Φτάσαμε αισίως τις 6 σελίδες και τελικά ο Χρήστος δεν μας είπε πόσα λεφτά διαθέτει για την αγορά του συγκεκριμένου αυτοκινήτου....
Βάλε ένα πλαφόν απο τόσο... μέχρι τόσο...
Ξέρω δύο άτομα στην Ηπείρου που πουλάνε τα Ε92αρια τους Μ3 σε κάποια χρήματα...
Όποτε θέλεις μπορούμε να τα δούμε μαζί ή να σε φέρω σε επαφή με τους ιδιοκτήτες για να κάνεις εσύ παιχνίδι...
Δεν θα το πάρω από Ελλάδα το αμάξι, όπως και το προηγούμενο δεν ήταν αγορασμένο από την εγχώρια αγορά. Δεν με συμφέρει και είναι και υπετιμολογημένα.
Αλλιώς θα έπαιρνα το ασημομπλέ που είναι υπερπένα αν και τσιμπημένη η τιμή και ξέρω και πόσο μερακλής είναι ο ιδιοκτήτης.![]()
BILL007 (10-02-14)
Απο ποια χρονια και μετα διορθωθηκαν τα προβληματα αυτα.?
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Eεεεεεεεε.....χλμ,ο Χονταιος ειναι πιο αξιόπιστος και πιο πιεσμενος και δεν θέλει αργκον στο πορτ-μπαγκαζ.
Τέλος οφ-τοπικ.
insane in the ///Midbrain
Γιαννη ο Χονταίος όμως έχει το μισό μοτέρ του ///Μ...και εδώ που τα λέμε κιόλας πέρα του NSX δεν έχει βγάλει και κανα αμάξι με μοτέρ V6 ή V8 επιδόσεων.
Το τετρακύλινδρο μοτέρ είναι ότι πιο φορεμένο κατα την γνώμη μου και λογικό είναι να έχει πέσει τρελή εξέλιξη πάνω του..
Μην ξεχνάς ότι τετρακύλιδρο επιδόσεων φόραγε το Μ3 Ε30 εν έτη 1985...
Όσο για το Ε92 τι να λέμε τώρα...εκτός απο DCT κοίτα να φοράει και καμια ακράπα και καινούργιο μοτέρ να ράβει![]()
Βασιλη,ειναι ανεπιτρεπτο οτι και να λεμε τωρα.
Εγω μιλαω ΠΑΝΤΑ (εκτος και αν προκειται για Μ3 Ε30 χαχα) χωρις παρωπιδες.
Αργκον στο πορτ-μπαγκαζ για αμαξι 100.000+ ευρω??????
Δεν υπαρχει αυτο παιδια οτι και να λεμε (λετε) και μην μου αρχιζετε ''τα ταλαιπωρουνε κτλ'' γιατι θα πω τα S2K και τα ΜΧ-5 τί τα κανουνε????
Βεβαια ,μην μου πει κανεις ''αλλη ιπποδυναμη το ενα αλλο το αλλο'' γιατι θα φαει μουτζα με τα 2 χερια.Αν ειναι να μην αντεχει το πλαισιο την ιπποδυναμη του κινητηρα τοτε για τί μιλαμε ακριβως???
insane in the ///Midbrain
Thomelef (10-02-14)
Εγω ξερω απο 320 μεχρι και 4κυλινδρα (περισσοτερο 4πορτα) Ε46 που ειχαν κοψει πατωμα.. Οχι μονο Μ3 Ε46..
Απαραδεκτα πραγματα για BMW..
Για να λεμε ομως και τα πραγματα οπως πρεπει..
Βεβαια εκει παιζει ρολο και ο ιδιοκτητης.. διοτι εχουν αρχισει να χαλανε τα συνεμπλοκ πισω και εχουν ξεκινησει τα γκαπ γκουπ, αλλα στα @@ του.. σου λεει BMW πηρα..
ΧΙΟΣ-CHIOS
Bazil Van Sinner (10-02-14), chief (09-02-14), EVERGET (10-02-14), Leonidas_E39 (09-02-14)