Αυτό που ανέφερα το κάνουνε σε κινητήρες φορτηγών, τρακτέρ και λοιπά που είναι diesel δηλαδή, γιαυτό και το έγραψα για πλάκα πόσο μάλλον το ελευθέρας. Το μόνο που ξέρω είναι ότι σίγουρα υπάρχει παράλληλος εγκέφαλος για diesel και θα σου πάει τη ροπή στο θεό. Μόνο ένα πράγμα να θυμάσαι ότι με κάθε πρόγραμμα στα diesel ανεβαίνει και η πίεση στα turbo, αυτό πρέπει να το προσέξεις. Η μεγάλες πιέσεις μπορεί να σου χαλάσουν τα τούρμπο.
Bazil Van Sinner (19-06-14), jtetoros (19-06-14)
ego apo 535 d pou exo odigisei , to eixe me programa exatmisi fyro elege sta 360 aloga. 270 anebaine gia plaka kai katanaloseis monopsifies aneta , pou me ta dika mas thes dyo auga kato apo to gazi mpas kai deis 9 lit
live free and drive hard
mark e92 (19-06-14)
Ευχαριστω , θα χρειαστω σίγουρα συμβουλές , , diesel ειμαι , και εγώ θα χρειαστω ??
Sent from my iPhone using Tapatalk
Έλα ρε Μπιλαρα τρέλανε μας όλους...!!!
Είσαι ωραίος!!!
Φίλε καλώς ήρθες... Να χαίρεσαι το θηρίο σου...![]()
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
jtetoros (20-06-14)
Ρε παιδιά θα ήθελα να ξέρω αν κάποιο TV tuner με σύνδεση USB παίζει δίσκους USB 3.0 , και επίσης αν κάποιο μη εργοστασιακό Bluetooth διαβάζει επαφές στα ελληνικά , εννοώ μέσω του CCC.
Sent from my iPad using Tapatalk
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
άσχετο τώρα, ξέρεις κάποιον Δημήτρη Τετόρο μηχανικό αεροσκαφών?
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
χαχαχα..συνάδελφοι είμαστε!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.