Δεν ξερω τι κανουν αλλου αλλα στον πειραια και στα δυτικα τους βλεπω συνεχως στην γυρα, και αυτο μου δινει μια σιγουρια.....![]()
χθες , σαββατο βραδυ παντως μου καναν 2 φορες ελεγχο στην εθνικη για χαλκιδα
βασικα στην αστυνομια επικρατει το ακολουθω και οχι το καταδιωκω για ευνοητους λογουςεπισης ο επιχειρηματιας που εκανε την δωρεα ειναι ο Κ. Βγενοπ...
οσο για την εκπαιδευση ,πορει να ηταν εναμιση μηνα αλλα ηταν σε συνθηκες αστα να πανε και ηταν μια καλη εκπαιδευση..απο το τιποτα που γενικοτερα επικρατει στην ελλαδα...
το καλο ςιναι οτι απο εκει που εβγαινε ενα περιπολικο για καθε περιοχη τωρα βγαινουν 4-5 δικαβαλες μηχανες....
Η συντηρηση επισης ειναι αστα να πανε...οι τυχεροι κανανε σερβις τισ μηχανες αρχες ιουνιου και οχι μεσα στον μαιο γιατι δεν ειχε το κρατος λεφτα...
///M3L (10-09-10)
Η ομαδα αυτη ειναι καινουργια και λεγεται Διας.Σκοπος της η προληψη και καταστολη μικροεγκληματος καθως και η ταχεια ανταποκριση της λογω της ευελιξιας που υπαρχει με τις μηχανες.
Προς το παρον νομιζω ειναι μονο Αθηνα και Θεσσαλονικη και πραγματικα βρισκεται στο δρομο... δημιουργωντας και το αισθημα ασφαλειας που ελειπε τον τελευταιο καιρο.
Το δικαβαλο ειναι για να μπορεσουν να ανταπεξερθουν σε πιο πολυπλοκες καταστασεις...
strof (04-07-10)
https://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/h-o.html
Παντως, μονο και μονο, για αυτο το περιστατικο, αξιζει να υπαρχει αυτη η ομαδα..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη joseph : 10-09-10 στις 14:48
nikos-Mpacket (11-09-10), Ptboul (10-09-10)
Ειναι οτι καλυτερο εχει συμβει στην ελληνικη αστυνομια τα τελευταια 25 χρονια με εντυπωσιακα εως τωρα αποτελεσματα. (η ασφαλεια μας δεν εχει τιμη. Καλυτερα ας κοψουν απο αλλου).
Και το ωραιο κατ'εμε ειναι οτι πολλα απ τα παιδια αυτα ζητησαν οικειοθελως να πανε σε αυτη την ομαδα πραγμα που φαινεται και απ το ζηλο που δειχνουν μεχρι στιγμης.
Ας ελπισουμε οτι ο νεος πολιτικος ηγετης της ΕΛΑΣ (αλλο ενα συχαμα της περιβοητης γενιας του πολυτεχνειου που διελυσε αυτη τη χωρα) να ενεργησει με σωφροσυνη και να μη λειτουργησει ως κομπλεξικος που ειναι και διαλυσει με τις οδηγιες του αυτη την ομαδα μονο και μονο επειδη αποτελει εργο (και μαλιστα πετυχημενο)του προκατοχου του.
joseph (02-03-11), mitsos_chania (10-09-10), S8N (10-09-10), Stathis (10-09-10)
εγω πραγματικα οπου βλεπω αυτα τα παιδια τα καμαρωνω και τα χαιρομαι.
μπραβο τους και εις ανωτερα!
ευχομαι να συνεχισουν ετσι και καλυτερα.