Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 37 από 37

Θέμα: BMW VS YAMAHA

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

σημερα εκανα τεστ και τα 2...τι το ηθελα με μπερδεψαν ακομη πιο πολυ γτ πανε πολυ καλα στο δρομο.πρωτες εντυπωσεις οδηγικα αριστες και για τα 2 με μια μικρη υπεροχη στο tmax...πιο σβελτο στην εκινηση και καλυτερο κρατημα.απο την αλλη το c650 ειναι πιο δυνατο στις υψηλες στροφες και μεγαλυτερη τελικη κατι που ειναι λογικο λογο περισσοτερων ιππων.απο ποιοτητα κατσκευης θεωρω και τα 2 ισαξια και εξισου ομορφα.απο εκει και μετα δυστηχως το tmax τελη χρονιας αρχες του 17 με τα λεγομενα του αντιπροσωπου αλλαζει μοντελο και αυτο για μενα ειναι ενα σημαντικο μειον.c650 τελικα η επιλογη μου και 10 μαρτιου κανω την παραγγελια.ειμαι αναμεσα στα 2 παρακατω χρωματα και καθε γνωμη για την επιλογη του χρωματος απο ολους τους συμφοριτες ειναι καλοδεχουμενη.ευχαριστω
    Attached Images Attached Images

2. The Following User Says Thank You to ART1 For This Useful Post:

KalpasM3 (26-02-16)

Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το πάνω για έμενα είναι πιο όμορφο αλλά κλασικό, το κάτω του πάει καλό είναι βέβαια δεν δείχνει τόσο όσο το λευκό αλλά σαν σύνολο θα κάνει πιο μπαμ στο μάτι. Αυτά τώρα από τις φώτο.. γιατί από κοντά μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα.

Περιοχή
    Δράμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καλησπέρα και από εμένα οδήγησα το πορτοκαλί και ξετρελάθηκα! Σου συστήνω σαν χρώμα όμως ανεπυφηλακτα το άσπρο που το είδα και αυτό ζωντανά και έπαθα πλάκα! Πανέμορφο ! Τα 180 τα έχει για πλάκα!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KalpasM3 : 26-02-16 στις 22:15
    ///M-POWER

Rides
    0

Προεπιλογή

Μπορει να ειμαι λιγο εκτος θεματος αλλα πειτε μια γυμνη μηχανη yamaha που να συναγωνιζεται την bmw s1000r. Σε οποιοδηποτε επιπεδο. Τι να λεμε τωρα...

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP