Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: RAV-4 Vs Tiguan

Ψήφισαν
55. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Tiguan

16 29,09%
  • RAV-4

11 20,00%
  • φιλαρακο εδω ειναι πεν-βε φλορουμ, παρε 46αρι μεταχειρο, ή ακομα καλυτερα ενα Ε36 σκυλοφτιαγμενο!

28 50,91%
Σελίδα 4 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 95

Θέμα: RAV-4 Vs Tiguan

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν υπαρχουν αυτοκινητα για τεστ.
    Στη φολκσβαγκεν πουλησαν ακομα και το τεστ ντραιβ τους και στην τογιοτα ακομα ψαχνουν να μου βρουν αμαξι.

Μου ειπαν πως ειναι δυσκολο να βρουν κατι παντως.

Χαλεποι καιροι!
    ΓΤΠ αντιπροσωπειες Σταματη μου...ΓΤΠ....
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σταματη στα λεφτα που κοιτας παιζει βεβαια και Χ5 μεταχειρισμενο του 2004-2005 να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και απο θορυβο και απο εξοπλισμο και απο τριγμους και λοιπες μ@λ@κιες.

Rides
    1

Προεπιλογή

Προσωπικά, στα χρήματα αυτά (πάνω κάτω) θα έπαιρνα crv που το θεωρώ πολύ κομψό, ποιοτικό και ο κινητήρας του είναι αρκετά ισορροπημένος. Εκτός αυτού, στην άσφαλτο είναι το καλύτερο ίσως της κατηγορίας.

Το tiguan δεν θα το έπαιρνα γιατί εξωτερικά δεν μου αρέσει καθόλου (σαν υπερυψωμένο golf) και επίσης τα after sales της vw είναι από τα χειρότερα και πιο ακριβά, οπότε δεν θα έμπλεκα εύκολα με την εταιρεία αυτή. Βέβαια, εκεί υστερεί κι ο Σαρακάκης, αλλά τουλάχιστον έχει και 7 χρόνια εγγύηση κι όχι 2.
    Επίσης, για suv θα πήγαινα σε ατμοσφαιρικό κινητήρα και όχι σε τούρμπο, τόσο μικρής χωρητικότητας κιόλας.

Τώρα το rav, καλό και αξιόπιστο αυτοκίνητο όπως όλα τα toyota, αλλά μέχρι εκεί.
    Θεωρώ πως υπάρχουν καλύτερες επιλογές στην αγορά.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μέσα σε όλα μη ξεχνάμε κ το αειθαλές βιτάρα! Για να μη πω το Dacia που ρίχνει στους πάντες! 16 χιλιάρικα, 1.600cc, τετρακούνα κ κάνει -αν όχι τα πάντα - πολλά.

ά! κ το φόρεστερ δείχνει συμπαγές κ δυναμικό.

Με τίποτα οτιδήποτε φέρει το όνομα jeep, μεταπώληση μηδέν, ακριβά σέρβις κ πενιχρές δυνατότητες στην άσφαλτο.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσωπικά, στα χρήματα αυτά (πάνω κάτω) θα έπαιρνα crv που το θεωρώ πολύ κομψό, ποιοτικό και ο κινητήρας του είναι αρκετά ισορροπημένος. Εκτός αυτού, στην άσφαλτο είναι το καλύτερο ίσως της κατηγορίας.

Το tiguan δεν θα το έπαιρνα γιατί εξωτερικά δεν μου αρέσει καθόλου (σαν υπερυψωμένο golf) και επίσης τα after sales της vw είναι από τα χειρότερα και πιο ακριβά, οπότε δεν θα έμπλεκα εύκολα με την εταιρεία αυτή. Βέβαια, εκεί υστερεί κι ο Σαρακάκης, αλλά τουλάχιστον έχει και 7 χρόνια εγγύηση κι όχι 2.
    Επίσης, για suv θα πήγαινα σε ατμοσφαιρικό κινητήρα και όχι σε τούρμπο, τόσο μικρής χωρητικότητας κιόλας.

Τώρα το rav, καλό και αξιόπιστο αυτοκίνητο όπως όλα τα toyota, αλλά μέχρι εκεί.
    Θεωρώ πως υπάρχουν καλύτερες επιλογές στην αγορά.
    Σαν ποιες?

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manos///3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σαν ποιες?
    Το crv που πρότεινα και προηγουμένως, το outlander (πιο φρέσκο και "μυώδες"), μην πω και το vitara που ανέφερε ο Πάνος από πάνω, το οποίο εκτός δρόμου είναι πραγματικά αχτύπητο.
    Ιδιαίτερα καλό για τα χρήματά του θεωρώ και το santa fe, αλλά ο υψηλός κυβισμός αυξάνει ιδιαίτερα το κόστος συντήρησης και κατοχής, οπότε το βγάζω απ'έξω.

Φυσικά, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, όπως και όλων μας. Απλά, το rav4 είναι πάντα μια τίμια επιλογή (όπως όλα τα toyota) χωρίς να διακρίνεται όμως και κάπου ιδιαίτερα, πλην της αξιοπιστίας.
    Γι'αυτό δεν θα το επέλεγα.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λοιπον υπαρχει και το forester με μαμα υγραεριοκινηση,υπαρχει και το mazda,το saab και ολα τα της jeep και πολλα ακομα chevy... το θεμα ομως εδω ειναι το rav vs tiguan..
    Το παραξενο της υποθεσης ειναι οτι το group vag ειναι ετσι, εναι αλλιως αναξιοπιστο και χιλια δυο κακα αλλα οταν το συγκρινουμε με τον σχιστοματη... επ εκει ειναι καλο οικονομικο αθορυβο κλπ.
    Ακου Σιταματη επειδη η οδηγηση ενος suv δεν ειναι ιδια με ενα αλλο αυτοκινητο και επειδη suv με suv εχει τεραστια οδικη συμπεριφορα (τα μισα πανε βαρκα γυαλο) πριν αποφασισεις, να οδηγησεις οπωσδηποτε αυτο που εχεις σαν επιλογη.
    Να θυμασαι οτι ενα suv δεν θα γινει ποτε Ε46 323 αλλα ουτε και το αντιθετο.
    Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι καλυτερα να κοιμαμαι για 6 χρονια ησυχος και να εχω πολυ καλη οδικη συμπεριφορα και ποιοτητα κυλισης,καλες εκτος δρομου δυνατοτητες,χωρους που μπορει να μου χρειαστουν και καλη μεταπωλητικη αξια παρα στα δυο χρονια, μετα ολα να "παιζουν".
    Δυστυχως η wv δεν ειναι απο τις εταιρειες που θα ηθελε καποιος να "παιξει"...αν κατι χαλασει νωρις στο αμαξι...
    Ασε που σε πολυ καλη τιμη και με την ιδια εγγυηση(ακομα δυο χρονια) παιρνεις και ενα rav τετραετιας...
    Οσο για τον θορυβο που αναφερθηκε αυτο ειναι ενα εντελως υποκειμενικο συναισθημα και θα πρεπει να το εκτιμησεις απο μονος σου εκτος και αν οδηγαει κανεις με 180 χιλ με τα παραθυρα ανοικτα...
    Το tiguan το μεγαλο του προτερημα ειναι τα χαμηλα κυβικα αλλα ειναι μικρο...αν και αυτο ειναι υποκειμενικο...

8. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

gnx (11-10-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

grand vitara? non? αποτελει την αδυναμια μου στην κατηγορια. Λιγο πιο of road ομολογουμενως, αλλα αθανατα μηχανηματα αυτα τα suzuki. Κανουν και καμια σβελτη ειδικη στο χωμα αν του τη βαρεσει του οδηγου και τη δει Loeb.. Τεσταρισμενα πραγματα.

Καποια στιγμη ειχα παθει την πλακα μου μπαινοντας και στο καινουριο sportage. Με ξαφνιασε το κορεατικο. Και το διναν πολυ λιγα χρηματα. Δεν το οδηγησα ομως.

Πολλες οι επιλογες της κατηγοριας. Και δεδομενου οτι δεν υπαρχουν σαφεις στοχοι, αλλα προσπαθουν να συνδιαστουν ολα οσο το δυνατον καλυτερα, ολα ειναι εντος θεματος. Εξαρταται πως εννοειται καθε φορα το καλυτερα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδια μετεχειρισμενο για δικους μου λογους.... Δεν.
    κυβικα μεγαλυτερα απο 2.000 επισης για λογους μεταπωλησης... Δεν
    Χ5 το σκεφτομουν πριν απο καιρο αλλα δεν αξιζουν τα εξοδα του για τοσο λιγες μερες το χρονο.
    Εχω καταληξει σε αυτα τα δυο
    Διοτι θα πουληθουν ευκολα λογω -φόρας- που εχουν στην αγορα
    Θα κοστισουν λιγο στη διαρκεια χρησης τους
    Ειναι λογικα τα λεφτα που κοστιζουν
    Σαν καινουργια θα εχουν εγγυησεις και ειδικα το Τογιοτα θα ζητησει λεφτα στις 50.000 χλμ που δεν βλεπω να τα κανω (λογω σμαρτ)
    Και τελος εχουν χαμηλη καταναλωση σχετικα με τα υπολοιπα.
    Μονη εναλλακτικη ισως ενα Ντηζελ που ναι μεν μπορω να το -βγαλω- λογω τοπου διαμονης στα χαρτια μου, αλλα φοβαμαι και λιγο μη με πιασουν και εχω θεματα.

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

RAV ασυζητητι, μακραν πιο αξιοπιστο απο το VW, και με καλυτερη μεταπωληση,

Ποιος θα θελει μεταχειρισμενο τουρμπο?!!! και ειδικα VW?!!!

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP