Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 51

Θέμα: E46 m54b25 turbo kit by laurent motors

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω θα εβαζα κατι πιο επωνυμο και πιο δοκιμασμενο. Παρε και αλλου να παρεις προσφορες απο καποιο επωνυμο ρεκτιφιε πχ Δρακος.

Ενα s3 (4 κυλινδρο) που εφτιαξε προσφατα φιλος πληρωσε για πιστονια, μπιελες, μεταλλα, βιδες κεφαλης συνολο 1100 ευρω με wossner,ZRP,ACL,ARP.

Εχε υποψιν οτι το ρεκτιφιε, αν δεν κανει σωστη δουλεια οτι πιστονι και να βαλουμε μεσα δεν θα δουλεψει σωστα.

Wiseco, CP, wossner, JE ειναι αυτα που χρησιμοποιουνται συνηθως.
    Απο οτι εχω καταλαβει εσυ αναφερεσαι στα DP. Εγω προσωπικα δεν θα πληρωνα ακριβοτερα (μαλλον ουτε καν θα τα εβαζα) κατι που δεν εχει αποδειξει την αξια του σε βαθος χρονου. Αυτη ειναι η αποψη μου που δεν ειναι απαραιτητα να ειναι και η σωστοτερη.

2. The Following 3 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

BILL007 (01-11-15), ghost-rider (01-11-15), GiorgosT (01-11-15)

Περιοχή
    Künzelsau
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω θα εβαζα κατι πιο επωνυμο και πιο δοκιμασμενο. Παρε και αλλου να παρεις προσφορες απο καποιο επωνυμο ρεκτιφιε πχ Δρακος.

Ενα s3 (4 κυλινδρο) που εφτιαξε προσφατα φιλος πληρωσε για πιστονια, μπιελες, μεταλλα, βιδες κεφαλης συνολο 1100 ευρω με wossner,ZRP,ACL,ARP.

Εχε υποψιν οτι το ρεκτιφιε, αν δεν κανει σωστη δουλεια οτι πιστονι και να βαλουμε μεσα δεν θα δουλεψει σωστα.

Wiseco, CP, wossner, JE ειναι αυτα που χρησιμοποιουνται συνηθως.

Απο οτι εχω καταλαβει εσυ αναφερεσαι στα DP. Εγω προσωπικα δεν θα πληρωνα ακριβοτερα (μαλλον ουτε καν θα τα εβαζα) κατι που δεν εχει αποδειξει την αξια του σε βαθος χρονου. Αυτη ειναι η αποψη μου που δεν ειναι απαραιτητα να ειναι και η σωστοτερη.

Ακριβως φιλε... Απο την dp πηρα προσφορα... Τον Δρακο τον ειχα ξεχασει τελειως... Θα ρωτησω και εκει... Η τιμη που τα πηρε ο φιλος σου μου ακουγεται παρα πολυ καλη

Sent from my iPhone using Tapatalk

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Με μια προχειρη ματια

https://www.ebay.de/itm/H-Schaft-Ple...AAAOSwVFlUKZWz

Ο συγκεκριμενος τα εχει combo με wossner pistons και ειναι γερμανια. Παρε και ρωτα μια τιμh

5. The Following 2 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

BILL007 (01-11-15), GiorgosT (01-11-15)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην μπλεξεις με αγραφο. Μονο παραλληλο. Δεν υπαρχει περιπτωση ο αγραφος να δουλεψει σωστα οπως ο μαμα σε off boost cruising και city driving. O αγραφος χρησιμοποιηται μονο σε extreme setups που μας ενδιαφερει συγκεκριμενη παραμετροποιηση που δεν προσφερει ο μαμα πχ.αυξηση οριου στροφων, antilag και flat shift δυνατοτητες, διαρκεια σπινθηρα κτλ

Ουσιαστικα στα low/medium boost setups βαζουμε ενα παραλληλο που ελεγχει διαρκεια ψεκασμου και αβανς οταν το αυτοκινητο ειναι σε πιεση, χωρις να παρεμβαινει καθολου στην φαση υποπιεσης οπου εκει το αυτοκινητο δουλευει ατμοσφαιρικα.
    Προφανως και δεν ισχυει κατι τετοιο φυσικα,εκτος αν ο προγραμματιστης βαριεται ν'ασχοληθει με τον αγραφο......Σιγουρα ειναι πιο ευκολη και πιο φθηνη λυση ο παραλληλος,ειδικα οταν δεν εχουμε απαιτησεις απο το μοτερ μας,αλλα παντα θα βασιζεται στην αργη επεξεργασια των εργοστασιακων ηλεκτρικων.....Κι αυτο δεν ειναι καλο,οταν εχουμε υπερπιεση....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

7. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

GiorgosT (01-11-15)

Rides
    1

Προεπιλογή

καλησπέρα και πάλι μιας και δεν απάντησε κάποιος τι περιορισμοί υπάρχουν σε ένα τέτοιο εγχείρημα,θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος ακόμη και από 1ο χέρι τι γίνεται με αυτό τον κινητήρα μιας και από όσα διαβάζω και εδώ και αλλού δεν βγάζω άκρη,άλλοι λένε για εγκέφαλο,άλλος δεν χωράει το turbo,ότι δεν υπάρχει μάστορας να το προγραμματίσει σωστά,ότι είναι αλουμίνιο το μπλοκ και με όλα αυτά δεν καταλαβαίνω τι γίνεται.Το μόνο σίγουρο είναι ότι τόσα χρόνια ε46 δεν έχω δει με turbo μόνο e36

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προφανως και δεν ισχυει κατι τετοιο φυσικα,εκτος αν ο προγραμματιστης βαριεται ν'ασχοληθει με τον αγραφο......Σιγουρα ειναι πιο ευκολη και πιο φθηνη λυση ο παραλληλος,ειδικα οταν δεν εχουμε απαιτησεις απο το μοτερ μας,αλλα παντα θα βασιζεται στην αργη επεξεργασια των εργοστασιακων ηλεκτρικων.....Κι αυτο δεν ειναι καλο,οταν εχουμε υπερπιεση....
    Προφανως και ισχυει κατι τετοιο γιατι οσο και να ασχοληθει ο προγραμματιστης ποτε δεν θα μπορεσει να εχει τις πραγματικες συνθηκες που θα κληθει να αντιμετωπισει το αυτοκινητο οπως πχ πολυ χαμηλες θερμοκρασιες, αλλα θα εστιασει κυριως στο τι γινεται σε συνθηκες πιεσης και συνηθως πανω στο δυναμομετρο. Εκτος αν εννοεις οτι ο προγραμματιστης θα φαει μια εβδομαδα πανω στο αυτοκινητο ωστε να ασχοληθει με το partial trottle και τις συνθηκες κινησης μεσα στην πολη για οικονομια, σωστη λειτουργια κτλ.
    Η εκτος αν εννοεις οτι υπαρχει προγραμματιστης που μπορει να παρει εναν αγραφο και σε μια ωρα πανω στο δυναμομετρο να φτιαξει προγραμμα που να αποδιδει καλα σε πιεση (εκει που εστιαζει δηλαδη) αλλα και ταυτοχρονα ομαλη πολιτισμενη και οικονομικη λειτουργια σε ολες τις αλλες συνθηκες οπως ο εργοστασιακος. Εγω μεχρι τωρα δεν εχω βρει καποιον τετοιο.

Αυτο το τελευταιο με την αργη επεξεργασια του παραλληλου σε σχεση με τον αγραφο πως το εννοεις δηλαδη για να καταλαβουμε. Ο παραλληλος επεμβαινει στο αβανς/διαρκεια ψεκασμου οταν βρεθει το μοτερ σε πιεση και η ταχυτητα του εξαρταται απο το τι παραλληλο εχουμε (οπως και ο αγραφος δηλαδη). Μερικοι εχουν δικο τους map sensor οπως και wideband. Tα αργα εργοστασιακα ηλεκτρονικα πως τον επηρεαζουν δηλαδη?
    Μεχρι και τα M3 της HPF που εφταναν 1000 αλογα δεν καταργουσαν την Οem Ecu και δεν δουλευαν standalone τον ΑΕΜ που ειχαν.

10. The Following 4 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

A8hnaios (02-11-15), BILL007 (02-11-15), GiorgosT (01-11-15), VanVIC (02-11-15)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πολυ αναλυση για να γραφτει στο φορουμ.....Εν πασει περιπτωσει,ισχυει οτι υπαρχουν παραλληλοι που δεν υστερουν σε τιποτα σε σχεση με εναν αγραφο,ενω οντως σε μια ωρα προγραμματισμου,τελειο τ'αμαξι δεν γινεται.....Τα Μ54 οπως και το Μ3 Ε46 μοτερ ειναι μια περιπτωση που τα μαμισια ηλεκτρικα(αισθητηρες εκκεντροφορου,στροφαλου,μα φ),ειναι αρκετα βελτιωμενα για να δουλεψουν σ'αυτες τις συνθηκες...Τα Μ50 ομως οχι....Ουτε τα maf της bmw γουσταρουν υπερπιεση.
    Δεν διαφωνω στην δρομισια,καθημερινη εκδοχη της αποψης σου,απλα διαφωνησα στην αποψη σου οτι ο αγραφος δεν μπορει να δουλεψει στην καθημερινη χρηση οπως ο παραλληλος.....Επισης αν εσυ στο Μ54 σου,βαλεις αλλη εισαγωγη-εκκεντροφορους,συμπιεση κτλ+τουρμπο,νομιζεις οτι η εργοστασιακη μελετη της κρυας εκκινησης,του partial throttle και της κινησης μεσα στην πολη δεν χρειαζεται επαναπρογραμματισμο??Αρα για ποιο λογο να εχεις παραλληλο?Το ιδιο χρειαζεται ν'ασχοληθει ο προγραμματιστης οπως και με τον αγραφο....Τεςπα,οτι επιλεξεις καλο ειναι...
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

12. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

GiorgosT (02-11-15)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kostas109 Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπέρα και πάλι μιας και δεν απάντησε κάποιος τι περιορισμοί υπάρχουν σε ένα τέτοιο εγχείρημα,θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος ακόμη και από 1ο χέρι τι γίνεται με αυτό τον κινητήρα μιας και από όσα διαβάζω και εδώ και αλλού δεν βγάζω άκρη,άλλοι λένε για εγκέφαλο,άλλος δεν χωράει το turbo,ότι δεν υπάρχει μάστορας να το προγραμματίσει σωστά,ότι είναι αλουμίνιο το μπλοκ και με όλα αυτά δεν καταλαβαίνω τι γίνεται.Το μόνο σίγουρο είναι ότι τόσα χρόνια ε46 δεν έχω δει με turbo μόνο e36
    https://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=828666

https://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=640137

Εδω μπορεις να διαβασεις και να παρεις αρκετες πληροφοριες για το project σου

14. The Following 2 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

BILL007 (02-11-15), GiorgosT (02-11-15)

Περιοχή
    Künzelsau
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλησπερα και παλι... Για να μην ανοιξω καινουριο θρεντ (αν κανω λαθος σβειστε το παρακαλω) θα ποσταρω μια προσφορα που πηρα για το αμαξι μου... Επειδη σκεφτομαι για τουρμπισμα της μπεμπας μου μολις πηρα απαντηση απο μια φιρμα εδω στην Γερμανια για μετατροπη σε n54b30 biturbo και απο οτι μου ειπαν μπαινει πιο ευκολα απο οτι ενα v10 μοτερ...

Με λιγα λογια, ο κινητηρας κομπλε με σασμαν κτλ κοστιζει 8.900
    Το Tüv κοστιζει 1.100
    Και η δουλεια τους 7.999

Sent from my iPhone using Tapatalk

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αμα ειναι να δωσεις 18 χιλιαρικα μονο για το μοτερ + λεφτα για περιφεριακα οπως αναρτηση φρενα κτλ, που θα τα χρειαστει σε αυτα τα αλογα, πουλα το και παρε ενα Ε92 335 DCT, βαλτου ΦΠΕ και ενα μπλοκε και θα εισαι αρχοντας.
    400+ αλογα διπλοσυμπλεκτο, με 60+ κιλα ροπη ειναι δυσκολος αντιπαλος και περνιεται απο πολυ ακριβοτερα και δυνατοτερα συνολα.
    Τουλαχιστον εγω αυτο θα εκανα αν ειχα το προαναφερθεν budget

17. The Following 6 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

A8hnaios (02-11-15), chrisgiapz3 (03-11-15), GiorgosT (02-11-15), Kostas Maras (02-11-15), Vassilis ///M (02-11-15), ΔημήτρηςΜ3 (05-11-15)

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP