Σελίδα 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 65

Θέμα: Κάμερα οπισθοπορείας

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εξάλλου, ωραίο, χρυσό και άγιο το PDC αλλά τραβάει κάτι ζόρια με τις σκιές και τη βλάστηση ώρες ώρες...
    Αυτο ειναι μια μεγαλη μεγαλη αληθεια!!!
    Παντως λεβεντες στο προηγουμενο μου αυτοκινητο που ειχε καμερα οπισθοπορειας (primera), ενα μπορω να πω οτι ειναι ολα τα λεφτα και η διαφορα με το pdc που εχω τωρα ειναι αισθητη.
    Βεβαια ολα ειναι μια συνηθεια...

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απόστολε με 'γεια! Όπως και να το κάνουμε, είτε έχεις PDC είτε όχι, είναι ωραίο γκαντζετάκι. Εξάλλου, ωραίο, χρυσό και άγιο το PDC αλλά τραβάει κάτι ζόρια με τις σκιές και τη βλάστηση ώρες ώρες...
    Εγώ τελικά μετά από πολύ κόπο κατάφερα και μάζεψα 8 pre-LCI μέσω e-bay για το M-Pack retrofit, το οποίο όμως αργεί (κατά το χειμώνα το βλέπω).
    Να'σαι καλά φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ, πάντως περισσότερο ξετρελάθηκα με το PDC παρά με την κάμερα, άλλο πράμα το παρκάρισμα πλέον!!! Άντε με το καλό να το φτιάξεις και εσύ με τη σειρά σου

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπράβο Δημήτρη...

Βλέπω ο Αντρέας σε έχει φτιάξει καλά...Hehehehe
    Γεια σου Βασιλάκη, τι να λέμε ο άνθρωπος φίλε είναι expert σε τέτοιου είδους αλχημείες να πούμε, δεν παίζεται. Το μόνο μειονέκτημα σε αυτά τα αυτοκίνητα είναι πως για να κάνεις μια συσκευή retrofit χρειάζεται να αλλάξεις το μισό αμάξι σε εγκεφάλους και modules για να μπορέσει να κωδικοποιηθεί και να είναι σωστό έτσι όπως πρέπει να είναι. Για να σου δώσω να καταλάβεις, όταν πέρασα το σαλόνι του M5 χρειάστηκε να αντικαταστήσουμε τους 2 εγκεφάλους των καθισμάτων με άλλους με διαφορετικό part number, τον κεντρικό πολυδιακόπτη στην κεντρική κονσόλα, τα πλαϊνά modules στα door panels και σαν να μην έφταναν όλα αυτά όταν πήγαμε να κωδικοποιήσουμε τους ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες μας ξαναζήτησε για αλλαγή τα modules των door panels. Δύσκολο πράμα το retrofit σου λέω, δύσκολο Θα ηρεμήσω για λίγο καιρό και μετά ξανά βουρ έτσι για να μην ξεχνιόμαστε χαχαχαχαχαχα Τώρα που το θυμήθηκα χρειάζομαι και έναν εγκέφαλο φώτων να παραγγείλω για τα adaptive xenon, εκεί είμαι περίεργος να δω τι θα ζητήσει για αλλαγή κατά την κωδικοποίηση χαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Apostolos : 14-06-10 στις 21:42

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Apostolos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γεια σου Βασιλάκη, τι να λέμε ο άνθρωπος φίλε είναι expert σε τέτοιου είδους αλχημείες να πούμε, δεν παίζεται. Το μόνο μειονέκτημα σε αυτά τα αυτοκίνητα είναι πως για να κάνεις μια συσκευή retrofit χρειάζεται να αλλάξεις το μισό αμάξι σε εγκεφάλους και modules για να μπορέσει να κωδικοποιηθεί και να είναι σωστό έτσι όπως πρέπει να είναι. Για να σου δώσω να καταλάβεις, όταν πέρασα το σαλόνι του M5 χρειάστηκε να αντικαταστήσουμε τους 2 εγκεφάλους των καθισμάτων με άλλους με διαφορετικό part number, τον κεντρικό πολυδιακόπτη στην κεντρική κονσόλα, τα πλαϊνά modules στα door panels και σαν να μην έφταναν όλα αυτά όταν πήγαμε να κωδικοποιήσουμε τους ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες μας ξαναζήτησε για αλλαγή τα modules των door panels. Δύσκολο πράμα το retrofit σου λέω, δύσκολο Θα ηρεμήσω για λίγο καιρό και μετά ξανά βουρ έτσι για να μην ξεχνιόμαστε χαχαχαχαχαχα Τώρα που το θυμήθηκα χρειάζομαι και έναν εγκέφαλο φώτων να παραγγείλω για τα adaptive xenon, εκεί είμαι περίεργος να δω τι θα ζητήσει για αλλαγή κατά την κωδικοποίηση χαχαχαχαχαχαχαχαχα

αχχαχαχαχαχα!!!

Rides
    3

Προεπιλογή

Ειδα το αυτοκινητο και λεω,μα καλα αφου εχει αρρωστια με τα γκατζετακια στην μπεμπα πως και δεν εχει ακομα ΧΕΝΟΝ!!?? Διαβαζοντας παραπανω με καλυψες..Ειπα και γω! Πως σου ξεφυγε αυτο..χαχαχαχα

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E60_Arkadia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειδα το αυτοκινητο και λεω,μα καλα αφου εχει αρρωστια με τα γκατζετακια στην μπεμπα πως και δεν εχει ακομα ΧΕΝΟΝ!!?? Διαβαζοντας παραπανω με καλυψες..Ειπα και γω! Πως σου ξεφυγε αυτο..χαχαχαχα
    χεχεχε εδώ τα έχω και αυτά και τα καμαρώνω δεν τα έχουμε κάνει εγκατάσταση ακόμα adaptive xenon από το LCI μοντέλο όπως επίσης και τα πίσω φανάρια για να γίνει όλο το αμάξι LCI

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Apostolos Εμφάνιση μηνυμάτων
    χεχεχε εδώ τα έχω και αυτά και τα καμαρώνω δεν τα έχουμε κάνει εγκατάσταση ακόμα adaptive xenon από το LCI μοντέλο όπως επίσης και τα πίσω φανάρια για να γίνει όλο το αμάξι LCI
    Αντε με το καλό να τα βάλεις για να κάνουμε τις συγκρίσεις, (τα έχω κι εγώ στη ντουλάπα από το 2007) γιατί έχω την υποψία ότι τα LCI δίνουν χαμηλότερης έντασης φωτισμό στη μεγάλη σκάλα και επειδή στο 90% των περιπτώσεων ταξιδεύω νύχτα - έχω και αντηλιακό φιλμ στο παρπρίζ ....θα είχα πρόβλημα να χάσω έστω και ελάχιστα σε φωτισμό.... Βάλε τα και τηλεφώνησέ μου να κάνουμε τη σύγκριση για να τα βάλω κι εγώ αν είναι!!

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αντε με το καλό να τα βάλεις για να κάνουμε τις συγκρίσεις, (τα έχω κι εγώ στη ντουλάπα από το 2007) γιατί έχω την υποψία ότι τα LCI δίνουν χαμηλότερης έντασης φωτισμό στη μεγάλη σκάλα και επειδή στο 90% των περιπτώσεων ταξιδεύω νύχτα - έχω και αντηλιακό φιλμ στο παρπρίζ ....θα είχα πρόβλημα να χάσω έστω και ελάχιστα σε φωτισμό.... Βάλε τα και τηλεφώνησέ μου να κάνουμε τη σύγκριση για να τα βάλω κι εγώ αν είναι!!
    Μη σε νοιάζει Νικόλα σε έχω στα υπόψιν μου φίλε, δε σε ξεχνάω. Τον εγκέφαλο φώτων περιμένω και θα συνεννοηθώ με τον Αντρίκο πότε βολεύεται να τα περάσουμε, αν και λίγο δύσκολο τώρα στην καλοκαιρινή περίοδο γιατί το χρειάζεται μου είπε μέσα το αμάξι για αρκετό καιρό (μιας και το αμάξι μου έχει H7 λάμπες και χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά) και το θέλω και εγώ για τις μετακινήσεις μου

8. The Following 2 Users Say Thank You to Apostolos For This Useful Post:

BILL007 (15-06-10), NickE60 (15-06-10)

Rides
    3

Προεπιλογή

Με το καλο τα νεα φωτα.Κρατα μας ενημερους,θελει και επαναπρογραμματισμο αν δεν κανω λαθος για να μην δειχνει καμμενη λαμπα κτλ.Τα πισω θελουν πολυ ζορι για να δουλεψουν σε προ φειςλιφτ?

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E60_Arkadia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με το καλο τα νεα φωτα.Κρατα μας ενημερους,θελει και επαναπρογραμματισμο αν δεν κανω λαθος για να μην δειχνει καμμενη λαμπα κτλ.Τα πισω θελουν πολυ ζορι για να δουλεψουν σε προ φειςλιφτ?
    Γεια σου φίλε μου. Εγώ αγόρασα καινούργια από τη Γερμανία τα πίσω φώτα του LCI (και συγκεκριμένα από την αντιπροσωπεία της BMW krahundenders) απλά για να μην έχεις πρόβλημα θα πρέπει να αγοράσεις και 2 module που παρεμβάλλονται απλά μεταξύ της καλωδίωσης του αυτοκινήτου και του LCI φαναριού. Όλη η υπόθεση είναι 15 λεπτά δουλειά και είσαι κομπλέ πίσω χωρίς το παραμικρό. Τα Module μου τα έστειλε επίσης η αντιπροσωπεία μαζί με τα φανάρια μιας και τους ανέφερα πως το μοντέλο μου δεν είναι LCI. Ορίστε και μια φωτογραφία με τα πίσω Modules (τα οποία έχουν λαμάκια που βιδώνουν στην λαμαρίνα του αυτοκινήτου). Για να σε προλάβω το κόστος των φαναριών και των Modules μαζί με τις καλωδιώσεις και τα μεταφορικά ήταν στα 524¤

Rides
    3

Προεπιλογή

Μια χαρα ειναι η τιμη,βεβαια αν τα επαιρνες απο εδω θα πληρωνες κανα 200αρι παραπανω.Το αποτελεσμα θα ειναι ολα τα λεφτα παντως,αντε με το καλο και βαλε και φωτος να θαυμασουμε.

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP