Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 58

Θέμα: Ελαστικά μέρη περιποίηση

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο JiMk86 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποιό καθαριστικών πλαστικών χρησιμοποιείς; Αυτό το 303, μπαίνει και στο ταμπλό; Δε ρωτάω για κονσόλα, αλλα για ταμπλό. Στο Ε46 είναι κάπως μαλακό σαν δέρμα, θεωρήτε πλαστικό κ αυτό;

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ειναι βινυλιο-πλαστικο .
    καλο ειναι το Νο 1 στην λιστα που βαζω...
    Το χρησιμοποιω και καθαριζει ακριβως ολα αυτα τα πλαστικα-ελαστικα ,ειδικα στο ταμπλο το περιποιειται χωρις να γυαλιζει.

https://www.chemicalguys.com/Tire_Sh...sings_s/13.htm

Αλλα απο οτι ειδα και ο Αλεξης εχει κανει πολυ καλη επιλογη με το 303..

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

2. The Following 4 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

alexm (24-11-14), BILL007 (24-11-14), Nino (24-11-14), Ptboul (24-11-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Για τα λάστιχα στις πόρτες έχω διαβάσει καλά λόγια για αυτό. https://www.ebay.de/sch/i.html?_from...tick+&_sacat=0

4. The Following User Says Thank You to Harisp For This Useful Post:

BILL007 (24-11-14)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

To 303 με το σπρεϋ της Βουρτ είναι εφάμιλλα προϊόντα; (επειδή το ebay δεν το έχω καθόλου)

ή το ένα είναι για ταμπλό και το άλλο για τσιμούχες;

Επίσης να υποθέσω ότι κάνει και για την ηλιοροφή έτσι; (ρωτάω επειδή το λάστιχο της ηλιοροφής έχει άλλη ''υφή'')
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Rides
    0

Προεπιλογή

το einzeit και το gummi ειναι ιδια προιοντα.το πρωτο κυκλοφορουσε και σαν προιον της μαμας στην σειρα της,δεν ξερω αν υπαρχει ακομα,ελλαδα τουλαχιστον εχουν απαγορευθει της μαμας εδω και καιρο λογω απαγορευσης απο το χημειο,εκτος αν βρειτε στοκ.το παρθενο ελαιολαδο καλο ειναι αλλα λερωνει και κολλαει σκονη.τωρα το 303 θεωρειται ισως το δημοφιλεστερο προιον.λεει οτι δεν περιεχει σιλικονη αλλα περιεχει.εχω ασχοληθει απειρες ωρεα (ειχα χρονο να σκοτωσω) να ψαχνω αν λενε αληθεια να υπαρχει προιον χωρις σιλικονη.η αληθεια ειναι οτι δυσκολευτηκα να βρω ινφο στα ξενα σαιτ αλλα τελικα ειχα βρει σε ενα τα συστατικα του.το πιντιεφ με τα συστατικα του και τελικα εγραφε οτι περιεχει σιλικονη.δεν το γραφει ακριβως σαν σιλικονη εχει αλλη ονομασια.μην ζητατε να το λινκαρω εχει πολυ καιρο που το βρηκα και πρεπει να ξαναψαξω.οποιος εχει ορεξη να βρει τα ΄΄μυστικα΄΄ του ,ας το κανει...εχω ψαξει για ολες τις εταιρειες τα συστατικα και βρηκα οτι ολες εχουν καποιο ειδος σιλικονης.απλα καποιες εχουν water based σιλικονη και αλλες οχι.οι δευτερες κανουν ζημια,οχι οι πρωτες.εγω παντως δεν βαζω τιποτα πουθενα,απλα με ενα νοτισμενο με απιονισμενο νερο πανι καθαριζω και ειναι μια χαρα τα πλαστικα του ταμπλο.λεω του ταμπλο γιατι ειναι απο βινυλιο .για τα αλλα παλστικα χρειαζεται προιον εφοσον το βλεπει ηλιος εφοσον οχι μπορει μετα απο πολλα χρονια.τωρα για το ταμπλο....
    παλι ειχα ψαξει και διαβασα οτι εχει δικα του χημικα προστασιας πανω για να προστατευεται απο τον ηλιο.μετα απο χρονια και αναλογα τον ηλιο και την χρηση(βρωμια) τα χημικα του χανονται.υπαρχει μια διαφωνια αν πρεπει να το ποτιζουμε με διαφορα χημικα η' απλως να το καθαριζουμε με ενα πανι.η λυση ειναι αποτι διαβασα κατι στην μεση.δλδ. 1 φορα τον χρονο αν υπαρχει γκαραζ και 2 αν ειναι σχεδον εξω.σιγουρα η υπερχρηση δεν κανει παλι καλο.αυτα...

7. The Following 3 Users Say Thank You to dreamer For This Useful Post:

BILL007 (24-11-14), katsaraios (24-11-14), Ptboul (24-11-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παίδες Προσοχή !!! Ποτέ βαζελίνη στα πλαστικά και ελαστικά μέρη του αυτοκινήτου.
    Η αγοραστή βαζελίνη ( PARAFFIN GEL-Βαζελίνη) περιέχει συστατικά πετρελαίου !

9. The Following 5 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

alexm (24-11-14), BILL007 (24-11-14), katsaraios (24-11-14), Nino (24-11-14), Vassilis ///M (25-11-14)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο JiMk86 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποιό καθαριστικών πλαστικών χρησιμοποιείς; Αυτό το 303, μπαίνει και στο ταμπλό; Δε ρωτάω για κονσόλα, αλλα για ταμπλό. Στο Ε46 είναι κάπως μαλακό σαν δέρμα, θεωρήτε πλαστικό κ αυτό;

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Δεν θεωρειται πλασικο, ειναι...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    To 303 με το σπρεϋ της Βουρτ είναι εφάμιλλα προϊόντα; (επειδή το ebay δεν το έχω καθόλου)

ή το ένα είναι για ταμπλό και το άλλο για τσιμούχες;

Επίσης να υποθέσω ότι κάνει και για την ηλιοροφή έτσι; (ρωτάω επειδή το λάστιχο της ηλιοροφής έχει άλλη ''υφή'')
    Η εταιρεια που παραγει το 303 αναφερει οτι προϊον προστατευει ολα τα βινυλια - ελαστικα - στιμουχες - κουκουλες και ζελατινες τζαμιου στα cabrio.
    Στην πλαστικη επενδυση της πορτας που το δοκιμασα, το αποτελεσμα ηταν σαφως καλυτερο απο το προϊον της Wurth.
    Αυτο δεν σημαινει οτι το 303 εναι το καλυτερο προϊον που κυκλοφορει στην αγορα, υπαρχουν και αλλα προϊοντα εφαμιλλα αν οχι και καλυτερα, μεταξυ ομως των sonax και Wurth το 303 σιγουρα υπερεχει, δινοντας καλυτερο αποτελεσμα.

11. The Following 5 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

BILL007 (24-11-14), JiMk86 (24-11-14), Ptboul (25-11-14), Samaro (24-11-14), steliosm46 (24-11-14)

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αλεξ εγω χρησιμοποιω το συγκεκριμενο προιον της Meguiars για το εσωτερικο :https://www.ebay.co.uk/itm/Meguiars-...item2ed8d5ffa0 αρκετο καιρό και μπορώ να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημένος.!

Ειναι αρκετά ποιοτικο και κανει καλη δουλεια. τι γνωμη εχεις για αυτο.?

Σε ρωταω επειδη βασιζομαι στην δικη σου γνωμη.

το 303 ειναι οντως φανταστικο προιον.! εβλεπα στα ξενα φορουμ οτι το χρησιμοποιούν πολλοι detailers μετα το πλυσιμο του κινητηρα και γενικά ολου του μηχανοστασίου.

Και ολο λεω να το παρω και το ξεχναω. Αλλα τωρα λεω να το παρω και ισως το αντικαταστήσω με το Meguiars.

Επισης κατι ασχετο με το εσωτερικο κλπ..

για τα ελαστικά που αποθηκευονται τον χειμώνα στην αποθήκη προτείνεις καποιο προιον να τα περασω? γιατι θελω να βαλω τα 18άρια τωρα και να βαλω τις 19άρες στην "κρεμάστρα".

επίσης είναι καλύτερα με αέρα μέσα ή καλυτερα ξεφουσκωτα?

13. The Following 4 Users Say Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

alexm (25-11-14), BILL007 (25-11-14), JiMk86 (24-11-14), yorgos (18-12-14)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλεξ εγω χρησιμοποιω το συγκεκριμενο προιον της Meguiars για το εσωτερικο :https://www.ebay.co.uk/itm/Meguiars-...item2ed8d5ffa0 αρκετο καιρό και μπορώ να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημένος.!

Ειναι αρκετά ποιοτικο και κανει καλη δουλεια. τι γνωμη εχεις για αυτο.?

Σε ρωταω επειδη βασιζομαι στην δικη σου γνωμη.

το 303 ειναι οντως φανταστικο προιον.! εβλεπα στα ξενα φορουμ οτι το χρησιμοποιούν πολλοι detailers μετα το πλυσιμο του κινητηρα και γενικά ολου του μηχανοστασίου.

Και ολο λεω να το παρω και το ξεχναω. Αλλα τωρα λεω να το παρω και ισως το αντικαταστήσω με το Meguiars.

Επισης κατι ασχετο με το εσωτερικο κλπ..

για τα ελαστικά που αποθηκευονται τον χειμώνα στην αποθήκη προτείνεις καποιο προιον να τα περασω? γιατι θελω να βαλω τα 18άρια τωρα και να βαλω τις 19άρες στην "κρεμάστρα".

επίσης είναι καλύτερα με αέρα μέσα ή καλυτερα ξεφουσκωτα?
    Στελιο για τα ελαστικα μου προτεινε ο Στεφανος (stef) το Zaino Z-16, πολυ καλο προϊον και με μεγαλη διαρκεια!!!
    Πριν τα αποθηκευσεις ριχτους ενα καλο πλυσιμο, περασε τα με το Zaino και για τον τροπο αποθηκευσης εδω...

15. The Following 3 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

BILL007 (25-11-14), Samaro (25-11-14), wheelman (26-11-14)

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dreamer Εμφάνιση μηνυμάτων
    το einzeit και το gummi ειναι ιδια προιοντα.το πρωτο κυκλοφορουσε και σαν προιον της μαμας στην σειρα της,δεν ξερω αν υπαρχει ακομα,ελλαδα τουλαχιστον εχουν απαγορευθει της μαμας εδω και καιρο λογω απαγορευσης απο το χημειο...
    χμ, ξερεις γτ απαγορευτηκε απο το χημειο το 1Z?
    εγω βασικα το χρησιμοποιω χρονια πανω στα λαστιχα των θυρων σε οσα αυτοκινητα ειχα. καποια στιγμη το εφερνε κ το πρακτικερ, τωρα το παιρνω απο ebay..νομιζω οτι εχω διαβασει οτι το προτεινε κ η bmw μεσα απο τις αντιπροσωπιες της αλλα τα τελευταια χρονια το εχει κοψει κ προτεινει ενα αλλο.
    οσον αφορα καθαριστικα ταμπλο εχω διαβασει τα καλυτερα για αυτο που αναφερθηκε πιο πανω, της auto finesse και θα ειναι το επομενο προιον που θα δοκιμασω οταν τελειωσει αυτο που χρησιμοποιω..

παντως ωραια ενοτητα ανοιξαμε
    E90 N46B20 montego blue

Rides
    0

Προεπιλογή

τα προιοντα της μαμας εχουν αλλαξει συσκευασια και κωδικους εδω και 1 χρονο.αλλα μολις εγινε η αλλαγη δεν πηραν εγκριση απο το ελληνικο χημειο και δεν εισαγουν πλεον τα προιοντα αυτα.περιμενουν καποτε να παρουν εγκριση.στο εξωτερικο μονο οποιος θελει απο σαιτ καποιας αλλης χωρας η' στο μπει στο επισημο σαιτ μπορει καποιος να τα βρει.εκτος αν βρει καποιος στοκ καποια απο τα παλια.το γαλακτωμα για δερμα και για ταμπλω ηταν τα δημοφιλεστερα της μαμας συν αυτο για τα τσιμουχες.αυτο ειναι της 1ζ ενω τα αλλα της σοναξ.οποιος θελει μπορει να παρει αυτα τα προιοντα απο αυτες τις εταιρειες αλλα υπαρχουν πλεον καλυτερες οπως της ζαινο και αυτο φινες.τωρα ρωτησα τον λογο ου δεν περασαν απο χημειο και δεν ξερουν ουτε οι αντιπροσωποι.καποιο συστατικο που επιτρεπεται εξω δεν επιτραπηκε εδω μου ειπαν.δεν ξερω αν ειναι αληθεια.

18. The Following 4 Users Say Thank You to dreamer For This Useful Post:

BILL007 (02-12-14), Lefterisk (05-12-14), Ptboul (03-12-14), sheriff (02-12-14)

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP