Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 48

Θέμα: Οικιακος Κινηματογραφος (Home Cinema)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Leonidas_E39 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να πω την αληθεια ειναι ωραια αλλα εχω να τα απολαυσω οπως πρεπει περιπου 3 χρονια λόγω οτι τα 2 μικρα ζουζουνια μου κοιμουνται νωρις και παιζει μουγκα κατασταση οταν εχει προβολή. Υπομονη τι να κανουμε. Το κοστος για να περαστουν τα καλωδια μεσα στον σοβα ηταν μηδαμινο (25 Ευρω η γραμμη Χ 4 = 100) . Τα καλώδια περνανε μεσα σε σπιραλ ηλεκτρολογικο και καταλήγουν σε κουτι ακριβως πισω απο τον ενισχυτη. Το επομενο upgrade θα γίνει μολις μεγαλωσουν τα 2 μικρα και θα ειναι η αντικατασταση των ηχειων με ενα καλο σετακι της Jamo απο την σειρα THX ULTRA το οποιο το εχω ερωτευτει ακουγωντας το σε σπιτι φίλου .
    Μπααα...μετα θα εχουν διαβασματα και ακομα ποιο μετα οταν θα εχουν μεγαλωσει θα σου εχει φυγει η ορεξη,κατι ξερω.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραίο θέμα και πραγματικά ωραία συστήματα! Ο οικιακός κινηματογράφος είναι πάντως μεγάλη αρρώστια και πανάκριβο χόμπυ. Ελπίζω κι εγώ κάποτε να καταφέρω να στήσω ένα σύστημα με καλό προβολέα και high-end ακουστική. Προς το παρόν, βολεύομαι μια χαρά με τα εξής:

TV: Pioneer Kuro KRP-500A (ISF calibrated)
    Media player: WD TV Live Hub
    ΒlueRay player: Pioneer BP-LX54
    Home cinema 5.1 - DVD combo: Pioneer LX-03

Φυσικά για την Kuro ισχύει στρατιωτικός νόμος: Απαγορεύονται παιχνίδια, τηλεοπτικά προγράματα και άλλα τέτοια. Η γυναίκα μου λέει πως είμαι χειρότερος με την τηλεόραση απ' ό,τι με το αυτοκίνητο. Η ίδια βλέπει σε μια Panasonic P42G20E (επίσης πλάσμα) και μετράω τις μέρες που θα δω το πρώτο burn-in με τα logos των κωλοκαναλιών.
    by Manos ???

3. The Following User Says Thank You to ntinos For This Useful Post:

S8N (22-12-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    οπως λεει ο Λεωνιδας απο πανω, να περασεις απο πριν γραμμες !
    κανενος δεν αρεσουν ουτε τα καλωδια απο τη μια μερια του δωματιου ουτε λουκια τοιχο-τοιχο...
    ενας λογος που προτιμησα συστηματακι με ασυρματα ηχεια πισω.
    Δυστυχως ειναι κατι που μπορει να γινει μονο αν ξεκινησεις το προτζεκτ απο το "μηδεν":

Attached Images Attached Images

5. The Following 3 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

bill_m3 (08-03-12), nikos1400 (09-03-12), Ptboul (08-03-12)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

μια ερωτηση για τους ειδικους (Ντινο, ου-ουουου ) οχι ακριβως ον-τοπικ:

θελω να παρω δυο ζευγαρια budget γυαλια 3d για οταν πηγαινω κανα σινεμα (στο Χομπιτ αυριο μεθαυριο),
    για να γλιτωσω απο αυτες τις αηδιες που σου δινουν στο σινεμα.

ποια θελω ομως, μην παρω τιποτα γυαλια που ειναι για 3d τηλεοραση αντι για σινεμα...????

πχ.

αυτα...

https://www.gadget-shop.gr/G0612-gialia-3d

ή αυτα...

https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.752912

δε εχω ορεξη να ανεβω πανω απο κανα δεκάευρω το ζευγαρι (γυαλια), θα κανω δουλεια ή δεν αξιζουν αυτα και πρεπει αναγκαστικά να παω σε ακριβοτερα ??

_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν εχω απολυτως ΚΑΜΙΑ ιδεα Νικολα για το θεμα, δεν μπορω να σου προτεινω. Προσωπικως θα το δω με αυτα που θα μου δωσουν.

Δεν ξερω αν θα το δεις σε 3d εκει στην Χανιά καπου, αλλα ΑΝ ανεβεις Αθηνα, και θες να το δεις σε 3D, τοτε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ σε αιθουσα που το παιζει με 48fps

Διπλασια καρε ανα δευτερολεπτο σημαινει το fps.
    Στην πραξη, "παραδοσιακα" οι ταινιες, ακομα και οι 3D γυριζονται σε 24fps. Το προβλημα ομως με αυτες που ειναι σε 3D (& 24fps) ειναι οι δεν εχουν απολυτα κινηση-βουτυρο, κατι το οποιο - λεγεται - οτι με τα 48fps διορθωθηκε.
    Δεν την εχω δει ακομα, μολις την δω θα εχω αποψη

Υ

8. The Following User Says Thank You to ntinos For This Useful Post:

nikos1400 (20-12-12)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν εχω απολυτως ΚΑΜΙΑ ιδεα Νικολα για το θεμα, δεν μπορω να σου προτεινω. Προσωπικως θα το δω με αυτα που θα μου δωσουν.

Δεν ξερω αν θα το δεις σε 3d εκει στην Χανιά καπου, αλλα ΑΝ ανεβεις Αθηνα, και θες να το δεις σε 3D, τοτε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ σε αιθουσα που το παιζει με 48fps

Διπλασια καρε ανα δευτερολεπτο σημαινει το fps.
    Στην πραξη, "παραδοσιακα" οι ταινιες, ακομα και οι 3D γυριζονται σε 24fps. Το προβλημα ομως με αυτες που ειναι σε 3D (& 24fps) ειναι οι δεν εχουν απολυτα κινηση-βουτυρο, κατι το οποιο - λεγεται - οτι με τα 48fps διορθωθηκε.
    Δεν την εχω δει ακομα, μολις την δω θα εχω αποψη

Υ
    αυτο που λεω στην ουσια ειναι οτι θελω να βαλω κατι βολικο, να μην καθεται σαν χαρακας πανω στη μυτη μου, να μπορει να βαλει και η γυναικα τα γυαλια απο μεσα, και να μην τα εχουνε "καθαρισει" 3,500 φορες ήδη με το πανακι...

βλεπω λοιπον οτι υπαρχουν αυτα με διαφορετικο χρωμα καθε φακο (παρομοια με του σινεμα), και καποιο αλλο ειδος (τα δευτερα που ποσταρα πανω) με polarized (?) φακους.
    τελος παντων θα ριξω μια γρηγορη ματια να δω τι χρειαζομαι.

δεν ειμαι ικανοποιημενος απο την εικονα στα "Ster" των Χανιων.
    και χωρις να εχω δει και καμμια πραγματικα καλη φαντασου...

φχαριστω παντως Ντινο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 20-12-12 στις 16:39
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

10. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

ntinos (20-12-12)

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και πείτε αν αξίζει να πάμε ως την Λάρισα να την δούμε σε 3d!!!

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

αυτο που λεω στην ουσια ειναι οτι θελω να βαλω κατι βολικο, να μην καθεται σαν χαρακας πανω στη μυτη μου, να μπορει να βαλει και η γυναικα τα γυαλια απο μεσα, και να μην τα εχουνε "καθαρισει" 3,500 φορες ήδη με το πανακι...

βλεπω λοιπον οτι υπαρχουν αυτα με διαφορετικο χρωμα καθε φακο (παρομοια με του σινεμα), και καποιο αλλο ειδος (τα δευτερα που ποσταρα πανω) με polarized (?) φακους.

φχαριστω παντως Ντινο.
    Στα village τα γυαλια ειναι μιας χρησης καινουρια σε συσκευασια χωρις να εχουν ξανα δωθει.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

13. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

nikos1400 (21-12-12), Nino (22-12-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

φχαριστω παντως Ντινο.
    Εξαρτάται από την τεχνολογία 3D.
    π.χ. Σε ορισμένες τηλεοράσεις το σετ με τα γυαλιά παίρνει μπαταρίες. Αυτά αν δεν κάνω λάθος ειναι γυαλιά shutter, δηλαδή μια κλείνει το ένα μάτι μια το αλλο σε υψηλό ρυθμό. Είναι πολύ κουραστικά και έχω ακούσει οτι μπορεί να προκληθεί και επιληπτικό επεισόδιο από την παρατεταμένη χρήση.
    Για τα δίχρωμα γυαλιά, ούτε λόγος αφού είναι τεχνολογία περασμένου αιώνα.

Η τεχνολογία 3D με την οποία γυρίστηκε το AVATAR είναι κατα τη γνώμη μου όλα τα λεφτα. RealD και χρησιμοποιεί την τεχνική Circular Polarized 3d.

Εν κατακλείδι θα σου πρότεινα να πάρεις γυαλιά για RealD αφού τα περισσότερα cinema χρησιμοποιούν αυτή την τεχνολογία.
    A bmw fan

15. The Following User Says Thank You to viper For This Useful Post:

nikos1400 (22-12-12)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο viper Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εξαρτάται από την τεχνολογία 3D.
    π.χ. Σε ορισμένες τηλεοράσεις το σετ με τα γυαλιά παίρνει μπαταρίες. Αυτά αν δεν κάνω λάθος ειναι γυαλιά shutter, δηλαδή μια κλείνει το ένα μάτι μια το αλλο σε υψηλό ρυθμό. Είναι πολύ κουραστικά και έχω ακούσει οτι μπορεί να προκληθεί και επιληπτικό επεισόδιο από την παρατεταμένη χρήση.
    Για τα δίχρωμα γυαλιά, ούτε λόγος αφού είναι τεχνολογία περασμένου αιώνα.

Η τεχνολογία 3D με την οποία γυρίστηκε το AVATAR είναι κατα τη γνώμη μου όλα τα λεφτα. RealD και χρησιμοποιεί την τεχνική Circular Polarized 3d.

Εν κατακλείδι θα σου πρότεινα να πάρεις γυαλιά για RealD αφού τα περισσότερα cinema χρησιμοποιούν αυτή την τεχνολογία.
    δεν ξεκαθαρισα 100% σωστα αυτα που διαβασα Κωστα, γι'αυτο δεν ξαναποσταρα....

οπως λες, απο οτι καταλαβα κι εγω ειναι διαφορετικες "τεχνολογιες" που βγαζουν τις 3d ταινιες και καθε μια θελει τα δικα της γυαλια.

ειναι τα "ενεργητικα" γυαλια που θελουν μπαταριες και λειτουργουν ηλεκτρονικα και εχουν οι 3d tv.

ειναι και τα "παθητικα"
    τα polarized, τα red/green και τα red/blue.

δειτε εδω μια ματια
    https://www.3dgb.co.uk/which-3d-glasses-do-i-need

επειδη ειμαι λιγο αρπα-κολλας, ισως παρω ενα ζευγαρι Red and Blue, ενα ζευγαρι Green and Magenta, και ενα ζευγαρι polarized (ολα φτηνα βεβαια) .
    θα τα κραταω και τα τρια καθε φορα και θα δοκιμαζω με ποιο ειναι καλυτερη η εικονα !!

RTFM

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP