οχι ακομα, πρεπει να το βαλω στο car αν κ εδω στο νησι ειναι περιττο, δια λογου γινονται οι πωλησεις![]()
οχι ακομα, πρεπει να το βαλω στο car αν κ εδω στο νησι ειναι περιττο, δια λογου γινονται οι πωλησεις![]()
Mαλλον next station ειναι αυτο το οχημα :
https://bmw-spanos.car.gr/cars/view/5659088/
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
katrin_bmw (07-02-15)
Mαρκο δεν το ειδα απο κοντα εγω αλλα μου ειπε ενα φιλος οτι ειναι σε κατασταση βιτρινας !
Και βεβαια τα χιλιομετρα ειναι λιγα ....
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
13500 είναι πολλά για γυμνό E87. Από 16500 ξεκινάνε οι τιμές στο car για 116 f20 που είναι συνολικά πολύ καλύτερο αυτοκίνητο. Είχα πετύχει κάποια στιγμή και f20 με 15 χιλιάρικα. Βέβαια αν το ταβάνι στο budget είναι αυστηρό... Προσωπική μου άποψη καλύτερα από ιδιώτη που μάλλον θα παίρνει και περισσότερα παζάρια.
sierra (17-02-15)
Στην εκεθεση που πηγε του ειπε 12Κ!
Anyway θα το δω και απο κοντα να κρινω !
Δεν βιαζομαστε...
Μας κλεινει και το ματι το Clio καινουριο![]()
Aπο εμενα εκλεισε το θεμα!
Σημερα εγινε παραγγελια ! Τελος του μηνα με το καλο θα εχουμε τα κλειδακια ενος OPEL CORSA 5D Color Edition με τον νεο τρικυλινδρο 1000αρη τουρμπο με τα 115 αλογατα!
Διαολοοος!
BILL007 (17-02-15), katrin_bmw (17-02-15), nikos valvetronic (17-02-15), wheelman (17-02-15), Δημήτρης Λέκκας (16-02-15), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (17-02-15)
Dermatis (17-02-15)