Στα περισσότερα πια αυτοκίνητα αν ανοίξεις το πορτάκι της βενζίνης εχει ένα αυτοκόλλητο το οποίο σου λέει αμόλυβδη 95 οκτανίων .
Είναι ξεκάθαρο και απλό εκτός και αν το αμάξι εχει κάποια βελτίωση οπου εκεί είναι απαραίτητα τα περισσότερα οκτάνια .
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Κ απο βενζινη βαζω ΜΟΝΟ Vpower οταν την εχει προσφορα...
Προσωπικά βάζω shell μόνο από εταιρικά βενζινάδικα που ο υπεύθυνος δεν έχει λόγο να κλέψει-νοθεύσει επειδή παίρνει μισθό και μπόνους ανάλογα με την ποσότητα που θα πουλήσει.
Σε racing δεν έχω δει ποτέ διαφορά σε απόδοση μπορώ δε να πω ότι η κατανάλωση ήταν χειρότερη ( περίπου 40 χλμ στο γέμισμα που έφτανε συνολικά 440 χλμ). Αυτά με αρκετές μετρήσεις και ίδιες συνθήκες ( εθνική) .
Η μοναδική φορά που πραγματικά είδα διαφορά σε 100αρα στο θέμα αποδοςης, ήταν πριν ένα χρόνο από bp πάλι εταιρικό σε ξένη πόλη (Βέροια) . Δεν είναι ιδέα μου το αμάξι τραβούσε καλύτερα σε ταχύτητες άνω των 150.
Από εκεί και πέρα διαφορά καμία.
Μη πετατε τα λεφτα σας τσαμπα. Ουτε 100αρες ουτε προσθετα σε N/A αμαξια.
Εγω στο Smart 600Τ εβαζα πότε 95αρα και πότε Vpower97....Με την 2η παει αρκετα καλυτερα,ειδικα τις ζεστες μερες ενω βγαζει και περισσοτερα χλμ πολης(30+) παντα με την ιδια οδηγηση,αργη,χαλαρη....Πλεον επειδη εχω και 178.000 χλμ βαζω μονο 97αρα....Στο ντριφταδικο εχω τεραστιες διαφορες στη χρηση 95αρας με 100αρα και φυσικα βαζω μονο 100αρα εφοσον δεν κανω διαδρομες στο δρομο πλεον με αυτο...Προσθετα δεν βαζω ποτε,δεν εχει νοημα οταν η βενζινη ειναι οντως καλη 100αρα και ισως να το'κανα μονο αν εβαζα βενζινη απο καπου που δεν εχω ξαναβαλει,οπως μια φορα την πατησα εξω απο μια πιστα,που μαλλον μου'βαλε 95αρα και την πληρωσα για 100
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Η εκτίμηση μου είναι πως η BP 100 είναι καλύτερη απο την αντίστοιχη της shell
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
playmaker (18-12-14)
εγω βενζίνη μονο shell vpower το ίδιο και στο diesel . τωρα diesel απλο με ενισχυμένο έχει διαφορά μεγάλη , ενώ στην βανζίνη δεν ειναι τόσο μεγάλη η διαφορά αλλά ειναι σε κάθε περίπτωση υπαρκτή . καλή ειναι και η ΒΡ η απλή πάντα αλλά εάν κλικ κάτω απο την shell vpower
compactM3 (18-12-14)