Σορρυ,εχεις δικιο,μπερδευτηκα λογω βιασυνης...![]()
Ι donut understeer...
Αυτό το thread είναι σαν το Playboy ενα πράμα για πολλούς απο εμάς. Κοίτα τι γυναίκες υπάρχουν και δεν μπορείς να τις............αποκτήσεις (μη το πω όπως το σκέφτομαι)![]()
Panos 316T (21-02-12)
Ποτε δεν ξερεις....
Οταν πριν 25χρονια οδηγουσα Φιατ Ουνο 900αρακι δεν πιστευα οτι θα αποκτουσα ποτε εστω αυτο το οχημα που εχω τωρα.
Οποτε ασε Κωσταντινε να ονειρευομαστε......δεν ειναι κακο.
Τωρα οσο για τις γυναικες του Playboy ....ειναι πολυ πιο φτηνα να ....για μια εστω βραδια η και περισσοτερες απο το να αποκτησεις αυτα τα οχηματα που μιλαμε.Θα μου πεις παλι μπορουμε να τα νοικιασουμε αλλα δεν ειναι το ιδιο, τοτε ειναι παλι σαν τις γυναικες του Playboy .![]()
Oδηγωντας ενα Μ5 Ν600 Ε60 ενως γωστου και φιλου για 120 χλμ . . .
Δεν μπορουσα να περιγραψω το συναισθημα οταν βυθιζα το γκαζι βυθιζομουν και εγω
ο ιδιος . . .
αλλο η αισθηση και αλλο η πραγματικοτητα...
σημερα με το φιλο μου το γιωργο (gm6) επισκευθηκαμε τα "ραουλα της λυπης" στα σπατα...
κατα κοσμον maha 0-1000...
κλαψαμε και οι δυο...
προσεχως θα ακολουθησει θρεντ με τα αποτελεσματα και τα γραφηματα...
σνιφ...![]()
Σταθη κ το Μ3 λενε για 390 ροδα απο 420 στροφαλο,αλλα αυτο που αισθανομαι εγω οταν μου δινεται η ευκαιρια κ το οδηγω ειναι το κατι αλλο,απιστευτος ηχος του μοτερ κατω απο το καρουμπαλιασμενο καπω να αναρωτιεσαι τι κρυβεται εκει μεσα,πως καθεται οταν πατας το γκαζι,η αισθηση στο χερι οταν γινονται οι αλλαγες στο κιβωτιο,τη δυναμη στο διαφορικο,τα κατεβασματα και το ουρλιαχτο...
Ειναι συγκλονιστικο,μιλαμε για ηδονη,τρελα ποσοστα τεστοστερονης,ηλιθιο χαμογελο που υποδηλωνει κατασταση nirvana...
Για μενα αυτο ειναι υπεραρκετο,το ολο συνολο του Μ3!!!Τι κι αν ειναι πχ.40 αλογα κατω απο αυτα που υποτιθεται οτι ειναι...
Δεν λεω τιποτα αλλο
Δεν δεν μπορω να περιγραψω αλλο...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick bmwlover : 23-04-10 στις 22:43
Ι donut understeer...
Nick bmwlover (20-02-12)
GM6 (24-04-10), Nick bmwlover (20-02-12)