Σελίδα 4 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 79

Θέμα: Χτυπημα πισω προφυλακτηρα.....

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Apostolos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γρήγορα να επιστρέψει στην ενεργό δράση και να είναι "σιδερένιο" Άρη, δυστυχώς μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά, όσο θα υπάρχουν αυτοκίνητα. Κάτι ξέρω εγώ που δεν το πολυκυκλοφορώ και το έχω συνέχεια στα συνεργεία για βελτιώσεις χαχαχαχαχαχαχα

Δημητρη!!!
    ....τι σιδερενιο???..αλουμινενιο ειναι και το ξερεις!!!βιδες το εχεις κανει δεν το ειδες????

2. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κάτι ξέρω εγώ που δεν το πολυκυκλοφορώ και το έχω συνέχεια στα συνεργεία για βελτιώσεις χαχαχαχαχαχαχα
    To πιό πετυχημενο που έχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό ! Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ GARAGE ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ !!!

4. The Following 2 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

beliris (11-02-11)

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Γρήγορα να επιστρέψει στην ενεργό δράση και να είναι "σιδερένιο" Άρη, δυστυχώς μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά, όσο θα υπάρχουν αυτοκίνητα. Κάτι ξέρω εγώ που δεν το πολυκυκλοφορώ και το έχω συνέχεια στα συνεργεία για βελτιώσεις χαχαχαχαχαχαχα:th_Laie_67-1:
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    To πιό πετυχημενο που έχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό ! Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ GARAGE ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ !!!
    Πανο αστον να γελάει προς το παρόν και την άλλη εβδομάδα που θα το έχει μέσα βλεπω να του χρεώνει και φυλακτρα ο Μανωλης......

6. The Following User Says Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

PANOS-E60 (11-02-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos-Mpacket Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πανο αστον να γελάει προς το παρόν και την άλλη εβδομάδα που θα το έχει μέσα βλεπω να του χρεώνει και φυλακτρα ο Μανωλης......
    Βρε μαρτυριάρη....πωπωπω ούτε πρακτορείο reuters να ήσουνα βρε παιδάκι μου. Τι ταχύτητα μετάδοσης των νέων είναι αυτή...χαχαχαχα

8. The Following User Says Thank You to Apostolos For This Useful Post:

nikos-Mpacket (12-02-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Βρε δεν σηκώνεστε από τις καρέκλες σας λέω εγώ, να πάμε να πιούμε κανά ρόφημα μιας και έχει καλή μέρα, να πούμε

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βρε δεν σηκώνεστε από τις καρέκλες σας λέω εγώ, να πάμε να πιούμε κανά ρόφημα μιας και έχει καλή μέρα, να πούμε
    Το ονοματάκι σας στη λίστα γιά την Κυριακή δεν το είδαμε ακόμα κε Δημήτρη

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αρη πάλι καλά, πλαστικά είναι και φτιάχνονται.

Εχτές πέτυχα έναν στο Σκιστό που πάταγε φρένο για να πέσω πάνω του. Βγήκαμε στην έξοδο για Σκαραμαγκά όπου πάνω στην επιτάχυνση πάτησε ξανά φρένο. 3 λωρίδες δρόμος και είμαι στην δεξιά. Επιταχύνω προς την μεσαία και μου κλείνει ξανα το δρόμο. Οι μεθανόλες είναι ανοιχτές και σπάω όλη την δευτέρα βγαίνοντας στην αριστερή. Ακούω ένα δυνατό φρενάρισμα και ένα Tipo με ακουμπάει πίσω και αριστερά. Την γλύτωσα με μια γρατζουνιά στον προφυλακτήρα ευτυχώς. Ο άλλος την κοπάνησε. Θυμάμαι τα γράμματα απο την πινακίδα του και 2 αριθμούς. Ευτυχώς που δεν την θυμάμαι όλη την πινακίδα

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων

Εχτές πέτυχα έναν στο Σκιστό που πάταγε φρένο για να πέσω πάνω του. Βγήκαμε στην έξοδο για Σκαραμαγκά όπου πάνω στην επιτάχυνση πάτησε ξανά φρένο. 3 λωρίδες δρόμος και είμαι στην δεξιά. Επιταχύνω προς την μεσαία και μου κλείνει ξανα το δρόμο. Οι μεθανόλες είναι ανοιχτές και σπάω όλη την δευτέρα βγαίνοντας στην αριστερή. Ακούω ένα δυνατό φρενάρισμα και ένα Tipo με ακουμπάει πίσω και αριστερά. Την γλύτωσα με μια γρατζουνιά στον προφυλακτήρα ευτυχώς. Ο άλλος την κοπάνησε. Θυμάμαι τα γράμματα απο την πινακίδα του και 2 αριθμούς. Ευτυχώς που δεν την θυμάμαι όλη την πινακίδα
    Κι έτσι γίνεται δουλειά. Πάρε τα γράμματα και τους δυο αριθμούς, σημείωσε χρώμα και μοντέλο, δώστα στον Σταμάτη και αύριο η dream-team των προικισμένων ομοφυλόφιλων βιαστών θα του χτυπήσει την πόρτα για μια ενημέρωση.

13. The Following 3 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Leonidas_E39 (11-02-11), Ptboul (11-02-11), Z4 DCT (11-02-11)

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Είμαι στην δουλειά,απο το μηλοφωνο σας γράφω,μακάρι να μπορούσα να πιούμε καφεδάκι.

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων

Ναι, μολις ειχα φυγει απο τη Φαρσαλων οπου εγινε το περιστατικο....τελικα τωρα που το βλεπω μερα δεν ειναι κατι το σοβαρο, εξωτερικα τουλαχιστον,....αλλα δε βαριεσε, δε θα κατσω να σκασω,να εχουν και λιγη δουλεια και οι φαναρτζιδες!!!

....ειδικα το 106 εχει τον ασυμαζευτο......κριμα για τον νεαρουλη θα μεινει χωρις οχημα μερικες μερες.

ΥΣ.και μολις μια μερα πριν ειχα τακτοποιησει κατι μικρο γρατσουνιες στις ζαντες στην Chips Away και δεν ειχα κατι μεπτο πλεον απο ζημιες στο οχημα.....εκτος απο μια δυσκολα ανιχνευσιμη γρατσουνια στο φτερο που την αφηνω ετσι επιτηδες,μη μας πιανει το ματι αλλα απ'οτι καταλαβα τιποτα δεν κανει και αυτη αφου μαλλον δεν εντοπιζεται ευκολα!!!
    Καλά ήμουν σίγουρος ότι δεν είναι τίποτα το σοβαρό...Τελικά μπορεί και να μην φαίνεται κιόλας...
    Σαν δεν ντρέπεσαι που κυκλοφορείς με το Τανκς-Θωρακισμένο και πέφτουν πάνω σου ανίδεοι πιτσιρικάδες...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων

Μην ασχολείσαι καθόλου Στράτο, αφου δεν έγινε τίποτα σοβαρό...όλα καλά!

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP