσσκ
-κουμπαρε? κκσσσκ
-ελα κκσσσκ
-να τον βαλουμε στη μεση??? κκσσσκ
-μπαα,δεν εχω αλλη βενζινη κκσσσκ
Μια που τυγχάνω και Ραδιο-ερασιτέχνης και άκουσα την προτροπή για Yaesu, να σας πώ οτι ένα VHF/UHF (μπορεί να είναι οποιοδήποτε από τα δυο ή και τα δύο) ΔΕΝ μπορεί να επικοινωνήσει σωστά με τα PMR!!! (εχουν ελαφρώς διαφορετική συχνότητα). Μάλιστα επειδή έχω και ένα ζευγαράκι PMR από Αμερική (10ετιας) και αυτά έχουν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ συχνότητες από τα Ευρωπαικά...!!!
Εγώ λοιπόν που έχω και ένα Yaesu Vx-7 (VHF/UHF στα 5 Watt - εντάξει η κάλυψη είναι απίστευτη σε σχέση με τα PMR), πήρα και ένα σετακι PMR για να μιλώ με τους φίλους/χομπίστες...!!
Τυπικά τα PMR είναι όλα 500mWatt (μισό watt) μονο που ενιοτε "πειράζονται" (ισως σαν του Snoopy) για αυξηση της ισχύος ή του εύρους συχνοτήτων
Επειδή λοιπόν οι περισσότεροι έχουν απλά/κλασσικά PMR να προτείνω Midland (εχει 3-4 καλά μοντέλα, πχ G7) ή Cobra (εγώ πήρα πρόσφατα το μοντέλο 975, θεωρητικά έχει 12 Km εμβέλεια, πρακτικά σε πυκνοκατοικημένη περιοχή έχει γύρω στο χιλιόμετρο).
Για να μην κάνω διαφημιση, αναζητήστε τα στο skroutz.gr
...
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Μηπως να πεταξουμε πανω κανα cb! Το εχω και προχειρο οχι τιποτα αλλο