ενημερωτικα:
αλλαξα λαστιχα στο ''κτηνος'' (βλεπε smart)
βρηκα καλυτερη τιμη απο ολους τους βουλκανιζατεραδες του λεκανοπεδιου!
παιδι τζιμανι...μου υποσχεθηκε οτι θα μπει κ στο φορουμ μας να κανει προσφορα!
ωστοσο...θελω να ενημερωσω για την προσφορα της Continental!
τοποθετησα τα εν λογω κ οταν ηρθε η στιγμη να πληρωσω κ να φυγω
μου εδωσαν εγγραφως απο το καταστημα ενα χαρτι το οποιο συνοδευε εγγυηση του ελαστικου για δυο χρονια....και...
ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ σε περιπτωση κλαταρισματος απο οποιαδηποτε αιτια,
ερχεται πλατφορμα κ σε παει στο πλησιεστερο βουλκανιζατερ για επισκευη ή αντικατασταση ελαστικου (ισχυος 2 ετων κ αυτη η προσφορα)
Ενημερωθηκα οτι ισχυει αυτη η προσφορα απο την conti σε ΟΛΑ τα αυτοκινητα που ΔΕΝ εχουν ρεζερβα...ετσι σε περιπτωση ζημιας σε εξυπηρετουν ΔΩΡΕΑΝ για δυο ολοκληρα ετη!
ενημερωτικα για οσους προβουν σε αγορα ελαστικων!![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Lefteris116 (01-03-11), Nick bmwlover (12-02-11), nikos1400 (12-02-11), Ptboul (11-02-11), Z4 DCT (11-02-11)
Σημερα,αφου πρωτα εισεπραξα το δωρακι μου απο την BMW Σιττας-Φλασκης τους οποιους ευχαριστω για αλλη μια φορα το οποιο κερδισα απο την κοπη της πιτας,εμπαξα εν συνεχεια τελικα δυαδα λαστιχαρες Continental sport contact 3 205/50/17 στα 290 ευρω,και τα μπροστινα 225/45/17 της ιδιας μαρκας που ειχα τα γυρισα πισω,οπως ηταν και η μαμα διαστασεις,μιας κ ηταν σε πολυ καλη κατασταση κ το μεγαλο μου θεμα ηταν να αλλαξω βασικα τα πισω!!!Τωρα ειμαι κομπλε κ πολυ ευχαριστημενος!!!
Ι donut understeer...
Lefteris116 (01-03-11), Z4 DCT (01-03-11)
καλοριζικο νικολα. η σωστη διασταση πλεον. μηπως σου πιασαν τον κ..ο στην τιμη?
[QUOTE=Vasilis;135932]ενημερωτικα:
αλλαξα λαστιχα στο ''κτηνος'' (βλεπε smart)
βρηκα καλυτερη τιμη απο ολους τους βουλκανιζατεραδες του λεκανοπεδιου!
παιδι τζιμανι...μου υποσχεθηκε οτι θα μπει κ στο φορουμ μας να κανει προσφορα!
ωστοσο...θελω να ενημερωσω για την προσφορα της Continental!
τοποθετησα τα εν λογω κ οταν ηρθε η στιγμη να πληρωσω κ να φυγω
μου εδωσαν εγγραφως απο το καταστημα ενα χαρτι το οποιο συνοδευε εγγυηση του ελαστικου για δυο χρονια....και...
ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ σε περιπτωση κλαταρισματος απο οποιαδηποτε αιτια,
ερχεται πλατφορμα κ σε παει στο πλησιεστερο βουλκανιζατερ για επισκευη ή αντικατασταση ελαστικου (ισχυος 2 ετων κ αυτη η προσφορα)
Ενημερωθηκα οτι ισχυει αυτη η προσφορα απο την conti σε ΟΛΑ τα αυτοκινητα που ΔΕΝ εχουν ρεζερβα...ετσι σε περιπτωση ζημιας σε εξυπηρετουν ΔΩΡΕΑΝ για δυο ολοκληρα ετη!
ενημερωτικα για οσους προβουν σε αγορα ελαστικων![/Q\
την επομενη φορα βασιλη σκεψου yokohama s drive η toyo t1r αυτα φοραω τωρα και εγω
Ειμαι και εγω για αλλαγη στο z και σε φιλο λαστιχα που πηγα αναμεσα σε continental και michelin με συμβουλεψε.Τιμη ακριβως ιδια απλα μου ειπε οτι σαν λιγο πιο καινουργιο τα michelin ειναι με μικρη διαφορα καλυτερα
σε μαγαζι που μας ''εξυπηρετει'' στο μοσχατο,μου ειχε πει 520 η τετραδα!
σε μαγαζι που μας ''εξυπηρετει'' στο μοσχατο,μου ειχε πει 520 η τετραδα!