Bitz αυτό που σου είπα το δοκιμασες με το αλεύρι και τον γύψο?? Όσο για το καλώδιο κατέβασε την ασφάλεια πάρε ενα κουτί διακλαδώσεων ανθυγρου και κάνε εκεί μέσα την ένωση. Πρόσεξε μονο να εχεις σφραγίσει καλά το κουτί για να αποφύγει υγρασιες και νερά.
H ζωη ειναι μικρη......
Driftare περισσοτερο!!!
BILL007 (25-09-14), Bitz (25-09-14), kostas 325 (25-09-14), Ptboul (25-09-14)
καλησπέρα..Απευθύνομαι κυρίως στα παιδιά από θεσσαλονίκη .Έφτασε λοιπόν και μένα η ώρα μου να τελειώσω με την σχολή μου και είμαι αυτή την στιγμή στην φάση αναζήτησης πρακτικής άσκησης .Επειδή όμως δεν είμαι από θεσσαλονικη αν κάποιος έχει κάτι υπόψιν του θα με βοηθούσε πολύ .Είμαι τελειόφοιτος μηχανολόγος μηχανικός Τ.Ε (ΤΕΙ).το αντικείμενο της πρακτικής μπορεί να έχει σχέση με κατασκευαστικες εταιρείες ,συνεργεία αυτοκινήτων, ΙΚΤΕΟ,εταιρείες CNC,κλπ..σας ευχαριστω εκ των προτέρων για τον χρόνο σας και την βοήθεια σας.![]()
Bazil Van Sinner (26-09-14), nikos bob (10-09-15), Ptboul (26-09-14)
Καλημερα!
Βρηκα ενα απο τα λιγα σαλονια M pack για σενταν στη Λαρισα και μιλησα με τον ανθρωπο και μου ειπε οτι ειναι σε καλη κατασταση !
Υπαρχει περιπτωση να μου κανει χαρη κανας Λαρισαιος συμφορουμιτης να παει να το δει απο κοντα αν ειναι ευκολο, επειδη απο τις φωτο δεν μπορω να δω και παρα πολλα!
Αν καποιος μπορει θα του ειμαι υποχρεος!
Η αγγελια και το μαγαζι ειναι εδω: https://www.car.gr/parts/view/3920593/
![]()
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
aristent (09-02-15)
θα παω εγω αυριο.![]()
andreas_R (09-02-15), Bazil Van Sinner (10-04-15), BILL007 (22-04-15), gant (09-02-15), tokiko (09-02-15), trifonas (22-04-15), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (09-02-15), Χρίστος (10-02-15)
Να σαι καλα Αρη !
Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ!
![]()
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
να ρωτησω κατι ασχετο ρε παιδια.ενα διπορτο ψυγειο που το εχω σε ενα σπιτι για ενοικιαση δεχθηκε κατι και μπηκε λιγο μεσα.σαν μικρα βαθουλωματα χωρις να βγει το χρωμα(ασπρο).μπορει να επανελθει οπως στα αυτοκιντα με καποιο τροπο? ξερω λιγο κουφο για πλυντηριο αλλα ειπα να ρωτησω.ειναι κανουριο σχεδον και λυπαμαι να το βλεπω ετσι.
Οχι οτι έχει σημασία αλλά είναι πλυντήριο η ψυγείο?![]()
Bitz (11-04-15), ghost-rider (12-04-15), joseph (12-04-15), katsaraios (10-04-15), trifonas (22-04-15)
χαχαχα...ψυγειο ειναι τελικα αλλα αμα θες πες το πλυντηριο.λυση εχεις?