Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 37 από 37

Θέμα: Κατάθεση Πινακίδων!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    οποια και αν ειναι η τιμη του συμβολαιου,....την ωρα της αποζημιωσης...λαμβανεις την χαμηλοτερη τιμη της αγορας! δυστηχως ...οι ασφαλιστικες κοιτανε να δωσουν τα λιγοτερα! οποτε δημητρακη ξεκινα να ξηλωνεις.....
    Σωστα. γιαυτο και φροντιζεις να κατεβαζεις τη τιμη καθε χρονο συμφωνα με την αγορα, να μη πληρωνεις παραπανω

2. The Following 2 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

BILL007 (25-08-10), Nino (25-08-10)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωστα. γιαυτο και φροντιζεις να κατεβαζεις τη τιμη καθε χρονο συμφωνα με την αγορα, να μη πληρωνεις παραπανω
    και οταν μιλαμε για τιμη αγορας....δεν μιλαμε για την τιμη που πιανει το συγκεκριμενο οχημα που ειναι αριστο και με πολλα εξτρα....μιλαμε για την μεση εως ελαχιστη τιμη που πιανει καποιο αντιστοιχο μοντελο ακομα και σε κακη κατασταση....και αυτο προσπαθουν να το μειωσουν ακομα περισσοτερο με διαφορα τεχνασματα και δικαιολογιες!!

4. The Following User Says Thank You to paganis For This Useful Post:

Kostas_1 (25-08-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    οποια και αν ειναι η τιμη του συμβολαιου,....την ωρα της αποζημιωσης...λαμβανεις την χαμηλοτερη τιμη της αγορας! δυστηχως ...οι ασφαλιστικες κοιτανε να δωσουν τα λιγοτερα! οποτε δημητρακη ξεκινα να ξηλωνεις..(σαλονι -μπλοκε τα θελω)...και φροντισε να φανει σαν ατυχημα,,
    Συγνώμη ρε παιδιά αλλά μου λέτε ότι θα δεχτείτε έτσι ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ η ασφαλιστική εταιρεία να ΜΗΝ τηρήσει το δικό της κομμάτι;;

Ξέρω τι λέω γιατί έτυχε σε φίλο μου με τζίμνυ 8 μηνών.

Του το έκλεψαν και του λένε θα σου δώσουμε τον μέσο όρο από 10 αυτοκίνητα που βρήκαν σε μια εφημερίδα.

Το θέμα όμως είναι ότι εσύ ΔΕΝ έχεις υπογράψει για αυτό το πράμα, και η εταιρεία έχει ΔΕΧΤΕΙ αυτό που ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ στο συμβόλαιο.

Στην απειλή και μόνο η ασφαλιστική έκανε πίσω.

Επίσης δε νομίζω να υπάρχει δικαστήριο που να μην αθωώσει στο πρώτο πεντάλεπτο κάποιον που θα ισχυριστεί ότι δεν τηρήται ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ το συμβόλαίο...

Επίσης γιατί να κατεβάσεις την τιμή σύμφωνα με την αγορά από τη στιγμή που η ασφαλιστική κάνει τον κινέζο.

Εγώ ξέρω ότι η ετήσια απομείωση του οχήματος είναι περί το 7%, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ στο ασφαλιστήριο.-

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν και οφειλουν καθε χρονο να κανουν αναπροσαρμογη του ποσου των καλυπτομενων απο κλοπη και φυσικα του ασφαλιστρου συνηθως το "ξεχνανε" (οχι ομως ολες οι ασφαλιστικες).
    Για αυτο καθε χρονο κανουμε την αναπροσαρμογη και οτι ποσο εχει συμφωνηθει αυτο και ισχυει.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν και οφειλουν καθε χρονο να κανουν αναπροσαρμογη του ποσου των καλυπτομενων απο κλοπη και φυσικα του ασφαλιστρου συνηθως το "ξεχνανε" (οχι ομως ολες οι ασφαλιστικες).
    Για αυτο καθε χρονο κανουμε την αναπροσαρμογη και οτι ποσο εχει συμφωνηθει αυτο και ισχυει.
    Εμενα απλα καθε χρονο με ρωταει ο ασφαλιστης ποσο να το βαλουμε φετος και εγω αποφασιζω....οποτε οτι και να του πω εγω βαση καποιου πινακα παλαιοτητας που εχουν αυτοι αν συμβει το κακο θα πληρωθω ετσι δεν ειναι??
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμενα απλα καθε χρονο με ρωταει ο ασφαλιστης ποσο να το βαλουμε φετος και εγω αποφασιζω....οποτε οτι και να του πω εγω βαση καποιου πινακα παλαιοτητας που εχουν αυτοι αν συμβει το κακο θα πληρωθω ετσι δεν ειναι??
    Έτσι ακριβώς Γιάννη !!

Και άκουσον άκουσουν λέει ότι κοιτάνε τους πίνακες παλαιότητάς του autotriti!!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έτσι ακριβώς Γιάννη !!

Και άκουσον άκουσουν λέει ότι κοιτάνε τους πίνακες παλαιότητάς του autotriti!!!!
    Παιδιά δεν ισχύει αυτό.

Καταρχάς οι πίνακες του auto τρίτη δεν υφίστανται πλέον, αφού οι ασφαλιστικές από κοινού έχουν βγάλει δικούς τους πίνακες.

Και δεύτερον, το ότι οι ασφαλιστικές δίνουν ό,τι ποσό κρίνουν αυτές, ασχέτως του ποσού που είναι ασφαλισμένο το αυτοκίνητο, σε μεγάλο βαθμό δεν ισχύει, για τον απλούστατο λόγο ότι αν κινηθεί κάποιος νομικά, το δικαστήριο θα αποφανθεί 100% υπέρ του αφού το συμβόλαιο που έχει υπογράψει είναι ξεκάθαρο.
    Έχει συμβεί πάμπολλες φορές και οι ασφαλιστικές πλέον δεν παίζουν με αυτά τα θέματα.

Το ότι πράγματι μπορεί να κόψουν κάποια (λίγα) χρήματα, είναι αλήθεια, αφού ποντάρουν στο ότι ο άλλος για 1000-1500 ευρώ μπορεί να μην κινηθεί νομικά. Αν όμως κάποιος έχει την υπομονή και το πείσμα να το κάνει, θα αποζημιωθεί. Αρκεί φυσικά οι διαφορές μεταξύ τρέχουσας τιμής του αυτοκινήτου και του ασφαλιστηρίου να μην είναι τεράστιες, δηλαδή το αμάξι να είναι 5ετίας και να κοστίζει 20 χιλιάρικα και να είναι ασφαλισμένο για 40, λες και είναι καινούριο.

Όταν όμως τα ποσά ασφάλισης είναι στα λογικά πλαίσια και η ασφαλιστική κάνει τον Κινέζο, τότε ο ιδιώτης έχει κάθε λόγο να πάει στο δικαστήριο και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δικαιωθεί.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

10. The Following 3 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

BILL007 (25-08-10), bill_m3 (25-08-10), oldcarskickass (26-08-10)

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP