Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 38 από 38

Θέμα: Αντιηλιακές μεμβράνες

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν το ηξερα. Μερικα αυτοκινητα που ειχα κοιταξει ειχαν τριπλεξ εμπρος και σεκιουριτ πλαι-πισω.

Παει τοσο πολυ αν καποιος θελει τριπλεξ και τα υπολοιπα?
    Γιατι να το κανει?
    Στο παρμπριζ το καταλαβαινω (να σκαει το πετραδακι, να κανει μια ρωγμη, αλλα να μη γινεται θρυψαλα και δεν μπορεις να δεις που πας), τα πλαινα τριπλεξ σε τι εξυπηρετουν?

Δεν ειναι προτιμοτερο απο αποψη ασφαλειας το σεκιουριτά(βεβαια τωρα με τις κουρτινες οτι και να ειναι μαλλον δεν εχει τοσο σημασια)?
    Τα CLIMATE COMFORT LAMINATED GLASS δεν τα βάζεις επειδή είναι τριπλεξ, έχουν ανάμεσα στα δυο τζάμια μια μεμβράνη σαν λάδι η οποία κάνει τα τζάμια φιμέ όταν χτυπάει ο ήλιος και δεν αφήνουν τις ακτίνες SUV να εισέλθουν στην καμπίνα.
    Το βασικότερο όμως για εμάς τους μυωπες που δεν εχουμε δίπλα γυαλιά ήλιου, είναι ότι δεν ψιλό κλείνουμε τα ματιά στην οδήγηση οταν ο ήλιος είναι κόντρα.

2. The Following 2 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

Andri (14-08-14), ghost-rider (14-08-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδια να ρωτησω κι εγω κατι.. Στα παραθυρα που γυρω γυρω εχουν κατι μπιμπικια και δεν κολλαει εκει η ζαλατινα (φιμε) ειναι αντιαισθητικο, μπορουμε να κανουμε κατι??

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panagiotis07 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια να ρωτησω κι εγω κατι.. Στα παραθυρα που γυρω γυρω εχουν κατι μπιμπικια και δεν κολλαει εκει η ζαλατινα (φιμε) ειναι αντιαισθητικο, μπορουμε να κανουμε κατι??
    Σχεδον τίποτε

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panagiotis07 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν έχεις χρόνο και υπομονή...βάζεις σελοτειπ ...οχι χαρτοταινια γιατί θα κάνει χοντρό δόντι και το περνάς με αραιωμένο primer μαύρο...
    Είναι αυτό που το παίρνανε εκεί που θα βάλουν την παμπριζοκολλα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν έχεις χρόνο και υπομονή...βάζεις σελοτειπ ...οχι χαρτοταινια γιατί θα κάνει χοντρό δόντι και το περνάς με αραιωμένο primer μαύρο...
    Είναι αυτό που το παίρνανε εκεί που θα βάλουν την παμπριζοκολλα.
    Σελοτειπ ε? Μονοτικη μαυρη ταινια θα ξεκολλησει απο τον ηλιο? Και κατι αλλο, οδηγο-συνοδηγο και πισω μπαρμπριζ εχω της lumar την 2 σκαλα και στα πισω παραθυρα (sedan) εχω την 3. Ειχα ακουσει πιο παλια οτι γινεται μαιμουδια αν παρεις χαρτι απο παθολογο η δεν ξερω τι αλλο οτι εχεις προβλημα με τον ηλιο δεν μπορουν να σου πουν τιποτα για τα φιμε.. Ισχυει κατι τετοιο??

Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν κατάλαβες θα βαψεις τις τελίτσες...
    Το σελοτειπ το βάζεις για οδηγό...
    Ισχύει χαρτί από νοσοκομείο.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν κατάλαβες θα βαψεις τις τελίτσες...
    Το σελοτειπ το βάζεις για οδηγό...
    Ισχύει χαρτί από νοσοκομείο.
    Ωραιος, καταλαβα. Να'σαι καλα φιλε μου!!

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το πιστοποιητικό υγειας βεβαιώνει κάποιες δερματολόγικες παθήσεις που υπάρχει φωτό ευαισθησία ( λευκή ) κλπ, καθώς και κάποιες νόσους που τις επηρεάζει η ζέστη.
    Αυτο το χαρτί το παίρνεις απο πρωτοβάθμια υγειονομική επιτροπή και δεν ισχύουν βεβαιώσεις ιδιωτών ιατρών, τουλάχιστον έτσι νομίζω.
    Απο την άλλη αν βρεθεί ιατρός που θα δώσει μαϊμούδια πιστοποιητικό για να βάλει κάποιος μεμβράνες και να το κανει κατάμαυρο . Με υποτιθέμενες παθήσεις τύπου απομυελινωση κλπ τότε ειναι για ΦΤΥΣΙΜΟ.
    Αν και δεν νομίζω...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 17-08-14 στις 11:46

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP