Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους . Όπως πολύ σωστά έγραψε ο φίλος μου
mikegr το κόστος της μετατροπής είναι όντως απαγορευτικό ..... Μετά από έναν μήνα έρευνας και συνομιλώντας με ανθρώπους που σχετίζονται με την εταιρία, όλοι μα όλοι τους ήταν και είναι αρνητικότατοι όσον αφορά το κεφάλαιο μετατροπή. Πολλά χρήματα θα πρέπει να δαπανηθούν χωρίς να επιστρέψουν ποτέ πίσω ...... Στην ουσία με προέτρεψαν και μου είπαν ξεκάθαρα έχεις την δυνατότητα? αγόρασε κάτι μανήσιο ότι και να είναι αυτό....Δεν έχεις την δυνατότητα μείνε έτσι όπως είσαι .....Αυτή είναι η αλήθεια, μία αλήθεια την οποία την ξέρω καλύτερα από τον καθένα , απλώς είχα κλειστά τα αυτιά μου και δεν ήθελα να ακούω δυστυχώς.......Το γνωρίζω γιατί το ίδιο βιώνω και με το Ζ μου..... Έτσι λοιπόν επίσημα ακυρώνεται η οποιαδήποτε σκέψη για project για να μην συνεχίσω πάνω από όλα να χάνω χρήματα και αύριο το μεσημέρι θα υπογράψω μνημόνιο με τον εαυτό μου για να ξεκινήσω αποταμίευση..... Όσο για την δημοσκόπηση, η 911 έχει ένα σταθερό προβάδισμα γεγονός που ήταν και αναμενόμενο λόγω του ονόματος και μόνο 911 .... Επειδή δεν ψήφισα ακόμα, ψηφίζω 986/987 γιατί λατρεύω τα Roadster ! Αλλά και το επόμενο μου όποτε να και να είναι πάλι διθέσιο θα είναι !