δλδ θες να μου πεις οτι αυτο αν το παρεις θα το κρατησεις πανω απο 1 χρονο?????ουτε στο πιο τρελο σου ονειρο και το ξερεις!!!!! για το συγκεκριμενο μιλαμε παντα αυτοκινητο!!!!!!
δλδ θες να μου πεις οτι αυτο αν το παρεις θα το κρατησεις πανω απο 1 χρονο?????ουτε στο πιο τρελο σου ονειρο και το ξερεις!!!!! για το συγκεκριμενο μιλαμε παντα αυτοκινητο!!!!!!
οχι ρε φιλε απλα αφου δεν θα κανεις την τραμπα γιατι το συγκεκριμενο αμαξι ειναι αυτο που θες(εδω απεριψες αλλα κι αλλα γιατι δεν ηταν μαυρα και δεν ειχαν οροφη)και τωρα που εισαι ''πυρωμενος'' το θελεις για να ''σβησεις''!!μολις σου φυγει θα το βγαλεις για πωληση!!!!
Επισης εγω πιστευω πως αυτο ειναι απο τα πρωτα Μ3 διοτι εχει τις μαυρες λωριδες μεσα στο ταμπλω.Απο την αλλη ομως εχει μεγαλο ναβι 16/9 ενω τα πρωτα ειχαν 4/3.
Ρε Χρήστο, μην σε τρομάζουν όλοι με την συντήρηση....Εκτός και αν θες να έχεις σαν καινούριο ένα αυτοκίνητο δεκαετίας, κάτι που είναι παράλογο γιατί 1ον είναι μεταχειρισμένο και 2ον δεν είναι ένα τυχαίο αυτοκίνητο το Μ3.
Σκέψου μόνο τι θες να αλλάξεις στο αυτοκίνητο και αν αυτά αξίζουν για να το κρατήσεις τουλάχιστον 2 χρόνια!
Σαν επιλογή να δώσεις το δικό σου και να κλείσετε το υπόλοιπο στη δουλειά, βολικό ακούγεται. Από την πρώτη μέρα όμως θα ξεκινήσεις να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα όπως λες...έχεις το κουράγιο αυτό ή θα ξενερώσεις?
Θα συμφωνήσω με τον Θωμά!!
Έχεις δικό σου συνεργείο με ότι αυτό συνεπάγεται, δεν θα δώσεις λεφτά (πολλά), όπως και να το κάνουμε ένα m3 είναι m3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Thomelef (24-11-10)
παιδιά....ο άνθρωπος έχει συνεργείο hallooooooooooooooo!!!
και ξέρουν και τα πεμβέ πολύ καλά ξανάhalloooooooooooo!!!
και του δίνουν χωρίς λεφτά Μ3 για 320 τετράθυρο ξανά μανάhallooooooooooooooo!!!
επαναλαμβάνω. αν το αμάξι δεν έχει φάει χοντρή σέντρα και δεν είναι στραβωμένο
συμφέρει να το πάρει. μην κοιτάτε που εμείς δεν έχουμε συνεργεία και πρέπει να
μας γ@μ@νε κάθε τρείς και λίγο αν τρίξει λίγο το αμάξι.
sympether with chiefτης
Χρήστο, αν προχωρήσεις κάνε ένα γενικό service, εξωτερικά συμμαζέματα (τα οποία είναι αρκετά) και μετά αν χρειαστεί αλλάζεις μέταλλα και τίποτα μηχανικό...!
Βέβαια μην ρίξεις πολλά $$ γιατί τα 35άρια δεν θα αργήσουν να έρθουν...Εμένα όλο και τριγυρίζουν στο μυαλό μου!
εσυ να παρεις αμαξι χωρις ηλιοροφη...? αποκλειεται...
Μη τα συζητας αδερφε...