Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 52

Θέμα: Συντηρηση Μ3 (σινεμπλοκ,αφρος ΒΜW etc)

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δες την οδηγεια που εχει στειλει η bmw στα εξουσιοδοτημενα.

Aν η τριχα ειναι μικροτερη των 20mm πας απευθειας στην ενισχυση με εποξειδικο αφρο.

Αν η τριχα ειναι πανω απο 20mm πρωτα επισκευαζεις το πατωμα με την κλασσικη μεθοδο και επειτα κανεις την ενισχυση με εποξειδικο αφρο.
    Υπάρχει οδηγία BMW χωρίς χρέωση?
    Ποια είναι η κλασσική μέθοδος???
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aimiliosbmw : 31-03-14 στις 21:40

Rides
    1

Προεπιλογή

Aν η τριχα ειναι μικροτερη των 20mm πας απευθειας στην ενισχυση με εποξειδικο αφρο.

Αν η τριχα ειναι πανω απο 20mm πρωτα επισκευαζεις το πατωμα με την κλασσικη μεθοδο και επειτα κανεις την ενισχυση με εποξειδικο αφρο.
    Δεν είναι καλύτερα να το κολήσει όσο και αν είναι και μετά να το ενισχύσει;

3. The Following User Says Thank You to mark e92 For This Useful Post:

Thomelef (31-03-14)

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ο Μανώλης που το είδε μου είπε...πως την έχεις γλιτώσει εσύ?Θα σε απασχολήσει πολύ αργότερα και σε αρκετά khm ακόμα.Επίσης αρνητικός με powerflex αν και έχουν αγοραστεί ήδη.

Απλά εγώ ως ψείρας σκέφτομαι μήπως έιναι προτιμότερο τώρα που είναι νωρίς να κάνω κάτι μήπως και το σώσο το σκίσιμο.

5. The Following User Says Thank You to aimiliosbmw For This Useful Post:

Thomelef (31-03-14)

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ιδού οι οδηγίες της BMW:

https://www.e46zone.com/Admin/Sam/e46_subframe_tis.pdf

Όπου η κλασική μέθοδος κατά την BMW είναι η αντικατάσταση όλου του πατώματος για ρωγμές >20mm! δηλαδή ή αφρός ή κόψιμο το μισό πίσω μέρος....αυτά είναι service bulletin

Oπότε έαν η ρωγμή είναι πάνω από 20mm κάνεις τα παρακάτω (κατά την BMW - γιατί όλος ο νορμάλ κόσμος ενισχύει με λαμάκια α λα turner) :
    Συνημμένα αρχεία Συνημμένα αρχεία
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EVERGET : 31-03-14 στις 21:51
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

7. The Following 2 Users Say Thank You to EVERGET For This Useful Post:

BILL007 (31-03-14), zaharias (31-03-14)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aimiliosbmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ για kit BMW εννοώ τον αφρό.Του Turner είναι άλλη υπόθεση.
    Οσο για τη πώληση του αυτοκινήτου φαντάζομαι οτι την ερώτηση τι κάνεις στο Νίκο.Γιατί εγώ τώρα το πήρα...
    Μάλλον μας μπέρδεψες...
    Οχι δεν μπέρδεψα. Άλλο ήταν το πνεύμα της ερώτησης, αλλά εφόσον το πήρες τώρα (το είχα ξεχάσει) αλλάζει το θέμα.

Φαντάσου σαν αγοραστής να σηκώσεις αμάξι και να δεις απο κάτω λαμαρινοδουλειά και λαμάκια turner ή τύπου turner... Εκεί πήγαινε η ερώτηση μου.

Το ράγισμα είναι στην αρχή του, οπότε δοκίμασε με τον αφρό και μελλοντικά βλέπεις. Αν κάνει δουλειά, έκανε, αλλιώς αναγκαστικά πας για τις ενισχύσεις...

Προσωπικά για εμένα ο αφρός πρέπει να μπει πριν ξεκινήσει το κακό. Αν ξεκινήσει έστω και στο ελάχιστο, με τη συγκεκριμένη τεχνική (τον αφρό) πιστεύω ότι απλά επιβραδύνει κάτι που θα συμβεί έτσι και αλλιώς...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 31-03-14 στις 22:44

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι δεν μπέρδεψα. Άλλο ήταν το πνεύμα της ερώτησης, αλλά εφόσον το πήρες τώρα (το είχα ξεχάσει) αλλάζει το θέμα.

Φαντάσου σαν αγοραστής να σηκώσεις αμάξι και να δεις απο κάτω λαμαρινοδουλειά και λαμάκια turner ή τύπου turner... Εκεί πήγαινε η ερώτηση μου.

Το ράγισμα είναι στην αρχή του, οπότε δοκίμασε με τον αφρό και μελλοντικά βλέπεις. Αν κάνει δουλειά, έκανε, αλλιώς αναγκαστικά πας για τις ενισχύσεις...

Προσωπικά για εμένα ο αφρός πρέπει να μπει πριν ξεκινήσει το κακό. Αν ξεκινήσει έστω και στο ελάχιστο, με τη συγκεκριμένη τεχνική (τον αφρό) πιστεύω ότι απλά επιβραδύνει κάτι που θα συμβεί έτσι και αλλιώς...
    Κόστος αφρού?
    Προτάσεις συνεργείου για Αθήνα?
    Που τέλος πάντων να πάρει την τεχνική απόφαση της κατάστασης...

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

To κόστος του αφρού ήταν στα 300-350 ευρώ απ'οσο θυμάμαι πριν πάρα πολύ καιρό που το είχαμε συζητήσει με τον Alexk σε αυτό το thread https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=13277

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    cavity foam 83429410694 = 60 EUR
    structuring foam 83420307530 = 125 EUR
    10mm plug 51711906001 = 0.14 EUR

Κόστος για ένα αυτοκίνητο 310 EUR.
    Για Ελλάδα θα χρειαστεί να πληρώσετε και ΦΠΑ.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

μια παρένθεση.

καταρχήν το αν είναι ή δεν είναι κομμένο το πάτωμα απο ένα Μ-τρίο, δεν έχει να κάνει τόσο με τον ιδιοκτήτη, όσο με την αστοχία του εργοστασίου. συμφωνώ ότι υπάρχουν αμάξι τα οποία πωλιούνται μέχρι και σήμερα τα οποία δεν έχουν ανοίξει, ή τουλάχιστο έτσι φαίνεται. μη νομίζετε ότι μπορείς να βγάλεις άκρη με την γέφυρα φορεμένη στο αμάξι για το αν έχει ανοίξει ένα πάτωμα αν ο ιδιοκτήτης του έκανε σοβαρή λαμαρινοδουλειά.

επίσης δεν είναι κάτι το τόσο τραγικό. πιο πολύ ψυχολογικό είναι το θέμα, απόδειξη αυτού ότι όλοι μα όλοι οι κάτοχοι, μόλις το αμάξι σηκωθεί στη ράμπα, πάνε κατευθείαν πίσω με τον φακό. το θέμα είναι η σωστή δουλειά πάνω στο κομμάτι αυτό όταν ανοίξει. εγώ επειδή την επισκευή την έκανα δυο φορές, αυτό που έχω να πώ είναι...αν σηκώσετε για να κάνετε δουλειά, ενισχύστε κιόλα. είναι ευκαιρία για να κάνεις όλες τις δουλειές μαζί και να ξενοιάσει το κεφάλι σου.

προσωπικά και το έχω ξαναπεί, θα προτιμούσα ένα αμάξι γαζωμένο και ενισχυμένο απο κάποιο το οποίο το οποίο δείχνει χαρτί και στο μέλον θα έχω στο κεφάλι μου την απορία...θ'ανοίξει, δεν θ'ανοίξει.

επίσης, αν ενισχυθεί, νιώθεις το αμάξι πιο τσιμέντο πίσω.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

12. The Following 6 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

A8hnaios (07-04-14), chief (10-04-14), doctore (07-04-14), Leonidas_E39 (06-04-14), pilot (01-04-14), steliosm46 (07-04-14)

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

μου ειπαν πως δεν χρειαζεται να αλλαξω ακομα σινεμπλοκ ... (εγω θα τα παραγγειλω παντως να τα εχω)!! επισης δεν βρηκαν κατι στο πατωμα .... αλλα σκεφτομαι σοβαρα με την πρωτη ευκαιρια να κανω κατι πριν εμφανιστει κατι στο πατωμα (προληπτικα) .... αυτα προς το παρον ...

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos-M3 CS Εμφάνιση μηνυμάτων
    αλλα σκεφτομαι σοβαρα με την πρωτη ευκαιρια να κανω κατι πριν εμφανιστει κατι στο πατωμα (προληπτικα) ...
    Η πρόληψη είναι η καλύτερη κίνηση για το συγκεκριμένο ζήτημα

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP