Λάστιχα
Φρένα
Ανάρτηση
Διαφορικό
Κινητήρας - Ατμόσφαιρα
Κινητήρας - Turbo - Compressor *στον ίδιο*
Κινητήρας - μετατροπή σε μεγαλύτερο
Κομπλέ μετατροπή σε άλλο μοντέλο
Εξάτμιση
Φίλτρο
Πρόγραμμα
Σαλόνι
Στερεοφωνικό - Ηχος - DVD NAVI
Εσωτερική αναβάθμιση (δέρμα κτλ)
Εξωτερική αναβάθμιση (Mpack- spoiler κτλ)
Φώτα και φλας
άλλο - περιγράψτε
*** Πιό καλή αναλογία τιμής - απόδοσης έχει μια βελτίωση στο κράτημα
*** Πιό καλή αναλογία τιμής - απόδοσης έχει μια βελτίωση στον κινητήρα
Δεν το πειράζω καθόλου, είναι μαμά εντελώς ακόμα και στα χαλάκια
Nick bmwlover (02-11-10)
alexk (02-11-10)
Εγω ειμαι εντελως μαμα,εχω στο προγραμμα να βαλω ενα Μ-πακ,αλλα τωρα που δεν ειναι παχιες οι αγελαδες τα ξεχναμε αυτα.Παντως και ετσι ειναι κουκλαρα![]()
Εγω παιδια εχω ενα ταπεινο 318i απο τα πρωτα Ε36 (του '91).
Αγορασμενο μετχ. αμεσως προ-κρισης, οπότε θελω-δε θελω θα το κρατησω.
- Μοτερ M50B20TU. Πισω δισκους αντι για τα μαμα ταμπουρα. Αξιζουν, αλλα ετσι κι'αλλιως ετσι το πηρα.
- Φρενα (ελπιζω) απο Ε46 330 πολυ συντομα. Αξιζουν σιγουρα γιατι τωρα εχει τα μαμα μονά.
- Μια αναρτηση απλη H&R/Bilstein, και ολικη ανακατασκευη στα αμεσα σχεδια (σινεμπλοκ-τοπ μαουντ, πισω υποπλαισιο κλπ). Αξιζουν.
- Μια ελευθερη εξατμιση, καταλυτης αλλαγμενος no-name κεραμικος, πιο ελευθερος. Μαλλον χαλαει την αποδοση, βελτιωνει την ηχητικη απολαυση!
- Μπλοκε μαμα 25% (188mm καβουκι) σε αναμονη να μπει. Σιγουρα αξιζει.
- Ερχεται μεσα στο 2011 ολικο βαψιμο. Αναγκαιο και γι'αυτο αξιζει.
Η χρηση ειναι καθημερινη, και λογω νεογεννητο-καταστασης αργουν οι βελτιωσεις, αλλα σιγα-σιγα θα γινουν.
Δεν θα ειναι για πολυ ακομα ομως καθημερινη, γι'αυτο δεν με απασχολει καθολου το θεμα "ανεση".
Μαλλον οδευω προς το ηπιο και ερασιτεχνικο track/fun car.
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Κι εμενα ξεκινησε σαν ενα ταπεινο 316 κουπε.....εγινε 328 M-Pack μεσα-εξω με 17αρες(και 16αρες για πιστα),εισαγωγη,εξατμιση,κα ταλυτες,φρενα,ρυθμιζομενη,Q uaife διαφορικο,κοντο βημα κι ακομη συνεχιζω!!!Τ'αξιζει ομως ολα γιατι χρησιμοποιειται αποκλειστικα σαν fun to drive/drift and track use only.....
Σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες έχω βάλει χέρι.Το μόνο που δεν έχω πειράξει χοντρά είναι το μοτέρ.
Το συμπέρασμα μου είναι οτι όταν αγαπάς κάτι, το φροντίζεις και το κάνεις για το γούστο σου.Δεν περιμένεις ποτέ στο μέλλον να πάρεις λεφτά απο αυτό.
Το σκηνικό λοιπόν το έχω δει πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, να προσπαθούν παιδιά που έχουν στήσει αξιόλογα αμάξια σε διάφορους τομείς,να ζητάνε τα λέφτά τους ή έστω ένα μέρος και φυσικά να μην βρίσκουν ανταπόκριση.
Όποιος λοιπόν θέλει ενα αμάξι που θα το αλλάξει σε 2 χρόνια δεν πειράζει ούτε βιδούλα πέρα απο τα service του διότι είναι πραγματικά πεταμένα λεφτά.
Για αυτούς που τα έχουν "παντρευτεί" και τα γουστάρουν -> μπάξιμο πεδίο δόξης λαμπρό...![]()
![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 03-11-10 στις 10:36
///M3L (05-11-10), aristent (03-11-10), Panos 316T (03-11-10), PANOS-E60 (03-11-10)