Σελίδα 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 62

Θέμα: suzuki jimny........

Rides
    0

Προεπιλογή

Eγω δεν λεω να μπεις με 70 διπλωμενος στα πολλα χιλιομετρα κανεις το σταυρο σου εγω 2 ερες 40 χιλιομετρα περιπου δοκιμασα να το κρατησεις διπλωμενο ελεγμενα δεν μπορεις τουλ εγω μπορω να κρατησω ποιο ευκολα το bmw παρα το jimny αλλα το εφερνα μια χαρα το jimny σε αυτα τα χιλιομετρα ενω το bmw ποιο δυσκολα αυτο ενοουσα. Το bmw πρεπει να κανεις μια α προσπαθεια να διπλωσει τουλ το 16αρι ενω το jimny αμεσως φευγει.

2. The Following User Says Thank You to dblade For This Useful Post:

m-power_01 (07-12-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο είχα πει και τότε στην ελιά ! Στο χώμα ειναι απολαυση . Σαν να οδηγείς Ε30 στην άσφαλτο . Που βρίσκεις το κακό ;
    Σε πειράζω ρε!

Καλα τα λες εσυ!

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο είχα πει και τότε στην ελιά ! Στο χώμα ειναι απολαυση . Σαν να οδηγείς Ε30 στην άσφαλτο . Που βρίσκεις το κακό ;
    Ελια... Ελια... Ελια Σπύρο.... ΕΛΙΑ ΣΠΥΡΟ... ΕΛΙΑ ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ

Χιουμορ aside, περαν απο τον φιλο μου τον ghost_rider το εχει και ενας οικογενειακος φίλος εδω και 7 πλεον χρόνια. Το αυτοκινητο εχει περασει τα πανδεινα, εντος και εκτος πολης, ασφαλτος και χωμα. Ειναι απιστευτα αξιοπιστο και κατσικι εκτος δρομου. Παει παντου.

Αλλα οπως είπε ο Ηλιας, είναι τζιπακι και οχι κουρσα.

Παντως, αν ειναι αυτο που θελεις, ειναι εξαιρετικη επιλογη. Αν ομως θελεις καποιο υπερυψωμενο station wagon η τζιπακια τυπου RAV-4, τοτε θα σε κουρασει πολυ γρηγορα...

Περιοχή
    Αγια Παρασκευη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το ειχε η αδερφη μου 2 χρονια και το οδηγισα αρκετες φορες.....
    Ειναι γερο,αξιοπιστο,ιδανικο για δυσκολες κακοτραχαλες διαδρομες...
    Κιβωτιο της πλακας....
    Για ταξιδι ΔΕΝ κανει....Στα 120 κανει τον θορυβο που εχει η 316i Ε36 στα 200+...
    ''Γυριζει'' πανευκολα λογο του μικρου μεταξονιου του...
    Ειναι καλο αυτοκινητο μονο για πολη και βουνο...Εκει θα αφησει πισω πολλα
    μεγαλυτερα και ακριβωτερα SUV....Καλο μεταχειρισμενο δυσκολα θα βρεις
    καθως πολλα ειναι σκισμενα σε ''δυσκολες'' διαδρομες και αλλα εμφανιζουν
    σκουρια λογω της εναποθεσης σκαφων σε διαφορες παραλιες...
    Black Prince....

Rides
    1

Προεπιλογή

Να συμπληρώσω πως θέλει πολύ τυχη να ΜΗΝ πέσεις σε πρώην νοικιάρικο, που ιδικά στα νησιά κυκλοφορούν κατά εκατοντάδες..
    Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο strof Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να συμπληρώσω πως θέλει πολύ τυχη να ΜΗΝ πέσεις σε πρώην νοικιάρικο, που ιδικά στα νησιά κυκλοφορούν κατά εκατοντάδες..
    μακρια λοιπον απο καμπριο (ειναι πιο φτηνα και τα προτιμουν)
    και απο λευκα και κοκκινα (δεν εχουν μετ. χρωμα και επισης τα προτιμουν)

Rides
    1

Προεπιλογή

Για κανενα λογο καμπριο. Ειναι αχρηστο μεσα σε σχεση με το κλειστο.
    Και αν ειναι να γινει η αγορα να ειναι στην εκδοση mode η οποια περιλαμβανει:
    Δερματινο τιμονι και λεβιε ταχυτητων.
    Μεταλλικα πομολα εσωτερικα.
    Πομολα και καθρεπτες στο χρωμα του αυτοκινητου εξωτερικα.
    Ραγες οροφης σε ασημι μεταλλικο και οχι μαυρο ματ.
    Ημιδερματινο σαλονι(υπεροχο)
    Ασημι καντραν με κοκκινο φωτισμο(γιατι το μαυρο με τον πρασιμο ειναι απλως αχρηστο)
    Οταν το ειχα παρει εγω ολο αυτο το πακετο πηγαινε καπου 800 ευρω αν θυμαμαι καλα.
    Μην μου πειτε οτι δεν αξιζει...

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Value for money σιγουρα απ τα καλυτερα Γιαννη.
    Αν σκοπευεις να το χρησιμοποιησεις για σ.κ εκτος Αθηνων τοτε ειναι οκ.
    Να κανεις αυθημερον τη διαδρομη Αθηνα - Παρνασσος - Αθηνα τοτε ειναι λιγο θεμα μιας και κουραζει αρκετα στο δρομο κυριως λογω ΠΟΛΥ κοντου μεταξονιου.
    Και βεβαια μην περιμενεις να ταξιδεψεις με πανω απο 120-130 χλμ.
    Βεβαια ειναι παναλαφρο και αυτο το κανει οτι καλυτερο υπαρχει για χιονι και χωμα/λασπη και παει εκει που δεν πανε πολυ αγρια και γνωστα off road.
    Αν αντεχεις το στριμωγμα και δε θες να πηγαινεις με 200 ειναι καλο οικονομικο και φθηνο στη συντηρηση.

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλο τιμιο τζιπακι με εξαιρετικα χαμηλο κοστος επισκευων-σερβις γι'αυτο και το προτιμανε στα ενοικιαζομενα.Το ποσο κουραστικο θα'ναι στο ταξιδι(οχι οτι ειναι ταξιδι το Αθηνα-Παρνασσος,λεμε τωρα!) ειναι θεμα ανθρωπου.Σιγουρα ειναι πιο κουραστικο το βαλε-βγαλε αλυσιδες στο BMW παρα το να πηγαινεις με 110-120 Ε.Ο.Σκληρο,κοπαναει λιγο και κουναει περα-δωθε αλλα το συνηθιζεις.Φιλος μου ηρθε με Jimny+τροχοσπιτο στο Bansko οδικως!!787km με σταση στη Θεσαλλονικη για ενα βραδυ αλλιως ηθελε πανω απο 10ωρες σερι οδηγησης!Εγω κανω την ιδια διαδρομη με το 28αρι σ'εξιμιση ωρες ξεκουραστος.....Εγω παντως που ολο τον χειμωνα ανεβοκατεβαινω τα βουνα συνηθως παω μ'ενα Vitara του '97 και δεν κουραζομαι...

Περιοχή
    Παναγίτσα Έδεσσας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εκτός από το Ε 46 εδώ και μια 10ετία στο σπίτι υπάρχει και ένα jimny. Είναι το τρίτο κατά σειρά που έχω αφού το πρώτο το πουλησα για να πάρω το καινούριο .Δυστυχώς πριν καλά καλά περάσει ο 1ος χρόνος το έχασα σε ένα ατύχημα σοβαρότατο !Αμέσως πήρα άλλο, αυτό για να κατανοηθεί πόσο ευχαριστημένος είμαι . Για μένα δεν είναι απλά ένα αυτοκίνητο , είναι εργαλείο . Μένω σε χωριό ορεινό και δεν μπορείτε να φανταστείτε τι τσάι έχω ποτίσει τους χειμώνες ανεβαίνοντας στο χιονοδρομικό ή κινούμενος σε δρόμους χιονισμένους . Το Χ3 , Τι Χ5 . πόρσε σαγιεν και τα συναφή !!Εννοείτε ότι ένα τέτοιο αυτοκίνητο σαν το jimny δεν το παίρνεις για να κάνεις μακρινά ταξίδια , να απαιτείς ρεπριζ και τελικές . Έχει άλλη φιλοσοφία η επιλογή του .Νομίζω ότι ταιριάζει γάντι σε όσους ξέρουν την τετρακίνηση (αφού είναι επιλεκτική στο jimny )και τη χρήση της . Πολλοί νομίζουν ότι αν έχουν 4χ4 πάνε παντού και πάντα .Είναι άδικο να το κρίνουμε με κριτήρια που χρησιμοποιούνται π.χ σε μια 3αρα .θα ήταν λογικό να τεστάρουμε μια 318 με κριτήρια που θα χρησιμοποιούσαμε σε ένα ημιφορτηγάκι ;Είναι τίμιο .σκληροτράχηλο ,και ίσως ένα από τα καλύτερα off road .
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 08-12-10 στις 21:15 Αιτία: :)

12. The Following 2 Users Say Thank You to ΠΟΝΤΙΟΣ For This Useful Post:

nikos1400 (02-01-11), TSAF (31-01-13)

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP