Σελίδα 4 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 2345614 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 168

Θέμα: 4κύλινδροι turbo κινητήρες από την BMW

Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    x 2 σε ολόκληρο το ποστ σου. Αλλά θα φτάνεις το 50άρικο για πλάκα (βλ. Q5), άρα χαιρέτα μας...
    Αιντε ρε παρατα μας με το Qurada5

Παρε ενα Χ5 του 2008 με τα λεφτα αυτα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gnx : 13-01-11 στις 13:51

2. The Following User Says Thank You to gnx For This Useful Post:

S8N (13-01-11)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδη για να καταλάβω που έχει άγνοια?? 1 turbo έφτιαξε και τιναξε τη μπανκα στο αέρα στην κατηγορία του.. λες να μην έχει την τεχνογνωσία να κάνει το ίδιο σε μικρότερα? Να μου πεις πως δεν ήθελε, να το καταλάβω.. όχι όμως δεν μπορούσε.. (ως BMW μιλάω, γιατί υπάρχουν και τα μινι που δεν είναι αμελητέα κατάσταση στα μικρά κυβικά)

κι εγω βλέπω πολλούς που τα πειράζουν μετά να τα ξεφορτώνονται άρον αρον. Δεν είδα κανένα 35αρι να τα φτύνει ..όσο κι αν τα έχουν ξεσκίσει στο πείραγμα...
    Κύριοι μιλάω για 4κύλινδρο με αμόλυβδη βενζίνη...
    Δεν μίλησα για turbo diesel...
    A και στο ΜΙΝΙ η BMW δεν νομίζω να το φτιάχνει μόνη της το μοτέρ...

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tassos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να καταλάβεις πόσο 'πίσω' είναι η BMW στα τετρακύλινδρα, διλιτρα turbo με 174άλογα, θυμήσου την 2002 του 1973.........

μέχρι 1300hp απ' το 1500αράκι.. 30 χρόνια πίσω, BMW MPower Τ

(..κάποιοι άσχετοι έπαιζαν με σαλίγκαρους και κατά τύχη τους βγήκε αυτό το έκτρωμα...)

5. The Following 5 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

A8hnaios (27-01-11), Panos 316T (13-01-11), PANOS-E60 (13-01-11), Stathis (13-01-11), Thomelef (13-01-11)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ωωωωω ρε Νίκο, τι μας θύμισες !!!!

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δε νομίζω πως η BMW είναι πίσω στα 4κύλινδρα!

Απ' τους καλύτερους 4 κύλινδρους της εποχής του ο 1.8 is με τα 140 της Ε36, απ' τους δυνατότερους ατμοσφαιρικούς 2λιτρους σήμερα ο N43 με 170 ίππους στα χαρτιά (και έως 180+ δυναμομετρημένα μαμά).

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ μιλάω για turbo Άρη!!

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Τώρα εγώ να πώ κάτι, και ας με πλακώσετε στο ξύλο.

Το τούρμπο για τη BMW είναι πλέον μονόδρομος. Δεν γίνεται στα αντίστοιχα κυβικά η Audi και η MB να βγάζουνε πολλαπλάσια άλογα. Δεν γίνεται η βασική 523 να θέλει ένα ολόκληρο τρίλιτρο μοτέρ για να βγάλει 204 άλογα, την ώρα που η ΜΒ στην αντίστοιχη Ε τα βγάζει από ένα υπερτροφοδοτούμενο 1.8 μοτέρ. Η διαφορά στην τιμή είναι χαοτική, όπως και στη φορολογία/τεκμήρια/κ.λ.π.

Οι καιροί είναι δύσκολοι και οι μικρότεροι κινητήρες με την ίδια απόδοση είναι μονόδρομος. Ειδικά απο τη στιγμή που οι ανταγωνιστές κεντάνε με τετρακύλινδρα τούρμπο συστήματα.

Και να πώ και κάτι άλλο? 174 άλογα από δίλιτρο τούρμπο μοτέρ είναι ΛΙΓΑ. Ο 2.0TFSI της Audi ήδη βγάζει 200. Ο 1.8Τ πριν τόσα χρόνια στο Β6 Α4 έβγαζε 192 και σκότωνε! Ακόμα και το δικό μου το Volvo 180 άλογα έβγαζε από δύο λίτρα πριν 250 χρόνια που βγήκε.

ΟΜΩΣ: Δεν διαφωνώ με τη μαγεία του εξακύλινδρου ατμοσφαιρικού εν σειρά. Ναι, ο ήχος του είναι από άλλο πλανήτη. Ναι, είναι φοβερός. Και, ναι, είναι πανάκριβος.

10. The Following User Says Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

aggelosmk2 (13-01-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω νομιζω οτι για να αργησε να βγαλει turbo η bmw το μελεταει καλα και οταν θα βγει θα ειναι απο τα καλυτερα της αγορας πχ 335.Επισης η bmw αργησε να βγαλει cabrio με σκληρη οροφη, οταν αλλες εταιρειες ηταν ηδη στη δευτερη γενια μοντελων cabrio με σκληρη οροφη(βλεπε mercedes peugeot).Οταν ομως κυκλοφορησε το 3αρι ολοι ειχανε να λενε για την κατασκευη κτλ.Οσον αφορα ομως τωρα τους κινητηρες της bmw πιστευω οτι ηταν αναγκαιο κακο να ακολουθησει το ρευμα της εποχης.Συμφωνω οτι ο ηχος απο τα εξακυλινδρα δεν παιζεται αλλα δυστυχως πολλα κυβικα λιγα αλογα.Επιτελους για μενα τα bmw θα παψουν να ειναι για λιγους γιατι δυστυχως ανηκω στην κατηγορια εκεινη που δεν τα ''εχουν'' χωρις να θελω να προσβαλω καποιον.Το μεγαλο μπαμ πιστευω θα γινει οταν θα βγει ο 1600 turbo.
    quattro ist fur sissies

12. The Following User Says Thank You to savvas bmwdakias For This Useful Post:

bimmer-corfu (17-01-11)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγω πιστευω οτι οι τετρακυλινδροι που θα ερθουν μονο καλο θα κανουν στη γκαμα ειδικα για αγορες οπως η Ελλαδιτσα μας...αν συνοδευτουν με χαμηλοτερες τιμες και αξιοπιστια τοτε το μονο σιγουρο ειναι τους τετρακυλινδρους ουτε καν θα τους θυμομαστε αφου οι ασθενικες επιδοσεις και τα παμπολα προβληματα ρεταρισματος κλπ ειχαν ακυρωσει σε πολλους την εννοια του απολυτου μηχανηματος οδηγησης....δωσε τουρμπο λοιπον στο λαο.....!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ πάντως βλέπω Golf GT 170 ίππων 4 ετίας να είναι μια χαρά...
    Μην βιαζόμαστε να μιλήσουμε για αξιοπιστία σε έναν τομέα που η BMW έχει πλήρη άγνοια μέχρι στιγμής...
    Κοιτα οπως βλεπεις bmw δεν εχω για αυτον ακριβως το λογο. Πολλαπλασιαστες-αισθητηρες-παρααισθητηρες ειναι και θα ειναι μονιμο προβλημα για τα γερμανικα. Αμα εχω μονιμη δουλεια θα μπω στο τριπακι, αλλιως θα την πατησω οπως πολλοι.

Σιγουρα και τα καινουρια τουρμπακια θα αναβουν κιτρινο λαμπακι με την ιδια ευκολια που το κανουν και σημερα

Το θεμα ειναι οτι οσα χρονια ασχολουμαι σπανιως εχουν σπασει κινητηρες η κιβωτια. Τα tsi τωρα περνανε το τεστ σιγα σιγα. Δεν ειμαι προκατηλημενος απλα η εμπειρια μου αυτο λεει.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδη για να καταλάβω που έχει άγνοια?? 1 turbo έφτιαξε και τιναξε τη μπανκα στο αέρα στην κατηγορία του.. λες να μην έχει την τεχνογνωσία να κάνει το ίδιο σε μικρότερα? Να μου πεις πως δεν ήθελε, να το καταλάβω.. όχι όμως δεν μπορούσε.. (ως BMW μιλάω, γιατί υπάρχουν και τα μινι που δεν είναι αμελητέα κατάσταση στα μικρά κυβικά)

κι εγω βλέπω πολλούς που τα πειράζουν μετά να τα ξεφορτώνονται άρον αρον. Δεν είδα κανένα 35αρι να τα φτύνει ..όσο κι αν τα έχουν ξεσκίσει στο πείραγμα...
    Η bmw εχει το πλεονεκτημα της πισω κινησης, γι αυτο το τουρμπο μοντελο της εκανε καλες πωλησεις.

Σελίδα 4 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 2345614 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP