Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 37 από 37

Θέμα: Προσθήκη ένδειξης θερμοκρασίας σε Ε92 320i

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos320 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή Αντρέα το βρίσκεις φυσιολογικό ένα αμάξι να μην έχει δείκτη θερμοκρασίας??? Για εμένα είναι αδιανόητο για πολλούς λόγους π.χ εγώ θέλω το μοτέρ μου να το σβήνω και να είναι όσο το δυνατόν πιο κρύο, όπως επίσης δεν μου εγγυάται κανείς ότι σε 10 χρόνια θα δουλεύει σωστά ο αισθητήρας ώστε να μου ανοίξει η ένδειξη και πολύ απλά μπορεί να κάψω το μοτέρ για το τπτ.
    ή να κολλήσει η αντλία
    Το έπαθε φίλος μου με Ε90 320...

2. The Following 2 Users Say Thank You to mark e92 For This Useful Post:

Nikos320 (17-08-14), tokiko (17-08-14)

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

τη θερμοκρασια μπορεις να την δεις, αν θες, απο το κρυφο μενου της bmw σου.
    η αφαιρεση του οργανου θερμοκρασιας ηταν μοδα που ξεκινησε απο την οπελ με τα αστρα κ μετα το κορσα κ -κακως- την ακολουθησε και η bmw στη σειρα 3 Ε9Χ αλλα και στη φθηνοτερη σειρα 1 (εκει δεν εχει ουτε το αναλογικο οικονομομετρο). η μοδα εγινε και για οικονομικους λογους, οταν γλυτωνεις 5 ευρω απο ενα οργανακι σε 1.000.000 οχηματα που θα πουλησεις εχεις αμεσως αμεσως γλυτωσει 5.000.000 χωρις να κανεις κατι
    ευτυχως, η σειρα F εχει παλι 5 οργανα στο ταμπλο της...
    E90 N46B20 montego blue

4. The Following User Says Thank You to Lefterisk For This Useful Post:

Nikos320 (17-08-14)

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Lefterisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    τη θερμοκρασια μπορεις να την δεις, αν θες, απο το κρυφο μενου της bmw σου.
    η αφαιρεση του οργανου θερμοκρασιας ηταν μοδα που ξεκινησε απο την οπελ με τα αστρα κ μετα το κορσα κ -κακως- την ακολουθησε και η bmw στη σειρα 3 Ε9Χ αλλα και στη φθηνοτερη σειρα 1 (εκει δεν εχει ουτε το αναλογικο οικονομομετρο). η μοδα εγινε και για οικονομικους λογους, οταν γλυτωνεις 5 ευρω απο ενα οργανακι σε 1.000.000 οχηματα που θα πουλησεις εχεις αμεσως αμεσως γλυτωσει 5.000.000 χωρις να κανεις κατι
    ευτυχως, η σειρα F εχει παλι 5 οργανα στο ταμπλο της...

Μπορουσε να ειναι ανεξοδο... να παει την ενδειξη απλα στο κανονικο menu και να το βλεπεις αυτο αντι για την εξωτερικη θερμοκρασια πχ όταν το επιλεγεις.

Μια γραμμή κώδικα θα ηταν.

6. The Following User Says Thank You to 120ie87 For This Useful Post:

wheelman (17-08-14)

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

κ δεν θα εβλεπες εξωτερικη θερμοκρασια τοτε ή για να εβλεπες και τις δυο ενδειξεις ισως ηθελες μεγαλυτερη οθονη..εδω βλεπεις οτι αναλογα με την εκδοση εχεις μικρη ή μεγαλη οθονη δλδ τσιγουνευονται τα παντα...το business r/cd για εμενα απλα ειναι εμετος..να βλεπεις μονο ωρα κ καναλι FM..απαραδεκτα πραγματα..αλλα οι αυτοκινητοβιομηχανιες κανουν κ το σκ@το τους παξιμαδι ωστε να κερδισουν λεφτα πριν καν πουλησουν ενα μοντελο...
    παντως κ εγω μαζι σου ειμαι κ ειναι ξενερωμα, οπως κ να το δεις, ενα λειψο ταμπλο...συν οτι τα οργανα της Ε9Χ ειναι πολυ μαζεμενα ουσιαστικα το ενα μεσα στο αλλο κ δεν ειναι τοσο ομορφο οσο τα οργανα των Ε36-Ε46 που ειναι πιο απλωμενα...ευτυχως που διορθωθηκε στα F...

ΥΓ: μπαινοντας στο κρυφο μενου απλα απορεις πως ενω υπαρχουν τοσοι "παπαδες" αισθητηρες στο αμαξι εσενα δεν σου δινεται τιποτα για monitoring..
    E90 N46B20 montego blue

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ή να κολλήσει η αντλία
    Το έπαθε φίλος μου με Ε90 320...
    Εγώ γιαυτό τα λέω και ψάχνομαι Μάρκο, γιατί είναι πολύ βλακεία όλο αυτό το θέμα.Όσο για το τιμόνι που λέει ο Αντρέας είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, άμα είναι να πληρώσω μια χήνα για να έχω θερμοκρασία που ακόμα και το τελευταίο αμάξι της πιάτσας το έχει στον στάνταρ εξοπλισμό είμαστε για κλάματα.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 120ie87 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορουσε να ειναι ανεξοδο... να παει την ενδειξη απλα στο κανονικο menu και να το βλεπεις αυτο αντι για την εξωτερικη θερμοκρασια πχ όταν το επιλεγεις.

Μια γραμμή κώδικα θα ηταν.
    Πέστα ρε φίλε, απλά πράγματα είναι αλλά στην προσπάθεια της η bmw να κάνει το διαφορετικό κάνει ηλιθιότητες.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Lefterisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    κ δεν θα εβλεπες εξωτερικη θερμοκρασια τοτε ή για να εβλεπες και τις δυο ενδειξεις ισως ηθελες μεγαλυτερη οθονη..εδω βλεπεις οτι αναλογα με την εκδοση εχεις μικρη ή μεγαλη οθονη δλδ τσιγουνευονται τα παντα...το business r/cd για εμενα απλα ειναι εμετος..να βλεπεις μονο ωρα κ καναλι FM..απαραδεκτα πραγματα..αλλα οι αυτοκινητοβιομηχανιες κανουν κ το σκ@το τους παξιμαδι ωστε να κερδισουν λεφτα πριν καν πουλησουν ενα μοντελο...
    παντως κ εγω μαζι σου ειμαι κ ειναι ξενερωμα, οπως κ να το δεις, ενα λειψο ταμπλο...συν οτι τα οργανα της Ε9Χ ειναι πολυ μαζεμενα ουσιαστικα το ενα μεσα στο αλλο κ δεν ειναι τοσο ομορφο οσο τα οργανα των Ε36-Ε46 που ειναι πιο απλωμενα...ευτυχως που διορθωθηκε στα F...

ΥΓ: μπαινοντας στο κρυφο μενου απλα απορεις πως ενω υπαρχουν τοσοι "παπαδες" αισθητηρες στο αμαξι εσενα δεν σου δινεται τιποτα για monitoring..
    Λευτέρη το υστερόγραφο σου είναι όλα τα λεφτά και πολύ πολύ σωστό αλλά όπως είπες σωστά μας έφαγε η οικονομία και η τσιγγουνιά.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP